Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 127 338
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 005
  • In transit
Аз повярвах, че тези кроасани с кайсии ще останат в постоянния асортимент (както и в други държави), но уви…
При нас имаше доста снощи. Специално ги издирвах, след като в темата писахте за тях.

# 1 006
Diffuser, аз имам такава ролка, но не е от Лидл. За мен лично е голям боклук и не я използвам.

# 1 007
Аз повярвах, че тези кроасани с кайсии ще останат в постоянния асортимент (както и в други държави), но уви…
При нас имаше доста снощи. Специално ги издирвах, след като в темата писахте за тях.

моите пък не ги харесаха.

# 1 008
Подарявам:

# 1 009
Някой може ли да ми каже това калъфче за дъската за гладане дали го има в други цветове, толкова отдавна си търся  такъв размер и и исках направо да купя две да си имам резерва, но беше последното
Скрит текст:
Да, днес ходих и видях, че има нещо като на листа, синьо или зелено, не съм много сигурна. Simple Smile

# 1 010
Този калъф за маса за гладене с ластик ли се позиционира или с връзки?

# 1 011
  • In transit

моите пък не ги харесаха.
Не съм ги пробвала, предпочитам домашните, просто споделих, че се сетих да погледна, след толкова суперлативи в темата. Simple Smile

# 1 012
Подарявам + седмичните:

# 1 013
Подарявам
Скрит текст:

# 1 014
  • Буркина Фасо
Подарявам:
Скрит текст:

[/spoiler]
Подарявам + седмичните:
Скрит текст:

слагайте подаръците в скрит текст , бе хора ....

# 1 015
И аз съм доволна от тостера 3в1.
Правя гофрети и сандвичи на него.

# 1 016
Diffuser, аз имам такава ролка, но не е от Лидл. За мен лично е голям боклук и не я използвам.

И аз имах много отдавна една такава не от Лидл и не ми хареса, но пък сега си помислих,че може да има напредък и да става за нещо,пък и не бяха останали много  Grinning

# 1 017
Иска ли някой купон за дъвки Орбит? Изтича днес.

# 1 018
Подарявам:
Скрит текст:

# 1 019
  • София
Подарявам купоните от седмичните промоции, ако ще вършат работа на някой.

Общи условия

Активация на акаунт