За и против мокрите кърпички

• 5 229
  • 112
  •   1
Отговори
# 30
Ползвам мокрите кърпички след смяна на памперса само ако не е наакана.Ако е наакана винаги мия дупето.

# 31
  • София
За, разбира се.

# 32
  • София
За, разбира се.

# 33
Против! Имам една кутия-така и не я ползвам...педиатърката ме посъветва след всяка смяна на памперса да мия дупето-така и правя и бебо се чувства чудесно Simple Smile

# 34
  • София
Предпочитам да мия дупето.
Ако количеството "зацапващо вещество" в памперса е символично, може и да минем само с мокра кърпичка. Или пък ако сме на място, където не мога да ползвам баня.
Така че-по принцип съм "за", но все пак предпочитам водата.

# 35
  • София
Аз пък не знам как да гласувам Embarassed , защото винаги първо ползвам мокри кърпички, а после мия на чешмата.

# 36
Аз не съм против, но ако имам възможност, мия с вода - под душа вече. Просто ми се струва по-добре да го измия, дори и само с вода, а често и със сапун, вместо да зацапам с мокри кърпички. Но все пак ги ползвам - удобни са в много случаи.

# 37
  • София
Според случая, но принципно съм ЗА мокрите кърпички.

# 38
Винаги първо трия с мокри кърпи и после мия!С изключение на случаите,когато сме навън.Така че мнооооого силно ДА! Grinning

# 39
Цитат на: Vivi
Предпочитам да мия дупето.
Ако количеството "зацапващо вещество" в памперса е символично, може и да минем само с мокра кърпичка. Или пък ако сме на място, където не мога да ползвам баня.
Така че-по принцип съм "за", но все пак предпочитам водата.

И аз така.

# 40
Първо ползвам кърпички - на "Памперс" или на "Пенатен" /не ми харесаха на "Джонсънс"/ - после мием с вода. Ици сега върши сериозната работа 1-2 пъти дневно и не мисля, че ще се изсуши много кожата от мокренето. Струва ми се, че само с кърпите не е достатъчно чист!Иначе гласувам "За" кърпите!

# 41
За мокрите кърпички съм,чудесна работа ми вършат и до сега! coolcool

# 42
Аз съм ЗА мокрите кърпички! Даже си мисля понякога колко е хубаво, че са ги измислили!

# 43
Цитат на: Anni
откакто имахме проблем с вагиналното срастване ги използвам много рядко-по съвет на детски гинеколог.

Това какво общо има с мокрите кърпички? Какъв точно е съвета на гинеколога?

# 44
През деня му мия дупето,през нощта ползваме кърпички.
Така че съм ЗА,много са удобни!

Общи условия

Активация на акаунт