Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 126 078
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Каква е тази нова политика да ги няма в неделя новите седмични купони?!? Изобщо не ми харесва!
И при вас ли е така?
И при нас е така 🙃
Но онзи ден не те ли "загубиха окончателно като клиент с идиотското си поведение"?

# 1 261
Но онзи ден не те ли "загубиха окончателно като клиент с идиотското си поведение"?
Мен ме губят от време на време с идиотските си продукти, но ми минава за десетина дни 😁Може би се дължи на мускулна памет, като стигна кръстовището и завивам към Лидъла без въобще да го мисля съзнателно. Вчера дори с ММ тръгнах за нещо съвсем различно, но като наближих Л някакси се заговорихме за седмичните купони и неусетно завих натам, той дори пита защо съм избрала този маршрут, който всъщност е доста заобиколен за там дето бяхме тръгнали Sweat Smile

# 1 262
  • Пловдив
Здравейте! Тези шампоан и балсам изчезнаха, а ми бяха любими. Има ли нещо подобно от марката?

# 1 263
  • Сливен
Момичета,има ли нискомаслена извара ,прясна мляко и сирене?
Оперираха детето и ще е на диета известно време.

# 1 264
Нискомаслена извара и прясно мляко  1,5% има  в постояния асортимент, сирене - не знам.

# 1 265
здравейте, изпуснах кутията за хляб, хубава ли е ?

# 1 266
RebelHeart, не си разбрал, върни се и прочети пак. Сиренето повече няма да купувам. Лидл все още са доста разбрани, и знаят защо.....

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 15:17 от mama_na_nana

# 1 267
  • София
И при мен няма купони за следващата седмица.

# 1 268
  • Буркина Фасо
и при мен няма.
гарантирано - при всички няма.

# 1 269
Миналата седмица точно това писахме. Явно ще процедират като в К.
След 00:00 ч в понеделник ще са видими купоните.

# 1 270
  • Пловдив
А случвало ли се е на някой след покупка да не му се покаже веднага дигитална касова бележка в приложението?

# 1 271
  • София
На мен много често ми се случва и то само когато пазарувам в Лидл в Люлин 9.

# 1 272
А случвало ли се е на някой след покупка да не му се покаже веднага дигитална касова бележка в приложението?
Обратното, не ми се е случвало да се появи веднага.

# 1 273
  • София
Непрекъснато отварям приложението, но днешната все още я няма. А обикновено още в магазина се появява.

# 1 274
  • Пловдив
Непрекъснато отварям приложението, но днешната все още я няма. А обикновено още в магазина се появява.

И при мен е същото. Иначе в хартиения бон са маркирани използваните купони, което показва, че приложението е успешно използвано. Но нито дигитална бележка, нито скреч карта. Скреч картите и друг път са се забавяли, но забавяне на дигитален бон за първи път се случва.

Общи условия

Активация на акаунт