Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 127 396
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 915
Заквасената сметана от брошурата на Лактима Балкан, цена 3.39лв дали е хубава?
За крем за торта ще се ползва...
Вкъщи много я харесваме. И за крем за торта съм я използвала.🙂

# 916
И аз я харесвам и я ползвам за торти.

# 917
И аз харесвам Балкан. И заквасената сметана, и киселото мляко.

Днес не мога да повярвам, че всичко, освен крема сиренето го имаше. Отивам за пъстърва и пиле - няма. Отивам за шунка, мляко и т.н. и се сетих, че забравих хляб. Върнах се до пекарната, взех и се засилих за крема сиренето, а то през това време зареждат празните места на пилето и рибата. Беше точно по обяд. Явно не зареждат само сутрин, както си мислех.

# 918
  • София
И ние пилето с 4 бутчета голямо издирване го издирвахме! В 3тия магазин имаше....

# 919
Не знам откога е пилето с бутчета, но в нашия филиал вчера вечерта беше заредено.🤔

# 920
Намаленото олио по 1,99 хубаво ли е, да не е смес с рапица?

# 921
  • София
На етикета не пише нищо за рапица.

# 922
Подарявам
Скрит текст:

# 923
В брошурата, която получихме в пощенската кутия, има разлика с тази в интернет. Коя важи? Не е ли незаконно да има разлика?

В цените ли?
Защото ако е в съдържанието, да, има разлики. Хартиените брошури са съкратени.
В хартиената брошура имаше обявена промоция от петък на замразена дива сьомга, а в интернет я нямаше. В магазина пък изобщо нямаше тази сьомга, нито на промоционална, нито на редовна цена. Един служител обясняваше на  клиентка, която настойчиво го питаше за тази промоция, че било станало грешка и като не можа да я убеди се измъкна към склада. Не е коректно. Прилича на нелоялна търговска практика.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 23:10 от maya_alex

# 924
  • In transit
За тази сьомга в електронната брошура пишеше, че няма да е налична, по независещи от тях причини. Това го видях миналия четвъртък, когато излезе брошурата.

# 925
Да, имаше жълт стикер върху сьомгата.

# 926
  • София
Глупаците са объркали картинката в брошурата, от 10 лв как пък няма да я намалят на 3,50. Сега има консерва на нейното място в електронната.

# 927
В брошурата, която получихме в пощенската кутия, има разлика с тази в интернет. Коя важи? Не е ли незаконно да има разлика?

В цените ли?
Защото ако е в съдържанието, да, има разлики. Хартиените брошури са съкратени.
В хартиената брошура имаше обявена промоция от петък на замразена дива сьомга, а в интернет я нямаше. В магазина пък изобщо нямаше тази сьомга, нито на промоционална, нито на редовна цена. Един служител обясняваше на  клиентка, която настойчиво го питаше за тази промоция, че било станало грешка и като не можа да я убеди се измъкна към склада. Не е коректно. Прилича на нелоялна търговска практика.
Не съм гледала миналата седмица хартиената брошура, но в самия магазин видях кутиите със замразена дива сьомга, че са на цена от 7,49 лв, а по принцип са 9,99 лв. Купих си, защото я харесваме вкъщи.

# 928
Снощи в 17,30 нямаше никакво олио, крема сирене от промоционалното, кроасани с кайсия, а тези с нуга бяха смачкани. Не намерих и "Мафалде" и "Анели Сицилиани". От храната за котки беше останала само сухата и месните пръчици.
Този път вече ще им пиша. На нищо не го прилича това!

# 929
Имам анкета в приложението относно пекарната - доволна ли съм от разнообразието, сладки или солени закуски предпочитам повече и дали всички печива са налични във филиала след 18 ч.

Общи условия

Активация на акаунт