Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 126 089
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 245
Да похваля Брашното на 79 стотинки, стават мекици един път, относно сирене Железница аз пък съм доволна .Взимам го за първи път и ми хареса.

# 1 246
Вчера взех червени картофи. Не ги бях виждала скоро в асортимента, а много ги харесвам. На външен вид супер. От 7 картофа остана само един, когато ги обелих. Вътре черни. Много неприятно. Но пък другите им картофи, от които също взех са супер. Жълти и много вкусни.

# 1 247
Някой купил ли е днес детската пейка с ракла за съхранение? https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/23-10-29-10/view/flyer/page/42
Днес между 10 и 12 ч.  ММ е обиколил 5 магазина в София и никъде не я е намерил.
 Иначе за детската стая взе табуретка, ракла, килимчета. Надявам се внуците да ги харесат. Искаше ми се и пейката да купим. Ако сте видяли някъде налична, казвайте къде да го пращам Simple Smile

Ще попитам и още нещо - как добавяте продукти в своя Списък за пазар в приложението? Когато натисна Добави продукт, единствената ми опция е да пиша ръчно какво искам да купя.
Има ли друг начин за добавяне към списъка? Примерно продуктите, за които съм си активирала купоните да се добавят в този списък Или трябва да си записвам "Изворна вода SAGUARO, 1,5 л, 1 бр. "   Май много искам Simple Smile
В момента има един брой в Лидл на Тодор Александров.

Търся само детската етажерка.
Редактирам се, има и 2 бр. пейки в Лидл на Стамболийски

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 12:38 от Jozepha

# 1 248
Такава ракла, поне 1, имаше днес към 12 на Вагона.

# 1 249
И от мен положителен отзив за брашното.   Дори днес мисля да мина пак и ако има да си купя 10-ина пакета.

# 1 250
  • София
Имам купон, валиден само за любим филиал, на който са изброени всички 119 магазина в който продуктът е наличен.
А на всички останали купони, които мога да ползвам в цялата страна, няма посочена наличност по обекти.
Хич не схващам логиката 🙃

Майонезата им в кофички въобще не ми хареса - тази с по-високата масленост. Водниста ми е, безвкусна и неплътна. Трудно мога да си представя пък другата с още по-ниската масленост каква би била 🙃 Не знам кой я прави, но вкусово май е Олинеза.
Не бих купил отново.

# 1 251
  • на майната си
Търся етажерката от 59.99 в Пловдив. Ако някой я види, моля да пише, а ако може да я вземе - веднага я плащам.

# 1 252
И при мен се появи специален купон за наденички, ама като гледам за всички филиали има. Не е много “специален”.

# 1 253
  • Пловдив
Здравейте!
Купих си електрическо шоколадово фондю от Лидл. Някой може ли да ми обясни как се ползва? Два опита направих, но шоколада се пресича. Втория път добавих готварска сметана и разтапях на I степен и пак провал.

# 1 254
  • Буркина Фасо
Имам купон, валиден само за любим филиал, на който са изброени всички 119 магазина в който продуктът е наличен.
А на всички останали купони, които мога да ползвам в цялата страна, няма посочена наличност по обекти.
Хич не схващам логиката 🙃
явно наденичките ги има във всички филиали поизостанали към днешна дата. за това ги пускат извънредно

# 1 255
Купих си електрическо шоколадово фондю от Лидл. Някой може ли да ми обясни как се ползва? Два опита направих, но шоколада се пресича. Втория път добавих готварска сметана и разтапях на I степен и пак провал.
Обикновено се слага 1/2чч високомаслена животинска сметана (36%) на 1 голям шоколад, ако не става проблемът е в продуктите, пробвай друга марка.

# 1 256
  • Асеновград
Здравейте!
Това е от друг уред упътване ама би трябвало да е същото . 3,4,5 точка
Инструкции за използване на мини шоколадовия фонтан:

поставете фонтана върху стабилна маса;
включете шоколадовия фонтан да загрее тавата, в която ще се постави шоколада и оставете за около 5 минути, преди да добавите шоколада;
за впечатляващ резултат се използва само специален шоколад за шоколадови фонтани;
шоколадът трябва да е напълно разтопен, преди да го добавите към основата на фонтана;
ако шоколадът е с ниско съдържание на мазнини, добавете масло или олио, за да получите течна текстура;
след като загреете плочата, сложете шоколада до максималната му граница;
стартира двигателят на шоколадовия фонтан, който ще изтласка шоколада през спиралната тръба в горната част на фонтана, откъдето той ще изтече като фонтан;
оставете да се отцеди за 2 минути, след това изключете двигателя за 30 минути, за да елиминирате всички въздушни мехурчета;
ако шоколадът не се отцеди добре, добавете малко олио;
можете да закупите шоколад от магазините и супермаркетите и да го приготвите според състава му.

# 1 257
Търся етажерката от 59.99 в Пловдив. Ако някой я види, моля да пише, а ако може да я вземе - веднага я плащам.

И аз я търся, но за София. Днес се обадих на националния номер и казаха, че е изчерпана за цяла България. Имало голям интерес. Дано скоро пак ги пуснат.

# 1 258
  • shumen
Микровълнови има сега в Кауфланд и е подобна на лидълската.

# 1 259
Каква е тази нова политика да ги няма в неделя новите седмични купони?!? Изобщо не ми харесва!
И при вас ли е така?

Общи условия

Активация на акаунт