Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 126 074
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Редовно ми се случва от както има приложение.
Но не ми е важно, когато дойде - тогава.

# 1 276
А мен пък ме дразни ,че яко са разджуркали продуктите , и вече няма секция от петък ,ами всичко е сложено където са си решили ...и пльокнали една мини дата отгоре , дето и нея сега трябва да я следя . Май и някой хранителни продукти  от четвъртък са вече по другите секции...направо полудявам ....след като ходя в понеделник в 8-9 на пазар , сега не само трябва да преглеждам по 3 пъти ,кое съм изтървала или кое съм сложила по погрешка в списъка( а то било от четв/петък) , ами и да активирам купони ....е то 20 минути губене на време..и то само за да закарат някоя балама или баба до магазина 2-3 пъти ,докато нацели в кой ден е тъпата им промоция.
Печените чушки на Фрешона ,от скорошната промоция , са много меки и се разкапват ..само казвам ,че не са ми ок на мен( хубаво ,че само 2 буркана взех) ...ще си чакам тези на баба /Грани'с Wink

# 1 277
Печени или парени?
Да, сега проверих, че наистина се водят печени. С грешно впечатление съм останала.

# 1 278
  • София
Цариградските кюфтенца от телешко и свинско са пресолени, от сол не усетих друг вкус. Крайно недоволен съм. Месокомбинат Ловеч е производител ( Бони ).
На Лъвов мост имаше половин фризер оранжеви етикети -30% на различни замразени продукти от тематични седмици основно.

# 1 279
  • Буркина Фасо
в един и същ магазин - в петък веднага се появи скреча, а днес все още го няма (вече 3 ч)

# 1 280
  • Пловдив
Скреч карти при мен са се появавали чак на следващия ден даже. А в началото след стартирането на приложението, идваха веднага.

# 1 281
  • shumen
Явно си е до партида.Нашите цариградски кюфтенца не бяха солени.

# 1 282
  • Буркина Фасо
скреча пристигна

# 1 283
И при мен липсваше и скреч картата, и дигиталната касова бележка. Случвало се е и преди, ама днес се забавиха няколко часа...

# 1 284
Подарявам
Скрит текст:

# 1 285
  • София
Аз вчера накупих едни цели намалени пилета на 60 процента, да уредя селските котки. Че ми изядоха ушите, а ми излиза скъпо да им давам от хубавата храна за моите котки.
Съвсем ок си бяха пилетата, хората си ги купуваха и за тях.  Взех и воденички намалени на 50 процента и 30 процента.

# 1 286
Подарявам + седмичните

# 1 287
Подарявам избрани купони + седмичните.
Скрит текст:

# 1 288
Консервите с джолан не са лоши. Пак бих взела. Не са мега солени като другите им месни.

Скрит текст:
Рецепта за хрупкави гофрети за 1200 ватовия гофретник
Сухи съставки:
128гр. брашно+26гр.царевично нишесте+1ванилия+1гр.сол+1гр.захар+1гр.сода бикарбонат+1гр.бакпулвер.

Мокри съставки:
200мл. прясно мляко+50мл.олио+1с.л прясно изцеден сок от лимон+1 яйце

Двете смеси се объркват само, докато се смесят. Излизат около 5 хрупкави гофрети. Моята най-добра рецепта досега.

# 1 289
Момичета,има ли нискомаслена извара ,прясна мляко и сирене?
Оперираха детето и ще е на диета известно време.
Изварата, която е на 53-та страница в брошурата е нискомаслена (на мен ми е много любима - консистенцията е съвсем гладка и е безсолна).  А скира може да мине за кисело мляко (поне за моя вкус) и също е без мазнини. Ако харесвате котидж сирене, лайт версията е с намалена масленост

Общи условия

Активация на акаунт