Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 127 354
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 990
Подарявам
Скрит текст:

# 991
Пак са отворили склада на едро

# 992
Има ли кокосово масло в Лидл? Къде да го търся? Винаги взимам от някакви тематични седмици, днес ми потрябва, не можах да го намеря.

# 993
  • София
Кокосовото масло е в буркан, намира се при олио, зехтин, шарлан, оцет.

# 994
  • shumen
Прахосмукачката е супер за ежедневно почистване на трохи.
Кокосовото е в буркан.

# 995
Горчица "вкусът на Германия", правена в Полша с горчица от Канада ...не е лоша.
Днес бая пазар направих.

# 996
Хубава ли е консервата сьомга с кожа и кости или е пихтия с натрошени кости вътре?

# 997
  • София
Ако някой случайно е в Гърция и пазарува утре, подарявам купон за отстъпка от 3 евро, който е само за 17.10.

# 998
Не бях ходила от известно време и що ли ми хрумна да ида днес, че и да помъкна ММ, а той като видя американските снаксове и реши, че ще се яде това за вечеря. Хрупахме сега разните царевични зрънчовци, отдавна не бях вземала такива неща и едни калмари в еърфраера за 10мин направих докато редях чиниите, но за да не е съвсем без витамини взех и едни краставици и пресни морковчета за хрупане, и от пекарната хелоуински донъти за десерт и съвсем стана здравословна вечерята Sweat Smile Той си хареса и едно агнешко "за Коледа", не знам как му хрумна, но започнах да обмислям такова меню, малко нестандартно. Аз исках кисели краставички и разни други хубавинки, исках да опитам и черната хелоуинска пица, но той минава през магазина все едно яхнал ракета и ги пропуснах в бързането, а на касата имаше и един нов млад красив касиер та съвсем забравих за какво съм дошла 🤣

Взех си още няколко малки декоративни тикви, бяха ги оставили в едни картонени щайги накамарени няколко една върху друга, обаче сложили най-малките отгоре, а най-големите в най-долната щайга и се борих да размествам, ММ реши че му е под достойнството да се дупи и отмина без да помогне Rolling Eyes Обаче вече си имам есенна украса в хола и една голяма тиква за дълбаене, която най-вероятно няма да се дълбае а ще се пече и яде, ще видим Smiley

# 999
  • София
Здравейте, някой може ли да помогне с мнение за тостера 3 в 1?
Как е като качество?

# 1 000
  • София
Как е като качество?

За мен е перфектен, стават страхотни тостер сандвичи + когато тръгнем някъде ми е супер за бърза закуска, вечеря ..... Чисти се лесно, много ми помага.

# 1 001
  • София
Как е като качество?
Аз имам от преди, ползваме го на вилата. Удобен е като не ни се занимава да палим барбекюто, става и за гофрети. Обаче, не ми харесва, че плочите за месо нямат улей да се изтича мазнината (освен, ако сега няма други плочи).

Тези кроасани с кайсия така и не ги намерих да ги пробваме, дори етикет нямаше... Нали са в пекарната?

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 13:04 от Аня♥♥♥

# 1 002
Аз повярвах, че тези кроасани с кайсии ще останат в постоянния асортимент (както и в други държави), но уви…

# 1 003
Аз успях да хапна 3 кроасанчета с кайсия и много ми харесаха, но сега съжалявам,че ги опитах ,защото само се надявам пак да се появят Grinning

Някой може ли да ми каже това калъфче за дъската за гладане дали го има в други цветове, толкова отдавна си търся  такъв размер и и исках направо да купя две да си имам резерва, но беше последното
Скрит текст:

И тази ролка за дрехи дали е хубава, ако само се мие и издържа дълго време ще е супер попадение
Скрит текст:

# 1 004
  • до най-прекрасния мъж
Хубава е ролката, имам 2 комплекта от доста време, издържливи са. Малката ми е винаги в чантата.

Общи условия

Активация на акаунт