Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 127 279
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 200
  • shumen
Качеството и на тези е такова.

# 1 201
# 1 202
Здравейте, някой купи ли си календара със мини свещи на yankee candle, от по миналата седмица? Може ли да споделите мнение, защото им бях хвърлила око, но ги изпуснах.
Тази вечер беше доста заредено със сладки изкушения, аз си избрах бонбоните с вкус на еспресо и много ми допаднаха. Взех си и един наполовина намален гифт сет на Сиен, с четири миниатюри- крем за ръце, за лице, боди лосион и душ гел с маслина. Беше около 4лв, а и имах нужда от крем за ръце. Темата е страхотна и ще се включвам със споделяне на мнения за продуктите.

# 1 203
Вече ще спестяваме и от четвъртък!😁😁😁

# 1 204
Вече ще спестяваме и от четвъртък!😁😁😁
Повече може от петък да се спести Grinning , но най обичам разпродажбите в четвъртък блъсканица и на рафта на намаленията се мъдрят срамежливо две опаковки вмирисани кюфтета на -30% какво му трябва на човек Grinning ЛИДилия

# 1 205
  • софия
Здравейте, някой купи ли си календара със мини свещи на yankee candle, от по миналата седмица? Може ли да споделите мнение, защото им бях хвърлила око, но ги изпуснах.
Свещичките са чаени. Нищо особено. Май се повтаря по два пъти аромат. Преди около месец календарът от миналата година беше намален.
Скрит текст:
Миналата седмица накупувах Янки от Парфимо. Бяха с хубави цени - 400 гр/12 лв. Оказва се, че имат фабрика в Чехия.

# 1 206
  • София
*Sisi_91*, благодаря за новата брошура!
Как така няма кухненски електро уреди?!
Набелязах нехранителни продукти. Simple Smile

# 1 207
Може ли снимка на gif сета на Сиен? Благодаря!

# 1 208
Може ли снимка на gif сета на Сиен? Благодаря!
Разбира се, ето го:

zvаnchе, благодаря! 🌹

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 10:34 от Seven

# 1 209
Тоя сет толкова време го продават, че ще изветрее вече Joy
Ако е 4 лв може да го взема , че ми харесваше крема за лице от същата серия.

# 1 210
Да, от миналата година седи - при нас някои от кутийките ми изглеждат в лошо състояние (и сигурно има извадени неща).

Новата брошура ми харесва, ще ида да разгледам котешките неща.

# 1 211
SEVEN, благодаря ще го потърся честно казано при нас не съм го и виждала

# 1 212
Здравейте!
Не виждам тенекията зехтин в новата брошура - дано да има в магазина. Харесвам го и тъкмо свърши.
Зеленото дълго яке ми хареса на картинка и мъжките суитчъри.

# 1 213
От предишна кампания купих мъжки суитчър на приятеля ми, беше малко скъпичък, но е хубав. Носи го често.

# 1 214
  • София
От предишна кампания купих мъжки суитчър на приятеля ми, беше малко скъпичък, но е хубав. Носи го често.
Същия като от новата брошура ли?

Общи условия

Активация на акаунт