Звездни Компромати - Септември'23

• 302 018
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 490
  • Glasgow
Андреа на РД на Нора Недкова в Маринела. Златка май си е преотдала украсата за събитието 😁
Скрит текст:

# 2 491
Маринела Арабаджиева явно не крие жената, че се опъва и изсмуква тук-таме. Но определено май дали не се и фотошопи по разни снимки. Защото такъв чак тонтур на лицето не знам как се прави.
Скрит текст:
При условие, че...
Скрит текст:

Сега ако е отслабнала... евала.

# 2 492
Джордж и Амал Клуни
Скрит текст:

Ан Хатауей
Скрит текст:

Джулиан Мур
Скрит текст:

Хайди Клум
Скрит текст:

Синди и мъж
Скрит текст:

Скарлет Йохансон
Скрит текст:

Кейт Мос
Скрит текст:

Даниел Крейг и Рейчъл Вайс
Скрит текст:

София Вергара
Скрит текст:

Нина Добрев и приятел
Скрит текст:

Вайола Дейвис
Скрит текст:

Емили Блънт и съпруг
Скрит текст:
Маделин Клайн
Скрит текст:

Барбара Палвин
Скрит текст:

Сигорни Уивър
Скрит текст:

Мила и Аштън
Скрит текст:

Рийз Уидърспун
Скрит текст:

Кендъл
Скрит текст:
Дева Касел
Скрит текст:

Памела Андерсън
Скрит текст:

Ирина Шейк
Скрит текст:

Джоди Комър
Скрит текст:

Мишел Йео
Скрит текст:

Джесика Частейн
Скрит текст:

Хелън Мирън
Скрит текст:

# 2 493
  • София
Ева Лонгория
Скрит текст:
Джулиана Маргулис с мъжа си
Скрит текст:
Мат Деймън с жена му
Скрит текст:
Джулиан Мур с мъжа си
Скрит текст:
Джордж, Амал и майка ѝ
Скрит текст:
Мери Джей Блайдж
Скрит текст:
Не ми е приятно да го кажа, но нашата Нина ми се струва погрозняла.
Скрит текст:
Скарлет Йохансон
Скрит текст:
Кайли Дженър
Скрит текст:
Джаред Лето
Скрит текст:
Оливия Уайлд
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Карди Би
Скрит текст:
Синди К. и Хелена Кристенсен
Скрит текст:

# 2 494
На Гала дъщеря й бременна.

# 2 495
На Гала дъщеря й бременна.
Потвърдено ли е ? Защото всеки месец я водят бременна.

# 2 496
Делото срещу М.Менсън приключи със споразумение, поискано от обвинителката му. Тя реши да се оттегли след като съдията отхвърли искането й, Менсън и неговите свидетели да не свидетелстват, включително и 1-2 от нейните. Тя също така отказа да предостави съобщенията си до певеца, в едно от които например го приканва да "си правят вана с мехурчета", и всички останали sms-си, които противоречат на нейните обвинения.
Радвам се за него. Сега остана само делото за клевета, което той води срещу Евън Рейчъл Ууд.
Скрит текст:

# 2 497
Била съм на няколко сватби в Маринела. Цветята в декорацията не са естествени. Златка май са в малката зала. Наема с декорацията за голямата зала е около 10-12 хил. лева Simple Smile

# 2 498
От концерта на Снуп Дог в Дъблин в понеделник.

Скрит текст:

Изненадващо на мултимедията се появи надпис на български. Готино ми стана.
 И ниЙ сме дали нещо на света. Grinning

Скрит текст:

На сцената се появи и Конър Макгрегър. Снуп Дог е вечерял предната вечер в пъба му, а майка му се е снимала с него. На нейно място и аз щях. Simple Smile

Скрит текст:

Накрая излезе с фланелка на националния отбор по ръгби на Ирландия. Знае как да гъделичка публиката. Simple Smile

Скрит текст:

My dreams come true Simple Smile

Скрит текст:

