Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 126 000
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 380
  • shumen
Нещо 90 дни ми се върти за стока за връщане,но не знам защо.

# 1 381
Преди беше така, ама вече не е...

# 1 382
  • Буркина Фасо
Стока може да се върне до 90 дена мисля.

Не мислиш правилно.
Връщане с  хартиена касова бележка - 30 дни.
Ако стоката е купена с кас. бележка в приложението - 60 дни.
е, как ...30 + 60 = 90 дни Smiley

# 1 383
Здравейте, момичета.
Имате ли впечатления от инфрачервената лампа и масажирът в последната брошура?

# 1 384
Миналата година по това време взех инфрачервената лампа, доволна съм. По случайност по това време бях на физиотерапия, където правят и такива нагревки, питах физиотерапевтката дали има смисъл от тази лампа, жената каза "има смисъл, вземете си я". Та така, доволна съм, облекчава проблемите в синусите, изстивания на раменете, такива неща.

# 1 385
Разкажи повече за тази лампа

# 1 386
Ами това е - ползвам я умерено за нагревки за себе си, други хора я ползват и за дезинфекция, за нагревки на деца, които боледуват често.

# 1 387
След дълго чудене реших да пробвам конецът им за зъби. И съм доволна, не знам защо се чудих толкова време...
Видях, че има няколко вида. Поне този, който нацелих беше сравнително тънък и добре минава между зъбите. Цената спрямо количеството и конкурентни продукти е супер.

Ако имате опит с различните видове конци за зъби, моля да препоръчате някой специално.

В какъв срок можеше да се върне закупена стока (дреха)? Две седмици ми се върти, но дали не бъркам?
Препоръчвам набъбващият конец на Dentalux.
Беше ми препоръчан от моят зъболекар. Подходящ е за хора с малко пространство между зъбите.

Скрит текст:

# 1 388
Отдавна не бях ходила във филиала на Сточна гара, и останах много доволна че са сложили и там каси за самообслужване. Само заради тях ходех на Лъвов мост, но там магазина е доста по-малък и беден на артикули.
Наистина не знам защо не заменят всички каси с тази на самообслужване.

# 1 389
Е чак пък всички каси да са на самообслужване не е нужно. Нека има избор, а и ще стане задръстване в един момент. Отделно, ако се пазарува алкохол не е удобно. Не всички хора се и оправят с тях
В момента намаленията 30 или 50 % със стикер не излизат, но казаха, че тия дни трябва да го оправят. За Сточна гара това.

# 1 390
Касите на самообслужване отчитат ли хартиените ваучери за храна?

# 1 391
Беше ми препоръчан от моят зъболекар. Подходящ е за хора с малко пространство между зъбите.
А защо трябва да е набъбващ, след като е за малки пространства?
EmmaT, по колко минути ползваш лампата, колко често, и слагаш ли защитни очила?

# 1 392
Касите на самообслужване отчитат ли хартиените ваучери за храна?
точно в петък заради ваучерите чаках сутринта 15 човека минимум, и на касата ми казаха, че да,
 отчитат ги ваучерите, но докато чаках 1 служител обслужваше жена на касите за самообслужване с ваучер, че и цигари искаше и всеки път до касата ходеше, правеше някакви неща и ст
анаха 10 минути.
Еми мерси, и заради тези каси работи само 1 сутрин и има огромна опашка, чного хора ходят дори само за закуска и се натрупва опашка. Ама не им пука!

# 1 393
А защо трябва да е набъбващ, след като е за малки пространства?
EmmaT, по колко минути ползваш лампата, колко често, и слагаш ли защитни очила?

Да, слагам очилата, които вървят с лампата.
За продължителност - не съм сигурна, май 10 минути. В книжката пише колко минути е максимумът, но скоро не съм включвала лампата и съм забравила. Правя нагревки само при нужда - докато ми мине, при мен това значи макс. 2-3 дни, не за профилактика.

# 1 394
Katje,
благодаря за препоръката, ще изпробвам и този. Звучи интересно. Към момента използвам "Especially gliding" варианта.

Lemy,
не пропускайте защитните очила, инфрачервените лъчи могат да увредят зрението. Увредата не е мигновена, така че не се вижда веднага, но я има. Зависи от дължината на вълната, разстоянието, мястото, което третирате. Определено ги използвайте, особено ако третирате лицето.

Общи условия

Активация на акаунт