Кралски работи и клюки - септември 2023

• 85 021
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 150
Хари по време на речта си вчера :

Хаха, тези всичките как го гледат Хари, като десерт Joy

# 151
  • Някъде там
Ха ха как го гледат само. Дамата която го посрещна на сцената също го разцелува много сърдечно.
Много мило послание и от Южени, също толкова топло и с любов като на Хари.

# 152
  • София
Минало, настояще и бъдеще в една снимка:

На оградата на Бъкингам днес:

И едно любимо място с по-различен изглед:

# 153
  • Разпиляна във въображението
Шведският кралски двор пусна 2 нови снимки в чест на честванията на Златния юбилей на крал Карл Густав следващата седмица!

Невиждана снимка на покойната кралица избрана от Чарлз да бъде показана днес

Кралят и кралицата пристигнаха в Крати Кърк, за да отбележат живота и службата на кралица Елизабет II с частни възпоменателни молитви.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 13:25 от bubanka

# 154
Miriel, много точно казано! 👏🏻
Подобна чантичка като на Камила видях, че продават в Уайкики. 🤣 Харесва ми роклята ѝ днес.

# 155
Към техни Величества се присъединиха племенницата и племенникът на покойната кралица, лейди Сара Чато и граф Сноудън. Графът беше придружен от дъщеря си лейди Маргарита Армстронг-Джоунс, а лейди Сара от съпруга си Даниел и децата Самуел и Артър.

Крал Чарлз и кралица Камила напускат Крати Кърк след частна служба на първата годишнина от смъртта на кралица Елизабет Il

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 13:52 от Tinо

# 156
Хубава е шведската кралска фамилия, събрана на едно място. И британската, отдаваща почит на покойната кралица също. Абе фамилиите са хубаво нещо .

# 157
  • Някъде там
Фредерик и Мери обявяват новото място за провеждане на наградите на двойката.
Тази година ще са на  4 ноември в град Едберг.
Съобщават подробностите със снимка от миналата година.
Страхотен е този гащеризон. Дано го видим повторно.

Още снимки на Матилде и Филип от вчера.

С тази прическа ми харесва най-много от тези които и правят

# 158
Спомням си този гащеризон и аз. Тя Мери често си рециклира тоалетите, та може и да го видим някой ден Simple Smile

# 159
  • Някъде там
Фелипе и Летисия посещават катедралата "Санта Мария ла Реал" в Памплона и присъстват на церемонията по отдаване на почит пред мавзолея на крал Карлос III Благороден в рамките на шестото столетие на Привилегията на Съюза.

На Летисия роклята е една от дантелените които ми допадат.
Обиците 🥰

Хари излиза от Уиндзор.
Явно е отдал почит на гроба на баба си.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 14:30 от daviz

# 160
Принцът и принцесата на Уелс пристигнаха в катедралата Сейнт Дейвид в Уелс за служба за отбелязване на първата годишнина от смъртта кралица Елизабет.
Кейт е с палтото, което носи на коледния концерт на Eponine London, шапката е на Sahar Millinery.

# 161
Обеците са от колекцията на Елизабет

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 16:07 от Tinо

# 162
  • София
Много топло посрещане, придружено с аплодисменти са получили принцът и принцесата в Уелс.

Принцесата е самото съвършенство - от главата до петите всичко е идеално!

# 163
Летисия е със страхотна рокля! А това бяло как седи великолепно на този прекрасен тен... Heart Eyes

# 164
Как му се радват на Фелипе Simple Smile и двамата с Летисия ми харесват. Личи им, че отдават почит и на двамата.

Дантелата на роклята на Летисия май само в долната част ми навява асоциации за перде.

Общи условия

Активация на акаунт