💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 889
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 950
Така, значи познах, че Момчил е пратен за грошове , мислех , че ще отпадне скучна амазонка, за жалост отпадна интересният за формата Туньо. Но има логика - ако беше останал, щеше да е в коалиция с Биолета и Дунев, а вече стават твърде много опасностите срещу Момчил
Не мога да разбера, защо роптаете срещу Дунев- Момчил е единственият му конкурент в това племе и изобщо за спечелване на наградата . Плюс това е единственият оспорващ му лидерската позиция (Виолета също , но нея не я брои за конкуренция) . Съвсем правилно е да се опита да го отстрани. Вальо , не е конкуренция на почти на никой, за това той ще го играе "придворна дама " . Усеща си възможностите ,емоционален е и за това бързо припозна себе си в някой наистина можещ. С един куршум удари два заека- жълтици за протежето си , и отстрани дразнителя си. Луд , луд но яде баницата . Предполагам, че ще подсилят коалицията им с брата на Момчил.
Момчил се държи много на ниво, ще го готвят за "любимеца на народа"
Не зная , колко от вас не биха се издразнили , ако се яви някакво кюрпе и с един замах заличи всичкия ви труд и опит , като ви обяви за най- излишни и неспособни. Много нагло изказване на Радостин , с жълтото по устата . Разбирам , че самонадеяността на младостта , и това, че се чувства нападнат го кара да говори глупости, но такива изказвания са си обидни. В такива предавания, изречени думи , карат една огромна част от зрителя, да ги приема като , чиста монета .
И не , не само в казармата ами в много общества, дори и на работа , когато сте група от хора събрани с работна цел се изпълняват нареждания, дори да ти се виждат излишни , или ненавременни за да върви процеса. И да , не е нормално, да лежиш докато другите ти строят навеса. Хубаво , добро и способно момче е Радо , но си е още мамин и чака на другите

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 10:08 от AuroraBB

# 1 951
  • Варна
От видяното дотук засега най- добро впечатление ми правят Момчил, Цецо, Румен, Теодора, Оряшкова....
"Кен"- Мастагарков ми изглежда на добър човек.
Ще видим какво ще ни покажат занапред участниците все още е минала само седмица

# 1 952
  • София
Пак съм изпуснала нещо... Фифо ще се състезава с ? и победителят влиза при амазонките ли?

# 1 953
Пак съм изпуснала нещо... Фифо ще се състезава с ? и победителят влиза при амазонките ли?
Неее направо в БГ мама влиза )))
Влиза в бъдещо предаване

# 1 954
  • София
Не.
Ако Фифо спечели ще участва в Ол Старс. Ако спечели опонентът му ще участва в сезон 6 на Игри на волята.
Според мен Фифо няма нужда да се бъхта. Такива като него автоматично трябва да получат своя златен билет за Ол Старс. За първи път чувам и виждам някой да се дуелира за да влезе във формат. За Ол Старс се отива с покана, без кастинг. А на някои дори плащат и то солени хонорари.

# 1 955
  • София
Според мен това с Ол Старс за Фифо го измислиха, защото знаят, че ни е любимец и ще вдигне рейтинга - просто повод да ни го покажат. Дори и да не спечели днес, със сигурност ще го поканят за Ол Старс.

# 1 956
Така ще отиде Неделчо. С добър хонорар. Дано да се случи.

# 1 957
На мен това с Фифо ми е много излишно, иска ми се да се фокусираме малко повече върху този сезон и героите в него, а не при всяка възможност да връщаме лентата.

# 1 958
  • София
Ъ. Фифо се бори, за да участва в Ол старс?!? Grinning Голям смях, те на него трябва да дадат първия "билет". Що за глупост да вмъкват игра ни в клин, ни в ръкав?

# 1 959
Да драсна първо, че побеснях, пък после ще ви чета.
Някой да обясни на онези кроманьонци  - бедъра и старшинката- що е това плувен спорт!

Те така и не схващат, че този формат никога не се печели от бабанки с много мускули, дето не могат по едни халки да минат, нито да изтраят малко на издръжливост, а и да плуват не могат за капак. Обречени са и ще останат само да правят сеир.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 10:25 от Черна станция

# 1 960
По Нова е Туньо

# 1 961
  • София
То автоматично Ол Старс без Фифо ще е пълен смях и подигравка.
Ще станат за посмешище. Grinning

# 1 962
Приемам, че старите муцуни ги вкарват за шанс амазонките да ядат нещо. Иначе и на мен не са ми интересни, вече съм ги виждала.

# 1 963
Според мен продукцията осъзнава, че трудно ще повтори златния кастинг от миналата година с Фифо и Гого и за това ни го показва пак.

# 1 964
  • Пловдив
Туньо каза в интервю,че му омръзнало да печелят мъже предаването .....хахаххаха

Общи условия

Активация на акаунт