Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 126 623
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 15
Не. Не съм с такава операционна система
или сте с Андроид , или с IOs.
За Android e Gpay. За Ios - a Apple Pay. Трябва да имате онлайн банкиране и  в двата случая,  за да активирате тази функция.

Няма изискване за онлайн банкиране.

# 16
  • София-Младост
Взех от този хумус с фалафели Chef Select, много ми хареса, препоръчвам.

Тази етажерка за баня има ли я някой? Ръждяса ли ви от влага/вода?
https://www.lidl.bg/p/svej-start-za-denia/teleskopichna-etajerka-za-bania/p87713

# 17
Някой питаше май за тези зърнени закуски. При нас ги имаше вчера
Скрит текст:

# 18
  • Sofia
Тази година няма ли да пускат казани за консервиране?

# 19
  • Бургас
https://www.lidl.bg/p/svej-start-za-denia/teleskopichna-etajerka-za-bania/p87713
  Всеки ден се мокри от близо 2 години май вече - жива е Simple Smile Има зачатъци леки на ръжда май на места, но почти незабележими, така че за мен си е супер! Самите кошнички са ми малко неудобни сравнени със стара такава етажерка, но свикнах и с това.

# 20
Гледам италиански неща в лидЪлъ, ама от течния им шоколад със синята капачка стъкления буркан - все неамирам. Спрели ли са го вече.

# 21
Нали има такъв в постоянния асортимент?

# 22
  • София
Имаше в няколко софийски магазина. Почти 200 лв. са.

# 23
  • София-Младост
  Всеки ден се мокри от близо 2 години май вече - жива е Simple Smile Има зачатъци леки на ръжда май на места, но почти незабележими, така че за мен си е супер! Самите кошнички са ми малко неудобни сравнени със стара такава етажерка, но свикнах и с това.
2 години...браво.  Моята е на половин година  и видях ръжда по долното и средното рафтче. Иначе да, неудобна е заради дупките на кошничките, но и на мен ми върши работа.

# 24
Жената май пита за казани за изваряване на буркани, не за уред за консервиране.
Преди малко гледах брошурата на Кауфланд от утре, при нас ще се предлагат казани. 30 и няколко лева бяха по спомен.

# 25
Подарявам:
Скрит текст:

купона за газираната вода е даден.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 19:11 от Viara T

# 26
Аз плащам през телефон , но на Contactless Payment метод съм сложила BulbankMobile, т.е. и с мобилно банково приложение става също , не само с Wallet или GPay.
Другата седмица ще изневеря с К , но иначе се отчетох с няколко блокчета тази седмица , тетрадки със спирала , още една ел.острилка ( че едната се развали)  , несесер и триещи химикали, подложка за малката първолачка, коли,соди,лук и сладолед.
Другата седмица ,освен кърпичките 3+1, май нищо не ме блазни Wink.

# 27
Аз заредих от тези блокове с 80 листа, които бяха намалени с Лидл +. Идеални са за опити за рисуване Wink

# 28
  • Sofia
Леле кога ги направиха 200 лв? Не бяха ли преди към 100 или 150? Чудя се просто-нищо лично към Вас.

# 29
Родителите ми го взеха преди година и половина - около 200 лв беше. После пуснаха по-евтини, но май бяха леко различни.

Общи условия

Активация на акаунт