💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 963
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 710
Николай е много дразнещ
Гатьо и останалите ако искаха да са обединени и да научат момчето на нещо, това ли е начина?

# 1 711
  • Някъде в Матрицата
Айдеее: "Вальо започна да прави грешки." каза Стрина. Joy
Списъкът ѝ до края на предаването ще набъбне доста.

# 1 712
Най-отвратителни са ми сините(от първия ми пост го подметнсх )с изключение на Момчил.Гадняторите са ми ясни , даже ги съжалих на съвета.

# 1 713
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Гатьо е неспирен източник на смях за мен. Такъв екземпляр плещеш глупост след глупост е много забавен за гледане/слушане. Взел се е човека много насериозно и си мисли, че е командир на взвод.
Много са смешни какъв разговор проведоха с Бедрото на народа.

# 1 714
Нямал воля Радостин,човек с рекорд в ледени води,даа Joy /каза крампиращият на 30-та сек.и Гатюминатора/

# 1 715
На Момчил хич не му е за баба ти Виолета ,и точно това според мен я побърква Smiley

# 1 716
  • тук, на мястото си
Този Пеньо първо да се научи да говори пък тогава да раздава заповеди. Леле, Пеньо и Николай големи  комплексари.

# 1 717
  • София
Бедрото и Гатю са нереално тъпи парчета! Браво на Радо, възпитано момче, което си отстоява мнението въпреки агресивните нападки на анаболните батки.

# 1 718
  • София
Гатьо звучи сякаш има някаква лична травма, свързана с това, че Радостин е имал щастливо детство и родителите му са го подкрепяли и продължават да го подкрепят.

Много грозни думи на Николай, че извън предаването би разрешил спора чрез физическа агресия. За жалост това е страшната българска реалност, която гледаме по новините всеки ден.

# 1 719
Тия селски бекове защо продължават да обсъждат семействата на хората. Да вземат да се гушнат, да се успокоят. Злобни душици, как да не ги е яд, младо, хубаво и можещо момче, те охрана и назобеняк.

# 1 720
  • Другата България
Айдеее, стигнахме и до двата шамара!
И това в ефир!

Седнали шестимата и клюкарят двама, идват двамата - “тихо, тихо, идват.....хайде момци, успех“. Смешковци!
И те, и тия, които им подават репликите.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 21:58 от Merri_An

# 1 721
Ох, Виолета и тя с нейното “аз, аз, аз”.
Много ми се иска да ги видя в едно племе с Гатьо, ще бъде епично.
Тц, тц Бедрото съвсем изплиска легена. Много грозно поведение и думи. Голям мъжкар, няма що.

Калоян е тотален дечко, усмихва се чаровно, слуша “старите” и дотам. Георги миналата година беше много по-добре.

# 1 722
На мен ми харесва как спокойно говори Николай и как се изразява. Младежката самонадеяност на Радо няма да му направи добра услуга.

# 1 723
Валентин обаче искрено харесва и подкрепя Момчи май, къде, за да стигне по- напред, но и мисля, че е искрен.
Не като въздухът под налягане Пеньо-Николай, там се напикавам от смях като се обясняват.

# 1 724
Жалко, че агресивните изказвания на бедрото се излъчиха в ефир. Много жалко.

Общи условия

Активация на акаунт