Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 126 162
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 215
Изглежда същия или поне подобен. Тъмнозелен, високо съдържание на памук, почти 100%, обаче цената сега ми се вижда много ниска.

Ходих до Младост 2, не си дават много зор с подреждането. Взех сауна за лице, ще пиша как е.

# 1 216
  • София
Тази сутрин едва не ме набиха служителите в Лидл, че чакам да подредят цветята, за да избера саксийки.
Станали са много нагли и нервни.

# 1 217
Тази сутрин едва не ме набиха служителите в Лидл, че чакам да подредят цветята, за да избера саксийки.
Да, вярно е. Днес в 8 ч вече чакаха над 15-20 човека, отивам на касата 20 човека, и подвиквам "Може ли още 1 каса поне", отговора беше "Не може, няма кой?!". Хората негодуват, чуваше се "Не стига че отваряте в 8, ами и не може да ни обслужвате!
Снимах, ама още се чудя да им пиша ли, ефекта е 0.
И да, като отворят в 8, тепърва почват да редят.

# 1 218
Не са нещо доволни служителите, заети, сериозни, да вземат да ги мотивират.

# 1 219
  • София
Да, вярно е. Днес в 8 ч вече чакаха над 15-20 човека, отивам на касата 20 човека, и подвиквам "Може ли още 1 каса поне", отговора беше "Не може, няма кой?!". Хората негодуват, чуваше се "Не стига че отваряте в 8, ами и не може да ни обслужвате!
Снимах, ама още се чудя да им пиша ли, ефекта е 0.
И да, като отворят в 8, тепърва почват да редят.

Не е вярно, че ефекта е нулев.
По имейла писах за филиала където пазарувам, че е мръсно и не чистят - сега вече сутрин с машината почистват.
Писах за една служителка, която е и управител и е много арогантна, обижда клиентите, държи се заядливо.... Може би е санкционирана, явно знае, че аз съм подала жалба срещу нея. Мен ме гледа в очите и се държи по-добре. Но я хващам, че лъже за продуктите защо не са изложени - не са им ги доставили, а те не са ги извадили от склада. Същата в понеделник обиди клиент, който попита защо даден продукт не е зареден, тя го наруга и избяга в склада. Тази служителка когато е на работа сутрин винаги е хаос във филиала. Не умее да организира работния процес и не умее да работи с хора.
Санкционират ги. Един от охранителите ми каза преди време са не пиша жалба, защото много ги санкционирали.
Аз отивам с парите си в магазина. Нищо не ми дават даром! И заплатите им са добри!

Така че, смело пиши и изпращай записи и снимки. Не ги жали!

# 1 220
ММ има суитчър от минало пускане и наистина се оказа хубав. Но вече е за нов.
Аз имам дамски, но стана на топченца от първото пране - има висок процент изкуствена материя. Подстригвам го и си го нося Simple Smile

# 1 221
  • shumen
Санкционират ги и според мен.

# 1 222
  • Буркина Фасо
и според мен ги санкционират.
ама може и да не ги. Smiley

# 1 223
Карначетата, които купих вчера, се оказаха доста солени...🙄 Ще ги изядем де, но добре че ги пекох без да им добавям нищо. За супа топчета и на тиган със зеленчуци без добавена сол ще са ок...

# 1 224
Някой купил ли е днес детската пейка с ракла за съхранение? https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/23-10-29-10/view/flyer/page/42
Днес между 10 и 12 ч.  ММ е обиколил 5 магазина в София и никъде не я е намерил.
 Иначе за детската стая взе табуретка, ракла, килимчета. Надявам се внуците да ги харесат. Искаше ми се и пейката да купим. Ако сте видяли някъде налична, казвайте къде да го пращам Simple Smile

Ще попитам и още нещо - как добавяте продукти в своя Списък за пазар в приложението? Когато натисна Добави продукт, единствената ми опция е да пиша ръчно какво искам да купя.
Има ли друг начин за добавяне към списъка? Примерно продуктите, за които съм си активирала купоните да се добавят в този списък Или трябва да си записвам "Изворна вода SAGUARO, 1,5 л, 1 бр. "   Май много искам Simple Smile

# 1 225
https://www.lidl.bg/c/mobilno-prilozhenie/s10020073
В това приложение можеш да си правиш списък без да пишеш, само избираш от офертите

# 1 226
Добро утро, момичета💐
Имате ли опит с връщането на стока,която не е носена, но сте премахнали хартиения етикет ?
Става въпрос за грейка.
Много е хубава, не само при пробването, толкова много се наелектризира,че не виждам как ще я нося🤣

# 1 227
  • София
Добро утро, момичета💐
Имате ли опит с връщането на стока,която не е носена, но сте премахнали хартиения етикет ?
Става въпрос за грейка.
Много е хубава, не само при пробването, толкова много се наелектризира,че не виждам как ще я нося🤣
Напръскайте я с антистатик.

# 1 228
  • София
Случайно някой да знае дали в Лидл на Ботевградско шосе има останали стелки по-големи номера? Дали да се разхождам в обедната...

Ще попитам и още нещо - как добавяте продукти в своя Списък за пазар в приложението? Когато натисна Добави продукт, единствената ми опция е да пиша ръчно какво искам да купя.
Има ли друг начин за добавяне към списъка? Примерно продуктите, за които съм си активирала купоните да се добавят в този списък Или трябва да си записвам "Изворна вода SAGUARO, 1,5 л, 1 бр. "   Май много искам Simple Smile
Това, което съм открила е, че купоните могат само да се добавят - горе в дясно на самия купон има иконка.

# 1 229
Има ли друг начин за добавяне към списъка? Примерно продуктите, за които съм си активирала купоните да се добавят в този списък Или трябва да си записвам "Изворна вода SAGUARO, 1,5 л, 1 бр. "   Май много искам Simple Smile
Това, което съм открила е, че купоните могат само да се добавят - горе в дясно на самия купон има иконка.
[/quote]

При мен има раздели "Страхотни попадения" и "Още предложения в Lidl"  и там са май всички продукти от брошурата и от другото приложение (само Lidl, без плюс) и също могат да се добавят в списъка от иконката горе дясно на снимката на продукта. Ако тук го дооформят другото приложение ще се обезсмисли

Общи условия

Активация на акаунт