Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 127 382
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 960
Вчера ми попадна пред очите хартиената брошура.😄 Сьомгата вярно пише, че е по 3,49 лв за опаковка...😆😆😆
Това не беше ли пушената?
Тара, има и пушена сьомга, но се впечатлих от супер изходната цена на филето от сьомга😅, след като някой тук го спомена:

Мариат, и при нас от много време го имаше само вариантът с птицата😁, сега се е появил и новият вид. Дано дочакаме и този с пипер...🙂

# 961
  • София
И аз си погледнах купоните - за следващата седмица нямам купони, отворих няколко купона, например тиквички, пътека... - "купона беше изтрит", а няколко купона изобщо не се отвориха, за да видя цената. Нямам намерение днес да ходя до Лидл, просто пробвах. Всички купони, които имам, изтичат днес.

# 962
  • София
Някой пробва ли ги, едва ли ще има сега но...и кафето 250г мляно. Сьмговата консерва добра ли е?

# 963
Сладолед нямаше при нас.
Кроасаните с кайсия ги имаше само първия ден (в понеделник).
Ходила съм в 6 филиала в София през тази седмица в различни квартали - отговорът е няма, свършиха..

# 964
Здравейте 😃😀 влизам с молба.
Имам обезвлажнител на Силвър Крест но нямам упътване за него. Нямам представа на колко процента да го настроя.
Ако някой от вас има същият уред, бих помолила да ми снима книжката.
https://www.lidl-service.com/de/ пробвайте в различните държави като почнете от Германия. Има електронните варианти на книжките за повечето продукти. Линкът е от началният пост
Скрит текст:

# 965
  • Пловдив
Голяма греда днес с маслините в кутии, зелени без костилка за 3,99...взимам редовно,  но днес явно от партида, са меки и безвкусни Confused

# 966
В приложението пише, че нашия магазин отваря в 9. В Гугъл пише 8.30. Отивам 8.50 и то отворено. Много е актуална информацията в приложението, няма що.
Иначе имаше от пилето с многото крака.

# 967
Подарявам:
Скрит текст:

# 968
И аз онзи ден исках да ходя рано, но погледнах и в приложението пишеше Отваря в 9. Днес пък ми излезе някъде 8:30. Не знам кое е вярното. За делничен ден говоря.
Пазарувахме днес, ММ купува кренвирши и вкъщи гледам, в пакета муха. 😅 Снимах и им писах, макар че май на Градус трябваше, че са техни.

# 969
Забелязах от 2-3 седмици, че в неделя нямам купоните за другата седмица. Пробвах вход и изход, но не се появяват.

# 970
Здравейте 😃😀 влизам с молба.
Имам обезвлажнител на Силвър Крест но нямам упътване за него. Нямам представа на колко процента да го настроя.
Ако някой от вас има същият уред, бих помолила да ми снима книжката.
По спомен - на 30 го държахме. Така май повече бръмчеше и по-бързо издърпваше влагата.

# 971
Забелязах от 2-3 седмици, че в неделя нямам купоните за другата седмица. Пробвах вход и изход, но не се появяват.

Да, аз писах сутринта.
Обикновено в неделя след 00:00 ч, купоните за понеделник се виждат.
Сега няма никакви купони - нито при мен, нито при ММ.
Да не са решили като Кауфланд - там купоните се повяват в понеделник след 00:00 ч?

# 972
  • shumen
При мен също няма рулетка.
Аз днес взех кроасани с кайсия и се харесаха.

# 973
Рулетката е в Кауфланд, Дана. Бъркаш магазините Joy

ПП Стана 00:00 ч и купоните се появиха

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 00:02 от marinadp

# 974
  • shumen
Марина,спя вече и пиша и затуй явно бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт