💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 851
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 145
Теодор ми се вижда корав пич, трябваше да е в отбора на ПичУете, на мястото на Николай.

# 2 146
Страхотен Филип, независимо от нелепото аутфитче Simple Smile
гащи+тениска= на аутфит ???

Кое те смущава? Или знаеш само едно значение на думата?

# 2 147
Целта е да нахранят амазонките.
Можеше самите Амазонки да участват в игра за спечелване на саламите. Другото ми се вижда нерелевантно.

# 2 148
Е, че кой ще измести господина с най-голямото бедро.

# 2 149
  • София
Димо също като мен обича да слага сол в раната на Филип: Не искаш да запомниш тази арена с две поредни загуби, нали? Joy

Go head, shady king Sunglasses

# 2 150
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Съвсем логично Амазонките заложиха на Фифо. Гледали са го три месеца какво може и как мачка наред. Този другия може Димо да го хвали до посиняване, ама кой го знае добър ли е или е просто въздух под налягане. Колко сме ги виждали разни с купища постижения, гръмки титли и медали на килограм, а не могат да минат халките.

# 2 151
  • Sofia
Днес директно с мешките.

Надявам се в деня на сватбата на Фифо да не излъчат негова загуба.  И му пожелавам да е щастлив и чудесен брак.
Днес ли се жени Фифо?
Пожелавам му да е много,много щастлив!

Стискам му палци и днес!

# 2 152
Само на мен ли не ми се гледат стари играчи? Няма с какво да ме изненадат, знаем им вече и кътните зъби.
И на мен Simple Smile Особено пък Филип, който е като биоробот. Скучен ми е. Иначе се радвам, че момичетата ще се нахранят. Опитът е от голямо значение и ми се струва, че ще победи.

# 2 153
  • Буркина Фасо
Съвсем логично Амазонките заложиха на Фифо. Гледали са го три месеца какво може и как мачка наред. Този другия може Димо да го хвали до посиняване, ама кой го знае добър ли е или е просто въздух под налягане. Колко сме ги виждали разни с купища постижения, гръмки титли и медали на килограм, а не могат да минат халките.
ще спечели този, за който са заложили жълтите. трябва ам-ам.

# 2 154
Сетих се на кого ми напомня Николай като визия. На кечиста Хафтор Юлиус, който изигра Планината  в ГоТ

# 2 155
Димо също като мен обича да слага сол в раната на Филип: Не искаш да запомниш тази арена с две поредни загуби, нали? Joy

Go head, shady king Sunglasses

Заедно с доста обстойния обзор на последната му загуба. Да си знае.

# 2 156
Трябва. Ама то и Изгубените трябваше да се нахранят, а не успяха. Добре че този път не се гонят рекордите на Майкъл Фелпс, както оня път гониха рекорда на Дунев.

# 2 157
  • София
Какви са тези екипи Joy

# 2 158
Какви са тези екипи Joy

Ужасни. Според мен клиновете трябва да са черни и само горнищата в цвета на племето. Не ми е ок да гледам тия неща 😅

# 2 159
Теодор дойде с готовност да "мачка" жени.
Поредният "джентълмен". Обаче му приседна като видя Филип.

Общи условия

Активация на акаунт