Звездни Компромати - Септември'23

• 301 994
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 520
  • Враца
На мен роклята на булката на Хълк Хоугън ми харесва, ,материята е интересна, да с голямо деколте е, но  й е по мярка, докато при Златка материята е като чаршаф и на  бюста й е малка, всеки момент роклята ще се изсули.
Моделът на роклята на Златка има кусури и не са само в бюста. На талията не й стои добре също. Някак си й добавя излишен обем точно на това място. Можело е да бъде с малко по-ниска тали, от този тип
https://www.morilee.com/wedding-dresses/morilee/mattea-wedding-dress-2/
Златка има красиво и пропорционално тяло с пищни извивки и тънка талия, но тази рокля не й прави услуга и изглежда като взета под наем и некоригирана.
Тя изгледа щастлива обаче. Wink

# 2 521
Сватбената визия на Златка ми напомня много на тази на Галена от един клип. Но при Галена са много по-добре изпипани ръкавиците, материята и моделът на роклята, и въпреки идентичния бюст, при нея не стои така вулгарно в тази част.
Скрит текст:

# 2 522
Много е хубава роклята на Галена.

# 2 523
На мен роклята на булката на Хълк Хоугън ми харесва, ,материята е интересна, да с голямо деколте е, но  й е по мярка, докато при Златка материята е като чаршаф и на  бюста й е малка, всеки момент роклята ще се изсули.
Това е и моето мнение. Наистина на булката на Хълк Хоугън роклята й седи чудесно и ви харесва.

# 2 524
Не ми харесва и роклята на Галена - отново вулгарна, пошла - все едно не стига деколтето, ами  и прозрачен корсет, тип бельо, и дълбока цепка. Да са млади момичета на по 20 да искат да се показват, ненаситили се, да нямат оформен вкус все още - но 30+ жени да си навират циците под носа на приятели, колеги, бизнесмени и роднини на мъжа си.... това е излагация, и разбира се, рекламиране, ако утре-удругиден отново са на пазара.

# 2 525

Мда и много подходяща за филм за възрастни, но не и за сватба.

# 2 526
  • Враца

Ами нали е визия от неин клип, подобно е ... Wink

# 2 527

Ами нали е визия от неин клип, подобно е ... Wink

Божкее, вярно че те там гонят такъв рейтинг GrinningGrinningGrinning

# 2 528
Разликата в сватбите (а и не само) между истинските звезди (в случая на Хълк Хоган) и нашите уонабита е, че първите правят каквото им харесва и каквото са преценили, дори с риск да навлекат неодобрението на страничните наблюдатели и феновете, докато нашите неистово копнеят да се покажат, да се харесат, да са обсъждани, да ги има в заглавията дори и на най-кафявите и долнопробни парцали. Отчаян глад за внимание има тука, чак жалко да ти стане.
Защото не са известни с нищо друго, освен с това, че са известни нашите. За тях трябва да се генерират “новини”, защото определена публика трябва да се "храни" с долнокачествени зрелища. Само като видиш поканената сбирщина, ти е ясно за какви "звезди" се дъвче до безкрай.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 17:12 от Tsugumi_

# 2 529
Златка споделила видео как Карен пълни ботуш с пари, когато я взема… JoyJoy Ох, ама как не се сетиха по-висок ботуш да сложат, нисък ми се вижда. Joy
Скрит текст:

# 2 530
  • на пистата
Ева Лонгария танцува на диванчето в ресторант.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 531
  • Варна
Припомнете ми, Адам Ливайн плуваше ли към отсрещния бряг WinkWinkWink

# 2 532
Деси Слава все едно ѝ се ходи до 00... а Алисия наистина ли се харесва с тази кисела физиономия??
Скрит текст:

# 2 533
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Адам нали е женен за Бехати Принслоу, имат дечица, раздават го много щастливи и влюбени. Не съм прочела нещо за другото.

# 2 534
  • Glasgow
Припомнете ми, Адам Ливайн плуваше ли към отсрещния бряг WinkWinkWink
май не, нали даже сваляше някакви девойки, докато жена му е бременна

Общи условия

Активация на акаунт