Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 128 480
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
На някой, ако му трябва купон за Белгийските шок.бонбони, да пише.

# 691
Значи , уж си гледам бележките и пак греда. Киселите краставички маркирани с друга цена, естествено по висока и отстъпката 50% на втория продукт и  тя става по-скъпа. Написах едно оплакване снощи и снимах касовия бон , вече бях се прибрала и не ми се връщаше в магазина, че ми е далече. Днес имам 5лв отстъпка. Луди ни правят - търси оферти, неоткриваема стока, това от понеделник ,това от петък,на касата бързо, че и бележките гледам, че вече не се траят. Ама, ха, оплаках се

# 692
  • София
Скрит текст:
Значи , уж си гледам бележките и пак греда.
Киселите краставички маркирани с друга цена, естествено по висока и отстъпката 50% на втория продукт и  тя става по-скъпа.
Скрит текст:
Написах едно оплакване снощи и снимах касовия бон , вече бях се прибрала и не ми се връщаше в магазина, че ми е далече. Днес имам 5лв отстъпка. Луди ни правят - търси оферти, неоткриваема стока, това от понеделник ,това от петък,на касата бързо, че и бележките гледам, че вече не се траят. Ама, ха, оплаках се
Само за вчера 01.10. имаше намаление и на по-скъпи кисели краставички, които са и по-дребни. Може да сте взели от тях. И да, на по-висока основна цена и отстъпката от 50% ще е повече като стойност, кое е странното тук?

# 693
Буболина ли питаше за ютия? В новата брошура пак има на Филипс.

# 694
Миналата седмица купих малкия блендер за смути. Пълен боклук, никаква работа не върши, едва крета. Но тъй като го ползвах веднъж, за да го изпробвам все пак, ще го приемат ли, ако се опитам да го върна?

# 695
geos, цената  на етикет в магазина и по брошура беше различна

# 696
  • София
Рано сутринта пак нямаше белгийски шоколадови бонбони.

# 697
  • София
geos, цената  на етикет в магазина и по брошура беше различна
В Лидл често разместват етикетите на продуктите.
Може ли снимка на буркана?
И ние снощи купихме 2 буркана, 2-я с 50% намаление, но не бяха тези от брошурата.
Цената беше по-висока, но има съществена разлика в двата вида краставички.

# 698
  • In transit
И аз вчера след пазар нямах скреч карта. Сега влязох в приложението като ви прочетох и ситуацията е като при някои от вас.( жълт правоъгълник и липса на всякакви купони)
Скрит текст:

От вчерашната скреч карта нямах печалба, и не обърнах внимание, но на днешната ми пишеше, че печеля...и излезе този "подарък" и до там...в купоните нямам нищо.

# 699
Аз купих кокосовите сладки - от доста време ги дебна за проба. Като се преборя с хартията от долната им страна - едвам се маха, са вкусни.
Приложението за скреч картите и при мен не работи.

# 700
И при нас разбира се нямаше от бонбоните, обаче пък накупих от изварените десертчета. Пуснали са и мини 5бр. в опаковка за три лева, също не са лоши.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 17:41 от Jess!

# 701
Аз купих кокосовите сладки - от доста време ги дебна за проба. Като се преборя с хартията от долната им страна - едвам се маха, са вкусни.
Приложението за скреч картите и при мен не работи.
Ние взимахме от тях преди и бяха ок, лесно се махаше хартията, а тези са някакви дефектни и мъжа ми се озори с тази хартия.

# 702
И аз харесвам кокосовите, купих още когато се появиха за първи път. Но при мен винаги се е махала трудно хартията.

# 703
Миналата седмица купих малкия блендер за смути. Пълен боклук, никаква работа не върши, едва крета. Но тъй като го ползвах веднъж, за да го изпробвам все пак, ще го приемат ли, ако се опитам да го върна?
В Лидл вече НЕ приемат връщане на работеща техника. Само ако е дефектна или развалена в гаранция. Нова политика от миналата година мисля. Знам, защото купих уред, не ми хареса как работи и както и преди бях правила, опитах да го върна, но ме отсвириха позовавайки се на новата политика

# 704
ОПреди около десетина дни пред мен на касата върнаха машинка за подстригване, която беше пробвана. Дамата каза, че не я устройват номерата на приставките и касиерът прие връщането.

Общи условия

Активация на акаунт