Звездни Компромати - Септември'23

• 301 963
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 550

Андреа е отслабнала до неузнаваемост. Въпросът е КАК?

# 2 551
С фотошоп.

# 2 552
Отслабнала е , тя от доста време се старае да свали.

# 2 553
  • София
Харесвам я Амал, но някой знае ли нещо конкретно професионално, свършено от нея в последно време? Къде, в кой град или съд практикува? Някое дело, такива неща.

# 2 554
# 2 555
Амалия Клуни и съпруг са си боядисали косите в еднакъв цвят, затуй ви се виждат свежи Simple Smile.  Иначе Амал е просто една превзета кикимора Simple Smile.

ох, превзета била кикимора SmileySmileySmiley

ми ай застани ти толко елегантно за снимка до Клуни, пък и пусни някоя диплома да видим ти каква си кикимора
 Satisfied

# 2 556
  • Варна
Амал изглежда прекрасно. Ако само едната боя можеше да докара тоя стил и излъчване щеше да е яко.

# 2 557
Харесвам я Амал, но някой знае ли нещо конкретно професионално, свършено от нея в последно време? Къде, в кой град или съд практикува? Някое дело, такива неща.

Аз не знам, но това не е област, от която се интересувам, и в която съм компетентна. Ти следиш ли правото в другите държави? Аз съм сигурна, че и най-изтъкнатите светила извън България едва ли съм ги чувала.

# 2 558
Аз не я харесвам, защото ми отмъкна Джордж Клуни с тия трапчинки,ох!

# 2 559
Не знаех, че е бил твой

# 2 560
И аз хейтя Амал. Stuck Out Tongue Winking Eye Прекалено претенциозно е всичко, което тя прави - от начина на обличане, до делата, които води и избора на съпруг - показността и славата си я влекат явно.

Но намирам физическа прилика между нея и Ан Хатауей. Последната ми е много по-симпатична като излъчване и поведение.

# 2 561
  • София
За информация, не че я дължа: изключително се радвах на Амал, когато стана ясно, че ще се женят с Клуни. И бях във възторг, че той си избира не-бимбо, добре образована, очевидно интелигентна жена. По ред причини ми беше вдъхновение.
Колкото повече я следях, обаче - кариера, стил, поведение - толкова повече оставах с впечатление, че по същество тя просто е една изключително добре полирана, суетна, хай-клас кифла. И да, Клуни направи много разумен за бъдещо политическо (и не само) развитие. Лични дипломи и снимки не смятам да прилагам. И от Максуда да съм, имам право на мнение Simple Smile Явно не в тази тема, но по принцип .

# 2 562
Абсолютно съм съгласна с Rafiqa, аз също много харесвах Амал, докато не видях видеа от някакво събитие с тях двамата, постоянно се стараеше да привлече вниманието на фотографите, определено използваше Джордж Клуни за това, страшна позьорка, много лошо впечатление ми направи.

# 2 563
Не е първата да се възползва от популярност на другия.

# 2 564
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
На мен Амал ми е симпатична, доста слабичка, но симпатична и миловидна.
Не и знам маститата кариера, но явно има такава. Хубава двойка са с Джордж.
Но заставам плътно зад съфоруката и правото и на мнение различно от масата.
Прави ми впечатление, че ако някой съвсем добронамерено сподели той какво харесва
или не, и това не е в правоверния ред и устав на партията и комисарите веднага се нахвърлят.
Всеки има право свободно и без страх и притеснение да изкаже лично мнение, няма нужда да му
се набива канчето и да се правят опити за засрамване. "Звездни компромати" това коментираме,
ако сме искали и ние да сме под прожектора то е щяло да го направим.

Общи условия

Активация на акаунт