Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 127 310
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 140
Подарявам + всички седмични, водата е до днес:

# 1 141
  • София
Течния препарат за пране от предната стр. струва към 6 - 7 лв. Не знам точно колко, защото  купувам няколко неща заедно с него.
Редовно го ползвам, доволна съм, без да съм чела темата за препарати.

# 1 142
  • Буркина Фасо
виж цената в дигиталната кас.бележка

# 1 143
Някой с отзиви за бавната сокоизстисквачка има ли?
Искам да си купя, но по другите магазини са доста по скъпи. Дали тази ще върши работа за моркови и ябълки?

# 1 144
  • София
Моля за отзиви за силиконовите капачки.

# 1 145
  • shumen
Тази сокоистисквачка върши работа,но е бавна.
От утре набелязах целите пилета,Фиде и грозде без семки.

# 1 146
Подарявам, валиден още 2 дни
Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 147
Подарявам:

Скрит текст:

# 1 148
Подарявам
Скрит текст:

# 1 149
Дали в Лидл продават брашно или грис от твърда пшеница за паста?

Пробвах машинката за паста - за 40 лв. е супер. Обаче брашно не намерих и правя с обикновено. В Хит има само един вид, ама е 7 лв. килограма.

# 1 150
  • София
Скрит текст:
Имам такъв, купен от професионален сайт. Много съм доволна. Имах проблеми с гърба и определено с негова помощ се оправиха. Естествено правя и други упражнения. Уредът е на нива, започва се с най-ниското. На него само лежа. Оправя стойката - да!
Предполагам имаш като това, което е от ляво 39 x 26 x 12, не като дясното?
За колко лв.беше? Чудя се защото, ако е голяма разлика в цената, това да не е по-лошо "изпълнение"
За по колко време лежиш на него?

Беше в миналата или по миналата брошура.

Става дума за първата снимка. Моето (професионално) струваше 45 лв. Така че това е доста евтино. Не съм видяла изработката, но като цяло не е кой знае какво. Лежа колкото време имам - 2-3 мин, 5 мин... Може да се прави по няколко пъти на ден.

# 1 151
  • In transit

Пробвах машинката за паста - за 40 лв. е супер. Обаче брашно не намерих и правя с обикновено. В Хит има само един вид, ама е 7 лв. килограма.

Брашно от твърда пшеница не продават. Грис, като, че ли съм виждала. Направи смес от грис и бяло брашно за пастата, иначе става много твърдо и грубо тестото.

# 1 152

за кой град става въпрос? да помагаме с инфо

# 1 153
София. Пробвах смес от бяло брашно, нахутено брашно и царевичен грис. Станаха, но се късат по-лесно.

# 1 154
  • In transit
София. Пробвах смес от бяло брашно, нахутено брашно и царевичен грис. Станаха, но се късат по-лесно.

Скрит текст:
Да, защото са без глутен. Не са подходящи за паста в домашни условия.

Общи условия

Активация на акаунт