Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Курс по лазерна епилация

• 663
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте интересувам се от курс по лазерна епилация.
Къде изкарахте курс за диодна лазерна епилация? Имали хора който все повече се интересуват от тази услуга. За какъв период изкарахте курса. Всякаква информация ще бъде полезна.

# 1
Влез в jobs.bg и виж какви специалисти се търсят. На повечето места са медицински специалисти като кинезитерапевти, рехабилитатори, мед.сестри. В някои случаи може и козметички, като особено модерна в момента е специалността медицинска козметика.

# 2
Здравейте, мога да ви препоръчам курсове по лазерна епилация има в София и във Варна в Академия Дълголетие.  https://www.dalgoletiebg.com/курс-за-лазерна-епилация/
Курсът е изключително практически, индивидуален и без обвързване за закупуване на апаратура.

#курсполазернаепилация
#курсовезалазернаепилация
#курсзалазернаепилация
#курслазернаепилация
#курсполазернаепилация
#курсовеполазернаепилация
#курсовелазернаепилация
#лазернаепилациякурсове

# 3
Вие минавали сте курс при тях. Ако сте карали споделете малко повече, на мен ми трябва е евентуално за започване на работа в някое студио. Явно има някоя уловка с тези апарати, моля да споделите. Задължават те да купиш апарат ли.

# 4
Аз лично не, но моя приятелка кара курса за лазерна епилация във Варна. Знам, че е практика фирмите , които продават лазери да ти направят някакво обучение и релано си купуваш от тях и даваш не малко пари . Вече колко е качествено самото обучение много зависи. Те така и зарибяват с "безплатно" обучение и купуваш апаратура.

Общи условия

Активация на акаунт