Звездни Компромати - Септември'23

• 302 224
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 460
  • Glasgow
Тази снимка ми харесва, с момченцето
Скрит текст:

# 2 461
  • София
Ох, ама точно е като на Октоберфеста с халбите, право в 10ката.
Колкото и пари да имам, 300к за сватба да дам, трябва да съм за Карлуково. Ама то таз мозъчна гънка самотна в златината глава, какво друго да измисли.

# 2 462
Никога не бих си поръчала изкуствени цветя на сватбата.
Напомнят ми на изкуствените карамфили и гербери по надгробните плочи.

А за80 х лева доста красиви свежи цветя можеше да избере.

# 2 463
Като видя снимка на Ваня Червенкова, имам чувството, че опитва да се докара в лице като Златка. Сега като гледам Златка с толкова големи устни, се сетих за тези снимки на Червенкова.

# 2 464
Вие си мислите, че роклАта е обикновена, но най-вероятно е с хай-тек технология, с която хем половината дини са отвън, хем не пада. Да не мислите, че е проста тая работа.

# 2 465
Готино хлапе ,чаровник голям, като баща си.

# 2 466
Е, как да падне като младоженеца ги държеше любениците да не се изтърколят?

# 2 467
Много е сладък малкия , май и Карен се грижи много за него.

# 2 468
Сигурно ли е че дядо поп не е върнал ресто 299 999,01 от 300к?

# 2 469
  • Viena
И бижуто не е скъпо,на Паолина някоя си....,а снимка на тортата няма ли....,че са ми слабост.

# 2 470
  • При семейството си
Може в “сметката” от сватбата на Златка да влиза часовника на младоженеца. Може би неслучайно беше акцентирано на него.

# 2 471
  • на село
Като знам как ги пишат тия статии…
Откъде дойде тая цифра 300 000? Те ли си ги измислят? И като е платила Златка 80К за изкуствени цветя, после за сватбите за синовете ли ще ги пази? Съчиняват си сами легенди и народът се връзва.

Тя и Марчето уж всеки месец с нова супер скъпа кола, ама после се оказа, че разхожда оборотни от автокъщата на мъжа си.

Само за онези крадливите болни вярвам, че са богати, че имаше описани яки кинти, складирани в кутии за обувки. Говоря за любезните домакини на сватбеното тържество.

# 2 472
Роклята е на Вера Уанг от Асеновград. Може би от шивачката на Николета, нали и нейната беше от същата дизайнерска къща и по същия начин ушита по картинка от списание.

Тази сватба видимо не струва парите които афишира Злати, но знаем как всички лъжат и се напъват да са по-по-най. А сега и много важно да е на върха в хорските очи след корабокрушението с Благо Белият Зъб.

Ето и малко рокли на Вера да си разглеждаме. Обърнете внимание на материите

https://www.verawangbride.com/wedding-dresses

# 2 473
  • софия
Вера Уанг прави вълшебни модели 🤍

Верно роклята на Златка ще се окаже "вдъхновена" от модели на VW. Да я бяха направили и по размер на сисите на Злата, да не ѝ седи като взета на заем.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 19:47 от zvаnchе

# 2 474
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт