💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 118
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 545
Те Цвети и Гого една зодия , ще се пробвам да я харесам ))
На Неделчо му гледам творчеството много преди да стане известен с Игрите.Много харесвам музиката която подбира за клиповете си  А вътре , въпреки безспорния си талант ми беше мега противен. С искането си още преди да опознае играчите - категорично да гонят само жени без оглед на качествата им. После връткането , плъзгането
Сняг , изобщо не е вярно това което са ти разказали за Алекса. "Мега голям кавалер" само на думи. При това дълги тиради Защитаваше само тези жени, които безропотно го слушкат и изпълняват - останалите им режеше главите най безцеремонно. Нещо като Гатьо , който си е формирал група от бабанки да мачка младите момчета, така Алекса си формира група от "момиченца" и немного кадърни мъжлета срещу непокорните Мани и Фейгин ,а после и останките на "мъжкия" отбор . За батарея си имаше една истерична и гръмогласна Виктория- копи пейст на Виолета, но в много по-лош вариант.
Виолета тук въпреки неприязанта си към Туньо , все пак прояви чувство за справедливост и го защити пред групата в нелепите обвинения. Малко хора са обективни към някой ,когото не харесват .

# 1 546
Бисери:
Дошъл съм тук да израсна като мъж!    - Радостин
Във игри на волята заслужава всеки каквото си е заслужил!  - Гатю

Стъкмистика!!!

Последните 20 секунди от битката на отбор "бордо" продължи точно 35 секунди.  (филмов похват, ама това филм ли е?)
Президента на секунди от победа - ай моля ти се, събрахте канарчетата с тая точност.
Срещат се мъже и жени - дава се битка на която традиционно жените са по-силни.
За да е още по-сигурен изхода - пръчката на мъжете им е на височината на врата, а на жените - с една педя по-ниско.

# 1 547
Джаферович беше катастрофа в много отношения, непоносим човек. Заслужи си критиката и дори хейта след предаването. Влезе вътре да чисти имидж, не й се получи, още по-неприятна стана на хората.
Юлиян за мен беше номер едно, ако не бъркам той води и дело срещу Продукцията, защото твърди, че той е спечелил от гласуването със СМС-и, а не Добата.

# 1 548
За сърбина не мога да съдя . неговия сезон не съм го гледал.

Гледах целия първи сезон, една значителна част от третия, но определено не целия. Към финала пропуснах доста серии. Дори не помня кой бе втори, само помня че Андрей спечели, Паулина стана трета (запомних я защото бе единствената жена в тройката) и Нед бе четвърти или пети. Аз тогава симпатизирах на Елизабет и Стратимир от по-непознатите за мен имена. И естествено на Неделчо.
Всъщност третия сезон го гледах най-вече заради Нед, както казах с него членуваме в един форумен клуб (30 -35 човека викахме за него), но от даден момент почна да не ми харесва как се държи. Истериите на Катя не ми бяха интересни, точно една седмица ѝ издържах. А четвъртия сезон не го гледах, само предавам какво ми казаха.

После в Сдружение книги -игри имаше доста закачки на тема Игри на волята.
Пускат шарж
Как авторът си представя труда си (снимка на Горилата)
Как изглежда трудът му (снимка на Мани)
Как изглежда крайният труд, след много редакции (снимка на Андрей)

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 11:16 от Лорд Сняг

# 1 549
  • Буркина Фасо
Срещат се мъже и жени - дава се битка на която традиционно жените са по-силни.
За да е още по-сигурен изхода - пръчката на мъжете им е на височината на врата, а на жените - с една педя по-ниско.
абсолютно!  продукцията имат подготвени игри при които се предполага кой може да  победител -мъже или жени.
ако имаше игра с някакъв баланс с крака или ръце вероятно жените пак биха победители.
но добре е предварително да се знае каква ще е печалбата/наградата при успех. ако знаеш, че ще спечеля някакъв парцал и пак ще гладувам хич не бих се впрегнал да полагам усилия да спечелим. ставам дезертьор от раз Smiley

