💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 107
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 035
Катя също беше добра в пъзелите.
Не смятам Неделчо за най-добрият в тази част.

# 1 036
Стискам палци на дразнителите засега. Ще ми се още да ме позабавляват. Особено Туньо и Вики. От гладиаторите само викингът би ми липсвал, другите ми се сливат, даже Пеньо ли, Гатю ли ми е тривиален.

# 1 037
Мен само Виолета ме дразни засега, никой друг. За съжаление явно това се цели и сигурно ще се задържи. Не ми е приятна енергията й, маниера.

# 1 038
Малко е рано за впечатления, но засега ми харесват Оряшкова и Цвети. На Оряшкова си ѝ личи че е спортистка, друг тип мислене има - да не се предава, да надъхва колектива след след загуба и пр., да не допуска дрязги в отбора. Цвети пък е интелигентна, но понеже е доста млада не искат да я слушат. За Ива се колебая, дотук показва стабилна игра -на плуването, минаването над басейна и дори цепенето на дърва. Като за жена се справя доста добре, ясно е че няма физиката да речем на Гатю или поне на Оряшкова.  Няма изцепки, но не е и говорила много. От амазонките ме дразни Виктория - твърде много мрънка. Дано се промени. Вярно че е четиридесет кила с мокри дрехи, ама тя не може да не знае, че може да гладува. Пети сезон е това! и се е съгласила на тези условия.

За Дунев - по-скоро да, но не мисля, че ще изкара до края, не прави впечатление на стратег. Макар че знаеш ли човек - тихите води са най-дълбоки. Да на петдесет години е, но има чудесна физика. Тук е рано да говорим, нека видим ще се върне ли дъщеря му. Това може рязко да промени отношението на другите към него.

Червените ме дразнят жестоко, особено оня с дрезгавия глас. Голям женомразец. Много искам да паднат. Но то целият им отбор е от такива типове, с прекомерно самочувствие. Капитана им веднъж падна и му спихна самочувствието. Два пъти да паднат - веднъж за територия да идат на реката и веднъж на елиминация или два пъти да идат на реката- ще се изпокарат. Всички са мъжаги искат много храна, а и са напомпани с его.
От сините - там вече има две фракции, поне така ги виждам - Вили-Валентин и Момчил-Туньо. Другите не са се определили. И Вили и Туньо са дразнещи, макар по различен начин. Той не приема съвети от никого, а тя кипи от желание да дава акъл и да бъде „Касандра“ И тук ще се изпокарат

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 13:28 от Не се сърди, човече

# 1 039
Може ли с две изречения и само факти какво е трябвало да избере Дунев? Че явно съм пропуснала, както и много други неща, но точно това искам да го знам. Благодаря.

# 1 040
Само с две изречения - предимство за племето или 50 гроша, които могат да са цяло съкровище за него. Избра грошовете. В интерес на истината той разсъждава, че може пак да срещне дъщеря си и да ѝ помогне, макар че никой не му е казал такова нещо - не и пред камерите. Следва да признаем, че другите му казаха, че няма проблем ако избере нещо лично за себе си. Мисля обаче, че това е нещо което човек казва, а не го вярва истински.

# 1 041
Виктория не ви ли прилича на елфка от Властелинът на пръстените? Laughing

# 1 042
Виктория не ви ли прилича на елфка от Властелинът на пръстените? Laughing

По-скоро ми прилича на Ам-Гъл.

# 1 043
  • Дубай
На този етап от играта, социалните взаимоотношения с отбора  е доста важна част , и на негово място, и предвид мотото на племето което дадоха, бих избрала предимството.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 11:47 от I.V

# 1 044
Ива,аз съм за нея,може би и Мудева.
Чух,Туньо може и да се е издънил,но маниер тип "на чист български ти говорА" или "ти знаеш ли какво значи думата комуникация",все едно на бавноразвиващ се говори,великите Елвис и Виолета,мерси съм.Даже и спрямо Момчил да си беше затраяла лелята,не фантасмагориите ѝ как имал проблем с жените.Според мен тя има проблем с мъжете,тези,които не ѝ правят еваларка и които имат различно мнение от нейното.Отделно излъга,че не се била съгласила Туньо да е на пъзел,чух я,на арената го каза.
Играта е и с психологическа страна,не смятам,че участник трябва да позволява да го сриват със земята за една издънка.После този човек няма да има хъса да се състезава,съответно ще дъни племето.

