Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 127 299
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
RebelHeart , за какво говориш?
Скрит текст:
    А фурната беше с -75 до -90%.
За фурната с печивата ( сладки, солени, хляб ).

# 1 186
  • shumen
Гроздето вчера беше сладко и хубаво.Днес още взех,но се оказа,че е кисело.

# 1 187
Не очаквах, че ще намеря от фидето, но имаше. Една дама пред мен все сигурно 10 пакета, но и за мен остана. Но ходих да взема спрей за фурна. Първо, че е в по-голяма опаковка, и второ, че е променена. Не знам дали е коментирано, но мирише на лимон, а като се напръска фурната, бързо се втечнява и на практика е пяна само за броени секунди в началото.

Иначе празът беше на 59 ст, а карфиолът на 1,99 да брой. Мисля, че последният беше на по-висока цена още брошурата.

# 1 188
Подарявам:
Скрит текст:

# 1 189
  • In transit
RebelHeart , за какво говориш?
Скрит текст:
    А фурната беше с -75 до -90%.
За хлебните продукти от фурната. Simple Smile

# 1 190
Пекарната при нас всяка вечер е на минус 50%, минус 70%, но няма почти какво да си купиш.
Просто седят етикетите.
Веднъж да съм купила понички. Иначе винаги е празно..

# 1 191
Аз Добре, че погледнах купона за намалението на макаронените изделия, че е до утре и го използвах. Взех коледни календари. И някакви коледни метални топки с лакомства. И коледни стикери за прозорците . Всяка година слагаме и са много готини. Рехаво беше заредено при нас.

# 1 192
Винаги вечер след 7-7.30 намаляват печивата (това на българосъветската дружба (който е от София помни) или Канала, както предпочитате да го наричате Simple Smile)

# 1 193
  • Варна
Момичета, знаете ли дали в края на работното време мога да се вредя за артикули, които са в брошурата от четвъртък? Или нямам шанс?!?

# 1 194
Не . Стоят по кашони, а кашоните в съответната клетка, където ще бъдат наредени после нещата

# 1 195
  • София
Момичета, знаете ли дали в края на работното време мога да се вредя за артикули, които са в брошурата от четвъртък? Или нямам шанс?!?
понякога ми се е случвало да редят още към 18ч, понякога вече има някой наредени неща, а понякога изобщо, до филиал си е и до персонал, дали ще има кои да го свърши

# 1 196
  • София
Винаги вечер след 7-7.30 намаляват печивата (това на българосъветската дружба (който е от София помни) или Канала, както предпочитате да го наричате Simple Smile)
При нас пък в 2та магазина, в които редовно пазаруваме понякога и по обед няма интересни (промоционални печива), пък камоли вечерта. Нали имаше анкета наскоро, дали след 18ч има печива, жалко, че нямаше опция да им пиша, че дори и в обедната почивка понякога няма...
Иначе пък в Ботевград, поне лятото като бяхме на вилата, съм пазарувала, там имаше много хубавки намаления на пекарната, на млечни, даже не се налагаше да си ползвам купоните.

Betty23, писах на лични. Wink

# 1 197
Аз в два магазина не намерих дамските спортни панталони на 9,99 лв. Утре на редовна цена ще има гаранция.

# 1 198
От минали кампании спортни долнища - качеството им е като за 10 лв., т.е. лошо. Разтегна се на места, шевовете се изкривиха, появиха се дупчици покрай тях, избелява..

Странното е, че от стари комплекти блуза и долнище блузата излиза по-трайна.

# 1 199
След ковид кризата нищо не е същото, смениха производители и за съжаление това е резултата.

Общи условия

Активация на акаунт