# 1 550
В сезона на Андрей втори стана Симеон, който влезе като отшелник.

# 1 551
Симеон не ме впечатли с нещо, освен че извъртя мръсен номер на Елизабет.
За мен това си беше сезон на Неделчо, не на Андрей. При цялото ми уважение - Андрей чак към края пролича, че е фактор. Малко като с Добрин

Джанис, да Юлиан съди продукцията
За Юлиан

Скрит текст:
Да, Юлиан води дело срещу продукцията защото каза, че няколко пъти преснемали финалната битка. Вярвам му, но няма да спечели - те подписват железни договори, нямат право да разгласяват инфо. Тази битка поначало си бе направена за Веселин, но след толкова оплаквания, след това което направи с Ана Мария май решиха да не е той.
За мен това което направи шоуто на финала бе много тъпо. Юлиан им изнесе продукцията на гърба, а те избраха да зависи от играчите кой да е шампион, а той бе в лоши отношения с почти всички. Нагласена история, вотът бе не толкова за Добрин, колкото против Юлиан. Ако зрителите решаваха не съм сигурен, че щеше да е такъв вота, докато отстрани Пламен,Юлиан бе всеобщ любимец и дори след това той имаше много фенове. Ако Юлан знаеше, че такъв ще е финалът по други начин щеше да се държи.
Аз също му бяха фен. Типичното „лошо момче“, нещо като Гробаря в кеча. Уважавам го много, той е сирак,  израснал по домове, но не е пропаднал, станал е учител по физическо, занимава се с деца, имаше страхотна физическа подготовка. Да, на моменти се държеше като простак,  но в случая го оправдавам - не е имало кой да го научи, а от един момент отбор „Радостина“ го сложи перманетно на пангара. При положение, че той и Пламен вадеха отбора от калта във всяка битка. И той побесня. Мисля, че ако за една от финалните битки не бе избрал Пламен, а Добрин и после имаше зрителски вот на финала, той щеше да е шампиона. Само че с Пацо го раздаваха почти първи приятели и имаше реакция срещу избора му.  Мисля също че близначките сбъркаха, че вместо с Радостина не тръгнаха с Юлиан, Наско ги подведе да изберат „познатото зло“ и за малко не влязоха в осмицата. За мен бе скандално, че не дискфалифицираха Весерин след онази простотия с Ана Мария - да му пере дрехите - и не извикаха близначките.

Съгласен съм, трябва предварително да казват наградата, но умишлено не го правят. В сезона на Юлиан славяните загубиха и заради това им дадоха възможност да избират награда. А обединеното прабългарско-тракийско племе вече превкусваше  че печели награда, заради успеха си. Бе много гадно, но продукцията подкрепяше яко отбор "Веселин". Сигурен съм, че ако бяха паднали траките, от продукцията щяха да кажат, че наградата е за славяните защото са спечелили.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 11:34 от Лорд Сняг

# 1 552
  • Другата България
Разбира се, че Виолета НЕ изпитва неприязън към Туньо. Виолета изпитва такъв само към Момчил, а вече и към Валентин. Тя никога не е казала нищо против Туньо, дори и за пъзела не обвинява него директно, а именно Момчил, защото ѝ е попречил да помогне и се е обаждал и той със съвети, противоречащи на нейните. Доколкото схванах дори когато са обсъждали кой да е на пъзела Момчил е подкрепил Туньо и заради това също е виновен. И вреден, естествено.
Тъй че за Виолета всеки един, който харесва Момчил, е враг. Неин личен.

# 1 553
На мен наистина ми е интересно защо Виолета толкова не го харесва Момчил, а също и как Дени не понася Васил, защото наистина нищо не сме видели.

Миналата година всички погнага Жени, но многократно бяха показани сцени и ситуации, които да доведат до нейните реакции и да обяснят поне откъде идва нейната гледна точка. Тук единствената интеракция, която видяхме е Момчил да се държи уважително, да потвърди, че не е имал никакво намерение да показва неуважение към Виолета и дори да признае недостатъците си и да се извини, ако е причинил неудобство.

С така създадения наратив аз не виждам никаква логика в поведението на Виолета.

# 1 554
Доколкото разбирам, май са се разбирали с Момчил тя да е на пъзела (имало е шушу-мушу), той не я е подкрепил в решаващия момент и Мадам побесня. Нали всички трябва да се съобразяват с нея.
Много искам да я видя на пъзел. Особено след като имаше желание да го реди от средата. Венцеслава номер 2, кралицата на пъзелите, която нареди един пъзел всички на всичко.

# 1 555
  • София
Генчо беше класи над Гатьо. Генчо беше вкаран с очакването да е персонаж ала Гатьо, както имахме Тодор, донякъде Стоян. Винаги в червените сбутват някакъв такъв, ама Гената беше различен.
А сега са набутали цели 5 такива. Cry

# 1 556
  • София
Как ще е сирак Юлиян, има си родители, просто са разведени и е израсъл с баща си, съответно имаше някакви проблеми с майка си и оттам беше по-остър към жените.

Първоначално Момчил ми заприлича на него, но впоследствие - от малкото, което успяваме да видим - ми прави впечатление на по-овладян и спокоен. Засега ми харесва.

# 1 557
  • Другата България
Скрит текст:
Симеон не ме впечатли с нещо, освен че извъртя мръсен номер на Елизабет.
За мен това си беше сезон на Неделчо, не на Андрей. При цялото ми уважение - Андрей чак към края пролича, че е фактор. Малко като с Добрин

Джанис, да Юлиан съди продукцията
За Юлиан

Скрит текст:
Да, Юлиан води дело срещу продукцията защото каза, че няколко пъти преснемали финалната битка. Вярвам му, но няма да спечели - те подписват железни договори, нямат право да разгласяват инфо. Тази битка поначало си бе направена за Веселин, но след толкова оплаквания, след това което направи с Ана Мария май решиха да не е той.
За мен това което направи шоуто на финала бе много тъпо. Юлиан им изнесе продукцията на гърба, а те избраха да зависи от играчите кой да е шампион, а той бе в лоши отношения с почти всички. Нагласена история, вотът бе не толкова за Добрин, колкото против Юлиан. Ако зрителите решаваха не съм сигурен, че щеше да е такъв вота, докато отстрани Пламен,Юлиан бе всеобщ любимец и дори след това той имаше много фенове. Ако Юлан знаеше, че такъв ще е финалът по други начин щеше да се държи.
Аз също му бяха фен. Типичното „лошо момче“, нещо като Гробаря в кеча. Уважавам го много, той е сирак,  израснал по домове, но не е пропаднал, станал е учител по физическо, занимава се с деца, имаше страхотна физическа подготовка. Да, на моменти се държеше като простак,  но в случая го оправдавам - не е имало кой да го научи, а от един момент отбор „Радостина“ го сложи перманетно на пангара. При положение, че той и Пламен вадеха отбора от калта във всяка битка. И той побесня. Мисля, че ако за една от финалните битки не бе избрал Пламен, а Добрин и после имаше зрителски вот на финала, той щеше да е шампиона. Само че с Пацо го раздаваха почти първи приятели и имаше реакция срещу избора му.  Мисля също че близначките сбъркаха, че вместо с Радостина не тръгнаха с Юлиан, Наско ги подведе да изберат „познатото зло“ и за малко не влязоха в осмицата. За мен бе скандално, че не дискфалифицираха Весерин след онази простотия с Ана Мария - да му пере дрехите - и не извикаха близначките.
Продължаваш да пишеш неистини. При това не една и две.
Първо, не е ЮлиАн, а ЮлиЯн. Да кажем, това са подробности.
Второ, той НИКОГА не е бил и НЕ Е сирак, да не говорим за “израстването му по домове“. Как ги съчиняваш не знам. Юлиян е изоставен от майка си и е израснал с баща си, който си е жив и здрав и е кардиохирург, военен. Баща му има втори брак и дъщеричка, сестра на Юли, към която той беше и е много привързан.
Трето, никога Веско НЕ е карал Ана Мария да му ПЕРЕ дрехите. Проблемът беше в гладенето на ЕДНА риза.
Да не говорим колко още противоречия и съчинения намирам в постовете ти. Тези, които успявам да прочета.
Яко си се омотал и в сезони, и в участници, и в биографии.
Иначе за Юли и Добрин си съвсем прав, и изобщо за ситуацията тогава, разбира се, с още куп нюанси, но си хванал основната нишка.

# 1 558
Те Цвети и Гого една зодия , ще се пробвам да я харесам ))
На Неделчо му гледам творчеството много преди да стане известен с Игрите.Много харесвам музиката която подбира за клиповете си  А вътре , въпреки безспорния си талант ми беше мега противен. С искането си още преди да опознае играчите - категорично да гонят само жени без оглед на качествата им. После връткането , плъзгането
Сняг , изобщо не е вярно това което са ти разказали за Алекса. "Мега голям кавалер" само на думи. При това дълги тиради Защитаваше само тези жени, които безропотно го слушкат и изпълняват - останалите им режеше главите най безцеремонно. Нещо като Гатьо , който си е формирал група от бабанки да мачка младите момчета, така Алекса си формира група от "момиченца" и немного кадърни мъжлета срещу непокорните Мани и Фейгин ,а после и останките на "мъжкия" отбор . За батарея си имаше една истерична и гръмогласна Виктория- копи пейст на Виолета, но в много по-лош вариант.
Виолета тук въпреки неприязанта си към Туньо , все пак прояви чувство за справедливост и го защити пред групата в нелепите обвинения. Малко хора са обективни към някой ,когото не харесват .

В личен разговор Нед се държи супер нормално и страшно готин. Дори знам, че в ресторанта му има големи фигурки на Българ и е направил нещо като детски кът. Човека има и хумор, и отношение към децата. Ама като се стигне до това да се състезаваш за сто хиляди това вади най-грозното от човека. Не го оправдавам, но  го разбирам - ние никога не сме делили пари, пред мен се държи по съвсем друг начин. А тук целта бяха паритеееее... И те не бяха малко - да вдигне ръка да ги прежалиш. Говорим за сто хиляди лева, та това си е цял втори ресторант.  На фльонга ще се вържеш, за да ги вземеш. Обаче въпреки това бе добър играч - невероятен плувец, чудесен на пъзелите и хитро ги водеше всички за носа. Мани поне три-четири пъти я номинира, а тя му се радваше.

Иначе Нед капитализира участитето си, освен че си направи яко реклама, пусна анимационни клипчета с Игри на Волята. Страхотна реклама на предаването, страхотна реклама и на него.

https://www.youtube.com/watch?v=-fL-PCuXCbg
https://www.youtube.com/watch?v=2v0pmA88DUQ

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 11:53 от Лорд Сняг

# 1 559
Гатьо е наистина като Тошко жиу жицуто, донякъде Веско Панчев. Генчо беше класи над тях. Стоян също беше много по-добре. Иначе всички изброени бяха фенове на патриархалния модел.
И за мен в абсолютно всеки сезон има много по-запомнящи се участници от победителите. Най-безличен ми е Милен, после Добата, Андрей и най-цветен и запомнящ се е Алекса. А най-реален победител от сезона си е Андрей.
Иначе на първо време по сезони помня: Веско, Юлиян, Радостина, близначките, Наско, Марешка и Амелия-Мира, военната и Пламен; сестрите, Тошко, Ваня, Вайс, Любо, полицая, Сюзън и Джери, Ники майонезата, Христа и Станимира; Морунов, мишленцата, Мани, Стоян, Неделчо, Симеон, Бамби; от сезон 4 ги помня всички, но най-ярки си бяха Фифо, Гого, Алекса, Джафи, Виктория, Генчо
Сега благодарение на мама Виолета Момчил се бетонира като мой фаворит номер 1, както Джафи изстреля Фифо миналия сезон. Да видим дали Момчил има шанс да измести Фифо от първото място в моята лична класация на любимци.

Общи условия

Активация на акаунт