За и против мокрите кърпички

• 5 216
  • 112
  •   1
Отговори
# 60
И аз мия преди всякъ ядене,при смяна на памперс.Иначе за навън ползвам кърпичките на Памперс или Клоран.По едно време бях наблегнала повече на кърпичките отколкото на миенето и резултатът беше-подсичане.Дори си лисля,че е от кърпите на Памперс.....

# 61
  • Все на втория етаж
ЗА.Откакто се е родила ползвам само кърпички,и само веднъж ми се подсече и то защото не я усетих кога е свършила голямата работа,та е постояла наакана.
Новите памперс са много добри и Нивея са супер и розовите и сините-редувам ги и съм доволна. Simple Smile

# 62
  • в мъжки прегръдки
btw Да попитам като не се е наакало бебето какво бършете с кърпичките? Аз просто сменям памперса.

# 63
аз ги ползвам само, когато сме навън. иначе вкъщи през деня мия дупето с вода и памук, че ми тежи над мивката, а и чучурите са ниски и е неудобно. ама нашия момък е с много чувствителна кожа и в началото, когато ползвах мокри кърпички, дупето му стваше винаги червено. затова минах на варианта памук и вода.

# 64
  • София
Цитат на: Ivelina Mineva
Току що имахме едно лирично отклонение, което ме наведе ма следния въпрос : вие миете ли дупето след всяко акане или прибягвате до мокрите кърпички.
При нас е според случая, защото всяко изпълнение е строго индивидуално, но през зимата не ми се иска да го мокря много.

Гласувах "Зависи...", обаче по принцип съм против. Докато Александра не тръгна на ясла я миех като се наака. Рядно ми се е случвало да ползвам мокри кърпи ако се наака навън. Сега в яслата обаче нося, защото иначе я бършат с тоалетна хартия и като й прежулят дупето ела да видиш какво става...
Иначе не харесвам мокрите кърпи, защото като бебе се подсичаше от тях. От всякакви - Нивея, Памперс и пр... за по-неизвестни марки да не говорим...

# 65
  • гр.Варна, сега Германия
За, разбира се ползването на кърпи не изключва миенето на дупето Simple Smile

# 66
"За" не съм си и помисляла да мия дупето при всяка смяна на памперса. Според мен банята вечер е достатъчна  Wink

# 67
Ползвам мокри кърпички, за да я избърша, преди да я измия с вода.

# 68
ЗА!
В този студ в банята ?!?! ....с голо дупе  Shocked ... дори не съм си помислила  Crossing Arms
Pampers! колкото и да им мразя пелените....

# 69
Цитат на: makrust
btw Да попитам като не се е наакало бебето какво бършете с кърпичките? Аз просто сменям памперса.

Почиствам урината Rolling Eyes Тя никога не се е подсичала там, където ака, когато се е случвало е било горе от пишканото.

# 70
Цитат на: makrust
Цитат на: nikol78
ЗА!
До сега се е подсичала само два пъти и първия път кърпичките ни спасиха. Педито каза - никакво мокрене, изсушавало допълнително кожата и от тогава, почти 4 месеца не е имало проблем, с изключение на едно възпаление от памперси Grinning

На нас пък ни се подсече от мокрите кърпички "Комфорт" Татето купил един пакет понеже ми свършиха на "Памперс" - резултата беше здраво подсечено дупе и докато разбера от какво е го излекувах и подсякох още веднъж.

Да, от Комфорт се подсича Sad

# 71
  • Sofia
За. Дори и да го мия преди това го бърша. Но мия сутрин и вечер е банята. Ако е поседял с акото също. Иначе само къърпички. Новите памперс и нивея софт крем - че са по сухи и мазни.

# 72
  • Пловдив
Ползвам кърпички на Pampers само, ако не е наакана. В другия случай мия задължително, откакто се е родила. Кърпичка за акото съм ползвала един-единствен път, когато бяхме в парка. Никога не се е подсичала и не е имала суха кожа. След измиването задължително мажа със зехтин.

# 73
Аз съм ползвала също кърпички. Е ако е много трагично положението през деня разбира се че съм я мила на чешмата, но ако не е много а малко акото разбира се че с кърпички. Те са много удобни. Не може постоянно да се мием на чешмата.

# 74
  • София
ЗА!!!

Общи условия

Активация на акаунт