💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 945
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 725
Момчи ме разбива.😁 Сигурно подсъзнателна мечта има, да стане метеоролог. 😁
Каква ще е утрешната битка ? - слънчево, без вятър.
Мисля да се върна след първата битка , за да хвана следобедното слънце.
 🤣🤣🤣

# 1 726
Радо може да е дразнещ със самоувереността на младостта, но Николай и Гатьо защо се дразнят.  Ми предстоят битки, ще се види какво що.

# 1 727
  • Някъде в Матрицата
Валентин обаче искрено харесва и подкрепя Момчи май, къде, за да стигне по- напред, но и мисля, че е искрен.
Не като въздухът под налягане Пеньо-Николай, там се напикавам от смях като се обясняват.

Да, и думите му, че вижда себе си в него.
Ама и Стрина го вижда JoyJoyJoy

# 1 728
  • София
На мен ми харесва как спокойно говори Николай и как се изразява.
Наистина съвсем спокойно каза, че е готов на всеки, несъгласен с него, да забие два шамара.

# 1 729
  • София
Добре, че майка му и баща му на Радо го записали на плуване! Оле, мале! Че и мен ме записаха като малка, ама ефект никакъв. Може ли така да омаломажават труда и усилията на момчето!?

# 1 730
  • Брюксел / София
Ох, Радо избъзика ли ги с това “пиЧУе” Simple Smile
Ако да, още повече го харесвам!
Гатьо все пак отчита, че Радо може да плува. Похвално за неговия интелектуален капацитет Wink

# 1 731
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Айдии, пичови успех. Вожда се изказА, че иска и 4-мата да се върнат и отсече.
Николай защо си мисли, че сме 90-те и ей така може да раздава шамари? Нямам думи.

# 1 732
  • Другата България
Я, Рълев вкара мисъл! Браво.

Плуването на Радо е “етап“.
Ако не знаете, да си знаете.

Хайдее, започна се със хуленето на Момчи и Вальо.
Дунев май ще ме разочарова.......

# 1 733
Виолета да внимава да не си прехапе езика. Че Димо ще трябва да носи противоотрова

# 1 734
Ооо, Дунев, не ставай интригнат и ти. Не ти отива. А Виолета и Мартин са много подли и коварни душици. За младото русо недоразумение при Старейшините не ми с коментира...

# 1 735
  • София
Поздравления за Рълев и показното за социална игра, няма как да не ми направи впечатление.

Никак не са ми интересни Старейшините в момента. Иначе протеиновият бар, който яде Валентин, ми е любим. Born Winner ако чете, да ме спонсорира. Bowtie

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 22:03 от La Vikinga

# 1 736
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хайде Валентин стана чехъл, тогава Дунев и Емануелин Елвис какви са?

# 1 737
  • Някъде в Матрицата
От така номинираните, ще си иде Туньо, май май...

# 1 738
Дано се върнат и Туньо и Момчи, за да видим вкисната физиономия на стрина.Joy

# 1 739
Туньо- горкия, може и да бие срещу други претенденти. Ама късмета му хич го няма. Изправя се срещу едни от най- подготвените във формата. Няма да му се получи желанието да се докаже. Много бързо се наигра. Бъдещи участници учете се от грешките, ако не сте поне малко като Неделчо, не отивайте на пъзел.😁

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 23:56 от Joy 05

Общи условия

Активация на акаунт