Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 126 091
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 230
И тук да се оплача от сирене Железница на Сердика 94 /купувам от него перодично, меко понякога, но търпимо и вкусът е приемлив/. На скоро правих баница с него, на толкова гадно сирене не съм попадала последните поне 5 години. Такъв гаден вкус и мирис, направо зловещо. Повече никога!

И в същото време да похваля киселото мляко 2% БДС на Родна стряха. Продължава да е моят фаворит за кисело мляко!

Според мен са променили вкуса на бисквитите с форма на звезда с парченца лешници в прозрачните квадратни кутии. Не са толкова хубави вече.

# 1 231
Подарявам
Скрит текст:

[/list]
    И всички седмични

# 1 232
    mama_na_nana и аз миналия месец взех Железница- ами да, за цената си няма какво да очакваме, но това не ставаше въобще за принцеси или баница /обикновено за това го ползвам като евтин вариант/! Ужасен вкус и миризма! Може би партидата е била такава, но вече купувам друго. Доста продукти развалиха

# 1 233
    Страхотна пица. Комбинацията със смокини е супер.

# 1 234
    • София
    Страхотна пица. Комбинацията със смокини е супер.
    Скрит текст:

И другата пица от Deluxe серията е много хубава. С шунка и сос от трюфели.
    https://www.lidl.bg/p/pita-bianka/p10009916?pageId=10031473& … urrent_Sales_Week

# 1 235
    • shumen
    Сирене Железница и аз взех и беше гадно и миризливо.

# 1 236
    Това сиренето, което беше намалено с купон на 9.99  преди седмица, две ли е?

# 1 237
    Не знам кога точно съм го купила /трябва да проверя в приложението/ , но имам снимка на етикета/партидата. Писах им и ми казаха, че "от тази партида са продадени няколко тона в търговската мрежа и това е първата рекламация".
    Явно никой не сигнализира на производителите, когато продават стока за брак и всичко е точно. Е, мен ме загубиха като клиент след като ми продават стоки с компрометирано качество и с идиотското си поведение в писмената ни комуникация. Жалко и за Лидл, че допуска такива долнопробни партиди и производители.

# 1 238
    • София
    Моля за отзиви за тези тави на Ilag, които са в брошурата от понеделник. Наистина ли са с незалепващо покритие?

# 1 239
    Моля за отзиви за тези тави на Ilag, които са в брошурата от понеделник. Наистина ли са с незалепващо покритие?
    Което се обелва твърде бързо.

# 1 240
    Аз си взех 2 пакета и си бяха ок и двата -соленичко , твърдо
    ..явно нещо не е съхранявано добре или е било пукнато и се е развалили.

# 1 241
    Това сирене по изключение е твърдо. Но много внимание му обърнах вече, край!

# 1 242
    • Варна
    Лидл колко често пускат микровълнови? Май скоро не съм виждала или не съм обръщала внимание... ама сега ми притрябва, че нашата сдаде багажа.

Във Варна да сте виждали някъде да се търкаля случайно? 😆

В КФ в момента на брошура има микровълнова и по визия доста прилича на лидълската.

# 1 243
    Моля, ако някой е виждал това обзавеждане за детска стая, да сподели в кой магазин в София мога да го намеря. Предварително благодаря!

Без детската етажерка горе вдясно.

# 1 244
    Подарявам избран купон + седмичните.
    Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт