💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 945
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Някъде в Матрицата
"Гладиатори и Старейшини срещу Туньо" - каза Димо.
Не му е добър имиджа на Туньо и при Гладиаторите. Няма да му е лесно, ако остане.

# 1 741
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
До момента смятах Николай за кротък и спокоен човек, но след грозните му думи го задрасквам категорично  и няма да му обръщам внимание изобщо.
Валентин също изглежда добронамерен и благ, но играта му е изключително озадачаваща и вече започва да изглежда малоумно с това непрекъснато противоречие. Дано се справи на играта, де!
Зъбите на Елвиса май също са правени от Рълев. Grinning

# 1 742
  • София
Пак с тоя саботаж, човекът не можа да реши пъзела, защо е толкова трудно да го осъзнаят. На финала миналата година имаше същия пъзел. Jesus Christ. Не знаех, че Туньо е направил толкова силно впечатление на толкова много хора... аз нямаше да се сетя за него, ако не се беше провалил на пъзела толкова убедително.

# 1 743
  • Другата България
"Гладиатори и Старейшини срещу Туньо" - каза Димо.
Не му е добър имиджа на Туньо и при Гладиаторите. Няма да му е лесно, ако остане.
Няма да остане.
От видяното до момента всичко ми говори, че сценарият е именно Туньо да си тръгне.
Да видим.

# 1 744
Туню колко бързо отпадна.

# 1 745
  • София
Той си изгуби и желанието за игра.

# 1 746
Туню колко бързо отпадна.
Пак много съмнително и неубедително. Сценарият прозира тука.

# 1 747
  • Другата България
Именно, смачкаха го психически, това значи, че е пътник по сценарий.

По-изненадващо за мен е поведението на Дунев. Като някаква клюкарка седна и изклюкари на останалите за предложението на Николай, което беше съвсем добронамерено. Нещо ми пада в класацията. За мен също поведението на Николай е искрено, не смятам, че иска някаква изгода от Момчил.

# 1 748
  • тук, на мястото си
Туньо ще е първия отстранен. Не харесвам Валентин!

# 1 749
За другото - не знам. Но и на мен Вальо ми е мазен. Тия още малко и ще накарат Туньо да ми хареса. Да, държа се тъпнарски на номинацията, но е директен. Ще бъде интересно ако го върнат.
При гладиаторите оня културиста ме побърка от смях. Гатю - прав -крив - поне си има някакви принципи. Радостин му изглежда глезен.
Виж културистчето се побърка, след като Радо го посочи за слаб. Болно его. Иначе меренето на п--ките бе много тъпо, но културиста започна разговора.

# 1 750
  • София
Пичуити са ми като комедийно шоу, много се радвам, като дават събития от тяхната хасиенда. Grinning

# 1 751
Туньо чудеса от можене трябва да покаже, за оцелее!
Честно, няма да ми липсва много! И аз съм с чувство за хумор неразбираемо за по-......, но не ми опонира това момче!
Но за саботаж на този етап е супер тъпо да се говори, че даже и мисли! Кого да саботира Туньо, освен себе си, вече очевадно и за слепите! Толкоз си може момчето!

# 1 752
Туньо си махна сам краката от Куба. Благо беше в шок.

# 1 753
Туню,  много сбърка,че остана с обувките. Всички други могат да си помагат с пръсти

# 1 754
Май досега в предишните сезони не е имало толкова много участници, които да ме дразнят така. Покрай изблиците на Гатьо, Бедрото и Виолета, клюкарката Дунев за малко да мине под радара. Защо така изпя на маман какво му е казал Вальо? Не ми е сред най-симпатичните, но много тъпа постъпка на Дунев. Реакцията на Виолета пък даже не искам да коментирам. Тя коли и беси, тя решава кой ще е капитан, тя казва какво да правят.
Туньо горкия чак да го съжали човек.

Общи условия

Активация на акаунт