Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 127 385
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 930
Имам анкета в приложението относно пекарната - доволна ли съм от разнообразието, сладки или солени закуски предпочитам повече и дали всички печива са налични във филиала след 18 ч.
И аз я имах вчера и я попълних.

# 931
  • София
И аз попълних анкетата.
Чак в понеделник ще ходя в Лидл.
В очакване съм да пуснат уреда за варене на ориз.

# 932
  • Бургас
Анкета и аз попълних.
Чакам да намалят универсалната подправка, че скоро не са. У дома е много вървежна.

# 933
  • София
В брошурата, която получихме в пощенската кутия, има разлика с тази в интернет. Коя важи? Не е ли незаконно да има разлика?

В цените ли?
Защото ако е в съдържанието, да, има разлики. Хартиените брошури са съкратени.
В хартиената брошура имаше обявена промоция от петък на замразена дива сьомга, а в интернет я нямаше. В магазина пък изобщо нямаше тази сьомга, нито на промоционална, нито на редовна цена. Един служител обясняваше на  клиентка, която настойчиво го питаше за тази промоция, че било станало грешка и като не можа да я убеди се измъкна към склада. Не е коректно. Прилича на нелоялна търговска практика.
Не съм гледала миналата седмица хартиената брошура, но в самия магазин видях кутиите със замразена дива сьомга, че са на цена от 7,49 лв, а по принцип са 9,99 лв. Купих си, защото я харесваме вкъщи.
Егати шантавата работа, при нас имаше бележка, че има разминаване между двете брошури и е вярна електронната. Цената си беше 9,99 лв.

# 934
Някой има ли свободен купон за млечните десерти? Моите деца много ги харесват. Ще съм благодарна ако ми услужите.

# 935

За тези ли питаш ,Пийкок?

# 936
Да. Тези със слончетата много ги ядат

# 937
Купона ми е свободен,сега ще ти пиша.Моите ядат от онези с бонбонките Blush

# 938
Купона ми е свободен,сега ще ти пиша.Моите ядат от онези с бонбонките Blush
И те са на почит

# 939
Подарен
Подарявам купон за - 2лв отстъпка при покупка над 20лв, валиден още 2 дни+ активирани седмичните.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 13:17 от rosicapi

# 940
  • София
Нямам купон за избрани млечни десерти.
В петвъртък ще ходя за козметични нещица. Simple Smile

Маската за коса, която пускат, нея ли сравнявахте, с храната за коса на Гарние и че е много добра?!

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 11:22 от Amiamo

# 941
Вчера ми попадна пред очите хартиената брошура.😄 Сьомгата вярно пише, че е по 3,49 лв за опаковка...😆😆😆

# 942
Amiamo, чак много добра не е. Сравнявахме една на Агива, имитация на Гарние. Тази на Лидл е по-добра, на Агива не става. Сиен е ок за цената си, даже не отстъпва на други малко по-скъпи. Но не е нещо изключително, сега минах на балсам за изтощена коса на Гарние - по-хубав е от маската на Сиен, но повече омазнява на третия ден след миене Simple Smile т.е. Ако търсиш за суха коса, едва ли ще ти свърши работа. Но за нормална и омазняваща се бързо - според мен ще е много по-добре.

# 943
  • София
Vesela Nickolaeva, много благодаря за информацията! Simple Smile

# 944
И аз имам купон за млечни десерти, искаш ли го? Също за гръцки питки, моцарела, овесени бисквити и другите..

Общи условия

Активация на акаунт