Звездни Компромати - Септември'23

• 301 971
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 535
Но нали нещо щяха да го съдят за изнасилване, поне такива спомени имам.

# 2 536
  • Glasgow
Лечков, Стоичков и Балъков
Скрит текст:
Цецо Андреев със сина на Златка. Много сладък Блажко, пу пу
Скрит текст:

# 2 537
Неотдавна имаше скандал с Адам Ливайн, бяха излезли чатове с любовница. Не се е чуло с жена му да се разделят обаче, още са си заедно, явно неговото кръшкане не ѝ пречи. И не е гей.

# 2 538
Балъков и Стоичков са с еднакви кецове, а Лечков е с кецовете, с които е ритал лятото на 9 и 10 клас.

# 2 539
Maroon 5 си стоят неизвестни няколко години докато Адам Ливайн не го поканват да се снима по боксерки за някакво модно списание - Воуг ли беше или нещо друго. После започват участия в клубове и пресата започва да се интересува от групата им.
На мен ми е много готин и секси. Практикува йога, уж е добре балансиран тяло-дух. Ако това за любовници е вярно, ще е голямо разочарование.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 16:41 от Dress as Princess

# 2 540
  • До морето
Maroon 5 си стоят неизвестни няколко години докато Адам Ливайн не го поканват да се снима по боксерки за някакво модно списание - Воуг ли беше или нещо друго. После започват участия в клубове и пресата започва да се интересува от групата им.
На мен ми е много готин и секси. Практикува йога, уж е добре балансиран тяло-дух. Ако това за любовници е вярно, ще е голямо разочарование.

Хич не изглежда балансиран. Нетът е пълен с клипчета, на които се държи ужастно с фенове, журналисти, папараци и дори колеги. Много яко го тлесе звездната болест него. А откакто се "оака" и пред жена си тотално го разлюбих.

# 2 541
Амал Клуни  много се е разхубавила. Преди хич не я харесвах, а много ми се искаше да я харесам, защото са ми една от най-хубавите двойки. Сбъдна ми се желанието. В моите очи са съвършени. Не я знам правила ли се е нещо, не разбирам от такива неща, но се е превърнала в иситнска красавица. Слабичка е наистина, но ѝ отива.

# 2 542
Изключително важно събитие! Не го изпускайте - рождения ден на Нора Недкова
Скрит текст:

# 2 543
  • София
Амалия Клуни и съпруг са си боядисали косите в еднакъв цвят, затуй ви се виждат свежи Simple Smile.  Иначе Амал е просто една превзета кикимора Simple Smile.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 21:22 от Rafiqa

# 2 544
Да бе, адвокат с дългогодишна успешна кариера в международното право и защита на жени и деца.
Кикимори са нашите в Маринела.

# 2 545
  • София
Следя я, откак се омъжи за Клуни и имам мнение, благодаря.

# 2 546
Амалия Клуни и съпруг са си боядисали косите в еднакъв цвят, затуй ви се виждат свежи Simple Smile.  Иначе Амал е просто една превзета кикимора Simple Smile.
Това може да мине пред хора от нивото на Златки и прочие. Амал, освен завидна професионална кариера, притежава финес и елегантност, каквито прекроените ни “звезди” никога няма първо да разберат.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 17:55 от Tsugumi_

# 2 547
  • София
Както казах, имам мнение. Оставете плебса на предубежденията му Simple Smile.

# 2 548
Адам Лавийн е страшен музикант, уважавам го много, откакто го гледах като жури в американската версия на "Гласът". Заедно с Гуен Стефани и Блейк Шелтън, с които са си дружки, си личи, че горят за музиката и дават мило и драго за развитието на таланти. Сърцето му е на правилното място на Адам, съдейки по представянето му в журито. Но си пада леко плейбойче, може да е кръшнал на Бахати, при все тя колкото и да е великолепна.

# 2 549
  • Down south
Амал Клуни изглежда много изискано.
Има и стил, и класа.

Общи условия

Активация на акаунт