Звездни Компромати - Септември'23

• 302 006
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 505
Амал Клуни в облечената рокля, кокалите и стърчат, много е слаба.
Синди напоследък ме разочарова, потресаващи тоалети вади. Тя и Кейт Мос явно са се наговаряли.
Приятелят на Нина Добрев е Шон Уайт. Трикратен златен олимпийски шампион от Торино, Ванкувър и Пьонгчанг, легенда в сноуборда, кралят на халф пайпа, прякорът му е Летящия домат. Моите уважения към него, ражда се със сърдечен дефект, има няколко операции, слава богу успешни. Тренира изключително много и с хъс и резултатите са, че дълги години доминираше и се превърна за много хора в кумир. Нина е доста по-посредствена и неизвестна от него чисто в кариерна съпоставка. Но пък се намериха и са страхотна двойка, много им се радвам, Нинчето да го води Шон на нашите зимни курорти да му се порадваме как кара сноуборд.
... Че кога - , докато видите, че идва, докато разберете кой е и той ще е слязъл на барчетата с греяното вино ...Smirk
Но нищо - нека го доведе.

# 2 506
На Гала дъщеря й бременна.
И аз я видях в една бургер локация, и на мен не ми изглеждаше бременна.
И не, тя не ядеше бургер Simple Smile

# 2 507
Мат Деймън и жена му изглеждат прекрасно. Много ги харесвам.

# 2 508
Роклята е Vera Wang. Като нищо 10 000 долара, ама можело поне по мярка да я поръчат 😂

Поне да я беше облякла като хората. Забележете, че на гърба има нещо, което не му е там мястото: презрамка през врата е имала роклята, и все още има, защото Златка просто не я е сложила, а я е отметнала. Вижда се и стои грозно, а и от бюста се свлича. Общо взето, за мен и роклята е грозна, и начина на носенето й. Абе, като ще даваш хиляди за рокля, барем да беше по мярка и по твой вкус, а не така да я премяташ като кълчищен чувал!

# 2 509
  • Glasgow
На Ашли Греъм не мога да и схвана формата, на някои снимки е супер вталена, на други си е същата като последните години. А са все уж папарашки или от събития, не от сесии. Чак такава разлика да има от ъгъл на снимане...Помня преди години като излязоха първите папарашки "дебели" снимки на Тайра Банкс по бански, после тя в предаване излезе със същия бански и обясняваше за различните ъгли и пози. Пак беше едра, но не като на снимките. И завърши с нещо от рода да и целунат дебелия задник.

# 2 510
Найсе - броя страници на Златка за роклята.. не ми е готина и на мен,
НО защо нито ред за същия кич, рокля ма нали е на булката на Холк Хоган може, за нашето злато от маалата, не може
2 ни стандарти

За моя вкус и 2 те са "Не, не и пак, не!"

# 2 511
Всъщност вече се коментираше тази снимка и не мисля, че беше одобрително 😌

# 2 512
ами той с тоя парцал на главата....

# 2 513
Е, той му е запазена марка. Simple Smile

# 2 514
Е, той му е запазена марка. Simple Smile

което не го прави по-малко нелеп  с костюм.

# 2 515
  • софия
Роклята е Vera Wang. Като нищо 10 000 долара, ама можело поне по мярка да я поръчат 😂
Поне да я беше облякла като хората. Забележете, че на гърба има нещо, което не му е там мястото: презрамка през врата е имала роклята, и все още има, защото Златка просто не я е сложила, а я е отметнала. Вижда се и стои грозно, а и от бюста се свлича. Общо взето, за мен и роклята е грозна, и начина на носенето й. Абе, като ще даваш хиляди за рокля, барем да беше по мярка и по твой вкус, а не така да я премяташ като кълчищен чувал!
Не е презрамка през врата. Моделът е с лента на гърба.
Скрит текст:
Вера Уанг прави вълшебни модели 🤍
Верно роклята на Златка ще се окаже "вдъхновена" от модели на VW. Да я бяха направили и по размер на сисите на Злата, да не ѝ седи като взета на заем.

# 2 516
  • София
Класата си личи отдалеч, а липсата на такава - още повече. На Амал Клуни не ѝ трябват 300к, за да има излъчване на дама от висшето общество. На Златки, Млатки и Нори парите им купуват само поредната излагация. Като не става, не става.

# 2 517
Разликата в сватбите (а и не само) между истинските звезди (в случая на Хълк Хоган) и нашите уонабита е, че първите правят каквото им харесва и каквото са преценили, дори с риск да навлекат неодобрението на страничните наблюдатели и феновете, докато нашите неистово копнеят да се покажат, да се харесат, да са обсъждани, да ги има в заглавията дори и на най-кафявите и долнопробни парцали. Отчаян глад за внимание има тука, чак жалко да ти стане.

# 2 518
Снуп Дог, както и Еминем, нямат остаряване! Независимо с колко и какви субстанции са злоупотребявали, явно генът е силно младолюбив.

# 2 519
На мен роклята на булката на Хълк Хоугън ми харесва, ,материята е интересна, да с голямо деколте е, но  й е по мярка, докато при Златка материята е като чаршаф и на  бюста й е малка, всеки момент роклята ще се изсули.

Общи условия

Активация на акаунт