Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 127 308
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 155
Знам, знам, затова сложих и бяло брашно.

Да ви предупредя за чушките в Лидл - зелените бяха вече към "баберка", ама като избереш не са лоши. Червените обаче са от сорта, който трудно се бели. Има един такъв, не знам как се казва. Сготвени са, пълнени ги правих, зелените се белят, червените - много трудно.

# 1 156
  • софия
Електрическото фондю добра работа ли върши?

# 1 157
Сутринта рано-рано се шашнах в магазина...все едно се бях телепортирала поне с месец напред. Част от артикулите за Хелоуин вече бяха със стикери -30%, а в средата на магазина бяха наредени множество коледни лакомства, имаше и коледни продукти Делукс в хладилните витрини...😵 Нещо не ми е чак толкова коледно все още...😅
Някакви жени разглеждаха с голям интерес жилетки, пробваха...

# 1 158
София. Пробвах смес от бяло брашно, нахутено брашно и царевичен грис. Станаха, но се късат по-лесно.

в италианския магазин има всяакви брашна и грис на добри цени.

# 1 159
  • София
Сутринта рано-рано се шашнах в магазина...все едно се бях телепортирала поне с месец напред. Част от артикулите за Хелоуин вече бяха със стикери -30%, а в средата на магазина бяха наредени множество коледни лакомства, имаше и коледни продукти Делукс в хладилните витрини...😵 Нещо не ми е чак толкова коледно все още...😅
Някакви жени разглеждаха с голям интерес жилетки, пробваха...
А кои са колeдните Делукс продукти в хладилните витрини?
Делукс  продуктите са качествени продукти, които Lidl пускат 2 пъти годишно и е много добре, че са заредени още сега.(Сещам се само за трицветна  паста с коледни/великденски мотиви от тази серия.)
Тематични за Коледа и Великден са на Favorina, но ние от коледните от сега си похапваме щолен, който миналата година за Коледа изчезна.

# 1 160
Чакам петък да си взема френските пресни макарони!!!! Божествено вкусни!

# 1 161
Подарявам
Скрит текст:

# 1 162
  • София
Печените солени фъстъци, които бяха с купон са много вкусни!

# 1 163
  • shumen
Аз взех цяло пиле,грозде и фиде.Пилето и гроздето са супер.

# 1 164
  • Буркина Фасо
фидето ако е гадно - дай ми го Smiley

# 1 165
Geos, не погледнах кои точно да продуктите Делукс в хладилната витрина, отдалече гледах.

# 1 166
Гледам, че има торти Делукс, сметанови. Мнения? Цената им е добра, по принцип серията също е добра, но им се чудя.

# 1 167
Подарявам:
Скрит текст:

, както и всички седмични купони.

# 1 168
Дали в Лидл продават брашно или грис от твърда пшеница за паста?

Пробвах машинката за паста - за 40 лв. е супер. Обаче брашно не намерих и правя с обикновено. В Хит има само един вид, ама е 7 лв. килограма.

Аз правих тесто за кори за лазаня. На 1 яйце добавих 70гр.брашно ,30гр.грис и щипка сол. За една тава лазаня правя тесто с 4 яйца и съставките 280 гр. брашно,120гр. грис.Правя топка, която завивам в торбичка или стреч фолио и почива в хладилника около 30-60минути.Разделям на парчета и разточвам с машината за паста.

# 1 169
  • Варна
Колко струва маскарпонето в Лидл? Случайно да го има на промоция?

Общи условия

Активация на акаунт