# 2 499
Харесвам Хелена Кристенсен, но си докарва едно такова прекомерно милф-ско излъчване.

# 2 500
Много грозна роклята на Синди с тези игли.
Скралет с тази прическа е пълен потрес, не знам защо изобщо се пускат така. Наша Нина откак стана жената вамп изобщо не ми харесва, каквото и да е правила на лицето си, да не беше.
Що ме прощава Кейт Мос, ама колкото и да ти е хубаво тялото на тези години с такива рокли не върви. Пък Барбара Палвин обратното. Какъв е тоя потресаващ костюм, който е навлякла? Рийз, Аштън и жена и Ева Лонгория вече дори не ми се гледат. Памела нямаше да я убие да сложи грим да заличи старческите петна по кожата на лицето. Ирина Шеук колкото е хубава, толкова зле се облича сама. Дженърите няма какво да коментирам. Там всичко е да се покажат изкуственяците навън.
Абсолютно нямам идея кой може да харесва външния вид на Джаред Лето. Наш Азис за мен. Оливия Уаилд и Хайли Бийбър са ми абсолютно анти жени в последно време.
В този ден, в който обределено не съм бяла и добре, нищо лошо не мога да кажа за Емили Блънт и мъжа й, за Джесика Частейн и за Хелън Мирън.
Ако съм пропуснала някой от снимките, то щото са били незапомнящи се.

# 2 501
  • Враца
Много грозна роклята на Синди с тези игли.
Скралет с тази прическа е пълен потрес, не знам защо изобщо се пускат така. Наша Нина откак стана жената вамп изобщо не ми харесва, каквото и да е правила на лицето си, да не беше.
Що ме прощава Кейт Мос, ама колкото и да ти е хубаво тялото на тези години с такива рокли не върви. Пък Барбара Палвин обратното. Какъв е тоя потресаващ костюм, който е навлякла? Рийз, Аштън и жена и Ева Лонгория вече дори не ми се гледат. Памела нямаше да я убие да сложи грим да заличи старческите петна по кожата на лицето. Ирина Шеук колкото е хубава, толкова зле се облича сама. Дженърите няма какво да коментирам. Там всичко е да се покажат изкуственяците навън.
Абсолютно нямам идея кой може да харесва външн
ия вид на Джаред Лето. Наш Азис за мен. Оливия Уаилд и Хайли Бийбър са ми абсолютно анти жени в последно време.
В този ден, в който обределено не съм бяла и добре, нищо лошо не мога да кажа за Емили Блънт и мъжа й, за Джесика Частейн и за Хелън Мирън.
Ако съм пропуснала някой от снимките, то щото са били незапомнящи се.

Вайола Дейвис изглежда чудесно и от всички снимки нейната и на Джулиана Маргулис облекла са най- хубави п моето скромно мнение.

Благодаря за снимките от концерта на Снууп дог!
В последните години съм приятно изненадана от него и поведението му. Хем имиджът му още от неговата и моя младост е на лошо момче, пушещо марихуана и обградено от десетки красиви жени, които му се предлагат, хем се оказа стабилен и сериозен мъж с много дългогодишен брак, отлично стоящ на сцената, с интереси към кулинарията и бизнеса, и със звездни приятели в различни среди.
Евала за готиния концерт! Много ми е приятно, когато тук в групата се споделят лични снимки или преживявания със звезди, които наистина са от световна величина!

# 2 502
  • София
Хю Джакман
Скрит текст:
Кейт Мос с дъщеря си
Скрит текст:
Ашли Греъм
Скрит текст:
Адам Ливайн
Скрит текст:
Майли Сайърс
Скрит текст:
Ким К.
Скрит текст:
Клеър Фой
Скрит текст:
Шер и "гадже"
Скрит текст:
Барбара Палвин
Скрит текст:
Приянка и Ник
Скрит текст:
Нели Фуртадо
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Памела Андерсън
Скрит текст:

# 2 503
  • Враца
Нели Фуртадо май е влязла във форма! Браво!

# 2 504
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Амал Клуни в облечената рокля, кокалите и стърчат, много е слаба.
Синди напоследък ме разочарова, потресаващи тоалети вади. Тя и Кейт Мос явно са се наговаряли.
Приятелят на Нина Добрев е Шон Уайт. Трикратен златен олимпийски шампион от Торино, Ванкувър и Пьонгчанг, легенда в сноуборда, кралят на халф пайпа, прякорът му е Летящия домат. Моите уважения към него, ражда се със сърдечен дефект, има няколко операции, слава богу успешни. Тренира изключително много и с хъс и резултатите са, че дълги години доминираше и се превърна за много хора в кумир. Нина е доста по-посредствена и неизвестна от него чисто в кариерна съпоставка. Но пък се намериха и са страхотна двойка, много им се радвам, Нинчето да го води Шон на нашите зимни курорти да му се порадваме как кара сноуборд.

Общи условия

Активация на акаунт