Звездни Компромати - Септември'23

• 302 262
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 445
  • София
Журито на 10 сезон "Маскирания певец" САЩ
Скрит текст:

# 2 446
Журито на 10 сезон "Маскирания певец" САЩ
Скрит текст:

голям кич.

# 2 447
Абе няма да се учудя, тя тази шефката на агенцията за украсата е доста популярна, изобщо няма да се задоволи с 10хил примерно,...

Коя е агенцията?
То нали и Златка имаше сватбена агенция?

# 2 448
  • У Диспансера ...♥♥♥
Златка, сама каза че с Благо не са били много състоятелни заради негови несполучливи сделки. Тя шиела в другата стая, а той не искал да гледа бебето та викнала майка си да ѝ помага.
Тоя ми се струва, че не е гол като Благой, тя и затова така бързо му роди дете и го завъртя. Та нищо чудно да е истина тая цена за сватбата.

# 2 449
Жалко за парите!:smiles:

# 2 450
  • гр.Пловдив
Роклята е Vera Wang. Като нищо 10 000 долара, ама можело поне по мярка да я поръчат 😂

А колието ? Изглеждаше доста внушително на фона на семплата рокля -може и то да е 5 цифрено

# 2 451
Абе като сапуна на Ганьо Балкански - пени се, не пени, ще го ям, пари съм дал за него.

# 2 452
300 000 и накрая "сВемифредо" - не ми се вярва.
А някой разбра ли каква е тази торта всъщност? Grinning
Семифредо

https://recepti.gotvach.bg/r-7802-%D0%A1%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%84 … D0%B5%D0%B4%D0%BE

# 2 453
Къде, къде по-интересни торти съм виждала, очаквах повече за тази цена.

# 2 454
А, каква сватба-бижу може да се направи за тези пари. Вярно, жалко за парите.

# 2 455
разбити яйца с плодове - не, мерси. че и сурови.

# 2 456
Семифредо е страхотен десерт, който нямо общо с това в Готвач, но за такова събитие не е подходящ, защото се топи много бързо. Докато донесат на всички и е на вода... Като цяло менюто беше много тъпо. Наистина за тази сума може да се ожени човек в имение в Италия, но те си знаят.
Разбра ли се продуцента на Бандата?

# 2 457
Нищо не разбирате. Нейната торта е сВемифредо, а не това Mr. Green

# 2 458
  • До морето
А лилавото осветление не е ли "заводско"? Що ми се струва, че съм го виждала и на други маринелски сватби? Цветята също изглеждат като да са част от декора, изкуственяци някви с камъчета. Излъгали са я Златка, милата, видели са я, че е сиромашко-невидяло и са й пробутали кич и пластмаса за космически суми.
Вера Уанг ще почине, ако види как нейна рокля седи на клиентката. Тя изглежда като подарена. Да не би да е ПО МОДЕЛ на Вера Уанг, в изпълнение на.....някой друг?????

# 2 459
Очаквах нещо по-интересно като рокля от Златка, нещо по тялото. Тя има страхотна фигура, какво навлече тази широка фуста, не ми хареса. Много стандартна, обикновена рокля, без "уау" ефект. Както момиченцата рисуват принцесите - широки поли и корсет. С гърдите отвън, като на Октоберфест, само няколко халби бира й липсваха.

Общи условия

Активация на акаунт