Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 126 639
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 90
Моята лента е 360лв. Засега съм оставила на Лидл 12,85лв. Ходя само за определени неща от брошурата, и ако има нещо намалено и го ползвам , купувам.

# 91
И моята е 360 лева. До сега с 22,39 съм я напълнила, но предполагам, че до края ще стигна 150. Наградите естествено пак са смешни и безполезни

# 92
  • София
Наградите естествено пак са смешни и безполезни
Можеш да ги подариш в темата, все ще се намерят хора за които да са несмешни и полезни 🙃

# 93
Нали към мен са отправили скромните 170 лв и аз ги стигнах.Нека се радват хората!

И то за един ден

# 94
На мен много не ми допада рьотето.
Лидл Гърция - хаос, мръсотия, неработещи системи, не може да плаща с карта, Лидл плюс не сработва. Управителят вдига рамене, ако щеш.

# 95
Къде в Гърция? Те също са пострадали от циклона, може да има нарушени комуникации и за това да не може да се плаща с карта.

# 96
Халкидики. Може и това да е, но никой не предупреждава. Хайде ние случайно минавахме и бяхме с узо и сладолед, та имахме кеш, но хора с препълнени колички разбраха чак след като им маркираха всичко и ги питаха дали имат кеш. Отделно дори и не споменаха, че Лидл плюс не сработва, та се наложи да връщам стока. Както каза касиерката на управителя - не е моя работа, че Лидл плюс не сработва (изрично я питахме,  а тя каза маркирана е). Хаос.

# 97
  • Буркина Фасо
Халкидики. Може и това да е, но никой не предупреждава. Хайде ние случайно минавахме и бяхме с узо и сладолед, та имахме кеш, но хора с препълнени колички разбраха чак след като им маркираха всичко и ги питаха дали имат кеш. Отделно дори и не споменаха, че Лидл плюс не сработва, та се наложи да връщам стока. Както каза касиерката на управителя - не е моя работа, че Лидл плюс не сработва (изрично я питахме,  а тя каза маркирана е). Хаос.
нямам пари и не плащам. нЕма проблем за мен. оставям им стоката, а те не може да ми вземат парите насила. хаоса остава за тях.

# 98
Немското масло с билки или с чесън по 100 гр. опаковки е хубаво,леко солено, а с купона цената излиза прилична.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 20:12 от Tony Maria 22

# 99
Маслото Пилос май вече си е само маргарин.
Още с изваждането от хладилника е меко.
Отдавна все от него вземам и сега не знам към кое да се насоча.
Веднъж купих от британското масло със сол, но не е за мен, доста солено ми е.
Та съм ядосана и в чуденка.

# 100
От маслото Полис и ММ се оплака. Докато пържеше гъби то буквално се изпари от тигана.

# 101
  • shumen
Картофите са хубави.Утре мисля да взема още.

# 102
Картофите са хубави.Утре мисля да взема още.

На промоция са до 6-ти. т.е днес.

# 103
  • Буркина Фасо
и утре ще има картофи. Smiley

# 104
Ee честно ли маслото не е масло? Пише ли го някъде това на етикета? Много се ядосах ако е така. Преди време взех от метро 4 големи немски масла на някаква промоция и още съм си с тях, но като цяло взимам на Пилос, ще се замисля вече.

Общи условия

Активация на акаунт