Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 127 372
  • 1 434
  •   3
Отговори
# 1 050
Лешниково-какаовият крем, за който говорите, търпи ли термична обработка?
Става ли за мъфини, кифлички с пълнеж и т.н

# 1 051
Брьош питките в Лидл имат ли сладникав вкус подобно на повечето лаваши за дюнер?
Ще правя хамбургери и не ми се иска да добавят сладникав вкус.

# 1 052
Брьош питките са сладникави да !
Крема ШОКОладов от италианската седмица купувам само !
5.49лв скъп но вкусен за палачинки с шоколад и банан го ползвам

# 1 053
Брьош питките са сладникави да !

нали и той е с палма?

# 1 054
Ако не е хидрогенирано палмовото масло, не е проблем. Милка имат от време на време партиди течен шоколад със слънчогледово олио, ама гледам, че заменят с рапица в последно време.

# 1 055
От миналата година имам термочорапогащници. Много съм доволна, топлят, отговарят на номера си.

# 1 056
Ако не е хидрогенирано палмовото масло, не е проблем. Милка имат от време на време партиди течен шоколад със слънчогледово олио, ама гледам, че заменят с рапица в последно време.

някакси не мога да се убедя и не бих купила с палма или измислени добавки. не мога да си спомня кое от всичките в лидл имаше и рапица. милка пък съвсем ми е извън полезрението.
има една не лоша италианска алтернатива /мисля на barilla  - pan di stelle/. друг вариант е гайо, но е по-скъпичък вече.

# 1 057
Как са тези термоклинове и чорапогащници като цяло и в сравнение с тези от Кауфланд?
На тези пише, че са екстра топли, дали е така?
И отговарят ли си на размера, че тези от Кауфланд бяха умалени?

Имам чорапогащник от миналата година и съм много доволна. Не е мръднал. Нося го с плътни рокли зимата, топли си. Ако е за някоя по-фина рокля или пола, няма да стои добре, дебел.е. Тази година пак ще си купя

# 1 058
  • София
Някой с отзиви за кафемелачката? Гледам в новата брошура я има в черно, лятото бяха пуснали цветни (поне същата ми изглежда). Гледах я и ѝ се чудих, трябва ми да мели семена.
Имах подобна на Елеком, много добре се справяше с лененото семе, но изведнъж спря да работи.

# 1 059
  • София

Отдавна не съм го виждал този течен шоколад от италианската седмица. Има ли го още?

# 1 060
Жената

Има го но смениха вместо с лешници ситно надробени сега е с хрускави бисквити
старото

и новия

етикета

# 1 061
Няма го отдавна шоколада от италианската седмица, поне при нас. Палмовото масло само по себе си е растително, не е вредно, вредно е като се преработи да бъде трайно и твърдо.

А рапицата не знам защо тук е с толкова лошо мнение, рапичното олио всъщност е полезно, даже в по-северни държави има препоръка да се слага в детски пюрета и храни, че и така си ги рекламират.

pan di stelle ако видя ще пробвам, ама бисквити на марката съм купувала,  не ми допадат. Обаче течният им шоколад има смлени бисквити и пресни яйца, което хич не ми харесва.

Забравих да се похваля - снощи си купих ръчния уред за паста, т.е. уред за разточване на кори и рязането им. Тежичък е, като за цената си добре изглежда, не е кой знае какво, днес мисля да го пробвам за домашна паста с намален глутен.

# 1 062
николаева, може да си гледала състава на течния шоколад с бисквити. в обикновения нямаше нищо подобно. вярно, че отдавна не съм купувала, но категорично нямаше, иначе не бих взела.  
чакай да видя пък дали не е друг вид шоколада и да бъркам
трябва да видя в нас, дали пък не беше
https://ciao.bg/%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8/%D0%B4%D0%B5%D1%8 … %D0%B8%D0%BA-benn

или друг
малко време да мине и съвсем ми се изтриват спомените, хаха, ужас

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 14:43 от zenata

# 1 063
  • In transit

някакси не мога да се убедя и не бих купила с палма или измислени добавки. не мога да си спомня кое от всичките в лидл имаше и рапица. милка пък съвсем ми е извън полезрението.
има една не лоша италианска алтернатива /мисля на barilla  - pan di stelle/. друг вариант е гайо, но е по-скъпичък вече.
Най-добрите шоколади с изчистен състав, според мен са: Rigoni di Asiago и Rois. Всички са тествани и стават за печене в сладки и кроасани.
Скрит текст:

Състав: 35% лешници, кафява нерафинирана захар, натурално какао, кокосова мазнина

Има 3-4 разновидности, с мляко, без мляко, без натрошени лешници
Състав: тръстикова захар*, лешникова паста* 18%, слънчогледово масло*, обезмаслено мляко на прах*, нискомаслено какао на прах* 6,3%, какаово масло*, соев лецитин, екстракт ванилия*, натрошени печени лешници 4%

# 1 064
ако ще говорим за хубави, без оглед цената, аз съм фен на гайо
Състав:
лешници 50%, нерафинирана захар, обезмаслено сухо мляко, какао на прах 5%.
и тъмният е още по-як:
Състав:
лешници 50%, какаови зърна (Венецуела), какао на прах, нерафинирана захар.

има и други, де, но цената вече съвсем не ме устройва за ламите.
иначе аз предпочитам направо лешников тахан Wink
спирам със спама.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 15:15 от zenata

Общи условия

Активация на акаунт