Звездни Компромати - Септември'23

• 302 330
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 355
  • в пералнята
Коя е продуцентската двойка, разсипала рахата на Бавна Бавна, че се е пенявила на сторита?
Много интересно кой е, да. Ей това си е компромат.

# 2 356
Коя е продуцентската двойка, разсипала рахата на Бавна Бавна, че се е пенявила на сторита?
Заболя ме главата докато четох драмата на Банда. И как това бездарно момиче се е уредило с предаване?! Хайде в панелчето на “На кафе” горе долу се връзваше, пък й до колкото помня имаше някаква рубрика между 5-7 минутки в която показваше кой какво е качил в инстаграм.

# 2 357
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Заболя ме главата докато четох драмата на Банда. И как това бездарно момиче се е уредило с предаване?! Хайде в панелчето на “На кафе” горе долу се връзваше, пък й до колкото помня имаше някаква рубрика между 5-7 минутки в която показваше кой какво р качил в инстаграм.
Заможен татко, каквото иска детето, това получава.

# 2 358
Кой е таткото на Банда?

# 2 359
Влъчков. Мисля, че със соларни инсталации се занимава. По слухове той е уредил мъжанагала в някакъв бизнес и така вкарал щерката в предаването.

# 2 360
Какво е станало с Банда Банда?

# 2 361
  • софия
Да, каква пак е драмата на Банда?
Не я следя, няма да седна и да я чета.

# 2 362
Някакъв щял да й даде са води предаване, но една нощ започнала да й звъни жена, която му била годеница. Бавна не вдигнала и после нямало предаване за нея. И тогава приела да води за световното, в нервна криза. Такаааааава драма, такъв съспенс! Но все пак Бавна не е най-ярката звезда на небето...

# 2 363
  • софия
Ама това световно не беше ли отдавна?

# 2 364
Демек отсвирила жената и не ѝ дали предаването или жената е решила, че бандажа се е издигнала легнала Rolling Eyes

# 2 365
Аз затова не я следвам вече (а много я харесвах), все драми, и в следващия момент дрехи и обувки за 5 цифрена сума... трудно ми е да й симпатизирам.... хубаво е да намери да се занимава с нещо, в което я бива, а не все да се оплаква, че са я отрязали в мераците й да се занимава с нещо, за което не я бива... и без това, и да работи и да не работи, пари за маркови дрехи и парцали не й липсват

# 2 366
"но една нощ започнала да й звъни жена, която му била годеница. Бавна не вдигнала. .."
Хъм, как пък е разбрала, че е любовницата, след като не е вдигнала?
За да разпознае номера, значи е говорила с нея преди това. Иии в тези разговори ми е бедна фантазията какво са си говорили хихи. Любопитно

# 2 367
Златка няма ли да смени фамилията , ако са женени или си остава същата ?

# 2 368
Някакъв щял да й даде са води предаване, но една нощ започнала да й звъни жена, която му била годеница. Бавна не вдигнала и после нямало предаване за нея. И тогава приела да води за световното, в нервна криза. Такаааааава драма, такъв съспенс! Но все пак Бавна не е най-ярката звезда на небето...
Ох, благодаря! Че нямах нерви и бързина да ги изчета тия стори-та. Но пък разбрах, че после отиде на интервю в булевард България, ама там нямаше никой, освен жената на Асен Григоров (това безопасно ли е, при този горчив опит с бликащия на талази сексапил от Бавна Бавна, притеснявам се, че пак ще я отрежат) и после… пак така безразсъдно отиде на среща с любимия си женен мъж - Шошо. Много заплетено. Мен ме заболя мозъкът,, само докато го напиша… Сега разбирам сривовете и наложителния шопинг. Ми тя се терапевтира така, разбира се! То издържа ли се?!

# 2 369
Златка няма ли да смени фамилията , ако са женени или си остава същата ?
Едва ли ще я смени. В обществото е известна като Райкова все пак. Един вид емблема, запазена марка си е Wink

Общи условия

Активация на акаунт