Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 127 367
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 975
Два пъти ходих миналата седмица до Лидл, специално да се запася с паста Мафалде. Ами, няма и няма. Първия път имаше празно кашонче, а вчера нямаше ни етикет , ни кашон. Поне успях да купя намален свински бут на 5,49лв/кг.

# 976
Подарявам:
Скрит текст:

, както и седмичните купони.

# 977
  • София
За вертикалната прахосмукачка да кажете нещо добро или лошо?
Не че е много пари, но се колебая между тази и разни модели на Сяоми.

# 978
Ако питането е за тази вертикална прахосмукачка - https://www.lidl.bg/p/prakosmukacka-2-v-1/p10009273 - не съм много доволна. Купихме я за провинцията, т.е. не се използва активно, но дори при това рядко ползване вече е счупена една малка пластмасова част от предната част на белия капак, който е над филтъра - там където влиза едно щифтче за застопоряване. Засега положението е закрепено с моментно лепило, но с просто око се вижда, че това е слабо място и няма да стане с временно решение.

# 979
  • София
А поне удобна ли е като конструкция, височина и т.н. - да не е прекалено тежка.

# 980
Това да - удобна е като височина, като тегло. Може би на друг ще му бъде малко шумна, за мен не е било проблем. Само това с капака ми е проблем, а няма друг начин да се достигне за почистване до хепафилтъра. Но може аз да съм изтеглила късата клечка, а на другите да не е станал проблем.

# 981
  • София
А, едва ли. Чета и за други прахосмукачки от този ценови клас, че пластмасата е крехка и се чупят на неподходящи места.

# 982
И аз ходих вчера за още маскарпоне от италианската седмица...Ами, те не стига че бяха "вдигнали" от хладилната витрина всички продукти от италианската седмица, ами и даже ги качили на палети и ги опаковали добре със стреч фолио?!🧐🙄😵

# 983
Аз писах на ел. поща, която е в първи пост, за липсващи промоционални продукти. Получих стандартен отговор, че благодарят за обратната връзка и ще отнесат питането към компетентния отдел.
Дали ще продължат с практиката промоционалните продукти да свършват още в първия час на първия ден или ще се поправят, не знам.

# 984
  • София
Имаше някаква нормативна уредба, че при обявяване на промоция трябва да се осигури достатъчно количество. Чела съм го по повод някакви фейк промоции в Била преди време.
Но "достатъчно" е много обтекаем термин.
Да не говорим, че тук на туземците  някои неща се представят като голяма промоция и с ограничени бройки, а в Германия се продават на същата цена целогодишно.

# 985
Валиден до края на деня.
Подарявам купон за - 2лв отстъпка при покупка над 20лв, + активирани седмичните.

# 986
  • 5 етаж в ляво
Ако питането е за тази вертикална прахосмукачка - https://www.lidl.bg/p/prakosmukacka-2-v-1/p10009273 - не съм много доволна. Купихме я за провинцията, т.е. не се използва активно, но дори при това рядко ползване вече е счупена една малка пластмасова част от предната част на белия капак, който е над филтъра - там където влиза едно щифтче за застопоряване. Засега положението е закрепено с моментно лепило, но с просто око се вижда, че това е слабо място и няма да стане с временно решение.
аз също се интересувам от прахосмукачката, но за мен е важно да е по мощна - т.е. да обира без затруднение косми, трохи, малки боклучета. С една дума за ежедневно бързо почистване. Та, става ли като мощност или не става?
Благодаря

# 987
Мнение за хлебопекарната? Нашата предаде богу дух и се оглеждаме за нова.

# 988
  • София
Мисля, че общо взето хвалят пекарните Силвъркрест.

# 989
За ежедневно почистване прахосмукачката е екстра, достатъчно мощна е за трохи и подобни. На паркет и вълнен килим е пробвана - не е чак да вдига килима, но чисти.

Общи условия

Активация на акаунт