Звездни Компромати - Септември'23

• 302 268
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 430
Имам позната, която е присъствала лично на сватбата на Златка.

Посочената сума е вярна. Всичко е било по-по-най във всяко едно отношение.

Е, тя тази позната да не би лично да е платила, че да знае. Говори това, което булката иска да сподели с обществото. Grinning

# 2 431
Ако имам 150 000 евро да счупя за сватба, ще отида някъде в Италия или Южна Франция, или по гръцките острови, вместо да викам чалгари в Маринела.
Та - кой каквато дефиниция има за по-по-най.

# 2 432
  • Glasgow
От това, което се видя тук - най-голям разход певците ми се струват. 80к за украса, извинете вие познавате ли парите 😏те готови увеселителни бизнеси за толкова се продават след пандемията, ама Златка дала за украса🤡🤡🤡

# 2 433
Абе няма да се учудя, тя тази шефката на агенцията за украсата е доста популярна, изобщо няма да се задоволи с 10хил примерно, обаче украсата беше ужасна за мен. С тези старовремски изкуствени цветя, камъчета и лилаво осветление, някакъв кич. Наистина, ако беше за тези пари, поне да беше на Миконос или някъде другаде, че поне да оправдае парите, ама в тоя хотел маринела, където всяка втора бръмчалка се жени… много лош вкус.

# 2 434
Роклята е Vera Wang. Като нищо 10 000 долара, ама можело поне по мярка да я поръчат 😂

# 2 435
Ако цветята бяха естествени...може би.Но с тези изкуствени на тая цена са се оляли.Все пак Златка след сватбата не си ги носи у тях.Кой знае колко сватби са видели въпросните цветя.

# 2 436
  • Glasgow
Ако се присетя по-късно ще пусна въпрос в една група за работещи в бранша... мисля че имаше доста от Маринела в нея.
Роклята може...но не трябва ли да и я доизкусурят по мярка. Те Асеновградските ги коригират...

# 2 437
300 000 и накрая "сВемифредо" - не ми се вярва.

# 2 438
300 000 и накрая "сВемифредо" - не ми се вярва.
А някой разбра ли каква е тази торта всъщност? Grinning

# 2 439
  • Glasgow
Дизайнерска. Сигурно е към 100к🤡🤡🤡

# 2 440
Хахах, ох, голям майтап…. ама по това си приличат с Блажко и той така се изхвърля, а реално се чуди коя реклама да снима по-напред. Grinning

# 2 441
Роклята не и седи добре , в гърдите не и пасва , ужас , ужас .

# 2 442
Имала, дала буля Злата. Всеки си харчи парите според умствения багаж. Щеше да е проява на шизофрения от нейна страна, ако сватбата беше малка, стилна, в отдалечен район, без интернет.

# 2 443
Както и без да оповести още деня след нея колко точно е струвала, че да не би някоя нейна „приятелка” случайно да не ѝ завиди. Grinning

# 2 444
Починал е британският актьор Майкъл Гамбън (известен с ролята на Албус Дъмбълдор от Хари Потър, както и Крал Джордж V от Речта на краля и др.)

Общи условия

Активация на акаунт