Кралски работи и клюки - септември 2023

• 84 589
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 990

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 14:44 от Анонимен

# 991
Въпросът не е на кого стои добре униформата, а как всички стават поолковници.

# 992
Полага им се.
Президентът Бил Клинтън не е служил войник,но беше върховен главнокомандващ на американската армия.

# 993
  • Разпиляна във въображението
Катрин и днес е делова - костюм и сако https://twitter.com/RE_DailyMail/status/1706978100624445832

# 994
Принцесата на Уелс пристигна в Orchards Center в Кент, за да подчертае значението на подкрепата за деца със специални образователни потребности и увреждания - първият от поредица ангажименти преди Коледа, фокусирани върху кампанията Shaping Us.

# 995
Поне за европейските кралски семейства, титлите , особено на кралските особи, които не са родени с кралска кръв, са почетни. Някои от принцовете и принцесите по кръв са минали наистина военно обучение, на първо четене се сещам за Ан, Уилям и Хари, най-вероятно и Фредерик е минал през военно обучение, за други не съм се интересувала.
Кейт е много сладка с прибрана коса, много добър делови сет, удобен и елегантен, стилен, без излишна показност.

# 996
Принцесата на Уелс пристигна в Orchards Center в Кент, за да подчертае значението на подкрепата за деца със специални образователни потребности и увреждания - първият от поредица ангажименти преди Коледа, фокусирани върху кампанията Shaping Us.

Изключително чувство за тактичност и дискретност при избора на тоалет и бижута за събитието.

# 997
Удобен тоалет за среща с малки деца и бебета. С рокля и токчета сядането на земята би било неудобно.

# 998
Много ми харесва тази прическа на Катрин. Май косата е хваната в небрежен кок. Дано има снимки, от които да се види по-ясно.
Излъчва елегантност, стил и класа, както винаги!

# 999
Страхотен кок, както винаги! Много ми харесва прическата ѝ днес, перфектна е! И ми харесва, че е с ниски обувки, а червеното сако на Зара е убиец.
Супер е, че пак започна да носи часовника на Картие, много го харесвам.

# 1 000
  • София
Принцесата днес - хубавото си е хубаво с каквито и дрехи да е. По-важното е да се обърне внимание на инициативата.

# 1 001
  • Някъде там
Вечеря за членовете на държавният съвет.
Красиви бижута. Харесва ми Стефани.

Много хубави снимки на сестричките е сложил Хюсеин да им честити.

# 1 002
Принцесата днес - хубавото си е хубаво с каквито и дрехи да е. По-важното е да се обърне внимание на инициативата.

Mного смислена инициатива и името "Shaping us" е много силно. Дано има успех принцесата, всички деца заслужават адекватни грижи и достойно място в обществото.
Иначе визията... отново безупречна и адекватна за повода. Прическата - никакъв небрежен кок (messy bun) не е това, съвсем стилен ненатрапчив кок. Небрежният кок е за ходене на пазар Grinning

# 1 003
Стефани е хубава, но Мария Тереза е прекрасна Heart Eyes Много са нежни сестрите.

# 1 004

Общи условия

Активация на акаунт