# 1 045
Айде сега ще обиждаме елфките. И Лив Тайлър и Еванджелин Лили са прекрасни създания, нищо общо нямат в лицето с Виктория.

Морана, да За Момчил не мисля, че е проблемен. Поне засега.  Там Виолета си създаде скандала сама. (разбира се с уговорката, че не ни показват всичко, може да има нещо което не сме видели)
Тя съвсем не е чист образ, но Туньо и той дразнещ. От двата лагера в сините най-дразнещи са те. Той - с безмерното его и нежеланието да поема акъл, както и с цупенето; тя със желанието да се налага, да дава акъл и да прави стойки.

# 1 046
  • Дубай
Туньо наистина се издъни, но и това, че не се  вслушваше в съветите на племето допринася за гнева им, което не ги оправдава в реакциите, особено Вили и Елвиса.

# 1 047
В ситуацията, в която беше Дунев – племето нямаше нужда от храна, а от предните сезони знаем, че предимствата са нищожни – беше съвсем естествено да вземе грошовете. При това те му казаха предварително, че няма да се сърдят. За мен дразнещото беше, че изопачи думите на Димо. Отдавам го на това, че покрай спорта не е развил други умения (да го кажа по-деликатно).

За отношението на Виолета към Момчил мисля, че тя си го нарочи от първия ден. Очевидно вижда заплаха в него. Покрай работата ѝ с различни клиенти явно се е научила да разпознава характерите и бърза да го разкара. Той от своя страна като човек на науката със забележителни успехи на неговата възраст си има самочувствие и такива като нея не го впечатляват. Не си го представям да я послуша за нещо, само защото тя му го казва със самочувствие и арогантност. Трудно би я приел за авторитет.
Всичко това тя го е усетила и тъй като стратегията ѝ е чрез пъзели да оцелява по-дълго в играта, той можещият да ги реди ѝ е пречка.

# 1 048
Цялата драма с Дунев беше толкова измислена. Както знаем грошовете са пунта мара, правила там няма. Доколкото помня Алекса и Елица пак събираха грошове с идеята да ги ползват за другия. Нормално е Дунев да си помисли, че може да помогне на дъщеря си и нищо чудно и да му предложат в някой момент. Мани си купи две седмици имунитет за 50 гроша, други за една седмица с 400 гроша. И най-нелепото е Ралица да ти чете морал.
На хамериканката като нищо ще и предложат да вкара дъщеря си за 50 гроша.

# 1 049
То на него основното за това му се сърдят - не толкова, че ги е издънил, а че не се вслушва и че се цупи, вместо да се покае.
Наистина ми напомня на Сашо и Георги от първия сезон. Георги го раздаваше най-големият алфа мъжкар, искаше да определя на другите кой какво да яде и да пуши или да не пуши. Каква да им е стратегията. Виждаше се вече финалист (с Юлиан). Паднаха. Номинираха го (главно заради държането спрямо жените). Той издивя, изгори знамето, а после и падна на елиминационната от Анелия Мира. Големият алфа-мъжкар.

Сашо бе великият баскетболист. Избраха го за капитан - допусна разделение в отбора. Направиха баскетболна игра - издъни отбора. Нареди постовете и сложи неподходящите хора на всеки пост. Неговият пост бе най-важен остана трети. Май-само един кош вкара срещу пет на Мартин и четири на Юлиан. После се оправдаваше "ама то вятъра".... Вятъра е един за трима, а и той бе в средата. Айде за Мартин имало по-малко вятър - за Юлиан един учител по физическо като имаше най-много вятър, що те би, баскеболистчето? След падението отиде да се цупи и да прави стойки, не си говореше с другите.
Не направиха втора баскетболна игра, нямаше смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт