💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 130
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 915
Очаквам червените да се държат най-добре един с друг. Виолета си познах, че е скандалджийка 😂

# 916
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Браво на момичетата! Имаха нужда да си вдигнат малко духа и да си повярват, че могат. Обаче не ми стана ясно каква беше тази драма с пъзелите, просто гледах и не вярвах на очите си. Никой от тримата не се справи добре. И Калоян, и Виктория го решиха с клизма. Виктория ако не беше огромната помощ от останалите момичета, си беше абсолютно загубена и тя.

# 917
  • София
Освен всичко друго, Туньо е и нагъл. И сега отгърмя яко пред съотборниците си.

# 918
Еее утре ли ще са номинациите де...то е ясно кой ще отиде, но все пак.

# 919
Тази игра колко пъти ще я гледаме?

# 920
  • Варна
Виолета плете ли , плете...
Истинска стара интригантка 😀
Толкова ли не можаха да измислят нещо друго, че трябва да дават игра от преди два дена

# 921
Момчил е готин! Аз го харесвам.

# 922
Е утре искат жълтите да спечелят 😁

# 923
Опа игра за жените утре Smiley

# 924
Не знам за вас, но имам чувството, че всеки ден гледам едни и същи игри този сезон.. Много странно усещане, а с предните сезони, това нещо липсваше.

# 925
  • Пловдив
Виолета е силно токсична.

# 926
  • Варна
Промото за утрешният ден ми говори, че амазонките ще спечелят и смятам че го заслужават.

Виолета да не ми е колежка, пу пу, не завиждам на персоналът и.

# 927
Амазонките прекалено се възгордяха. Бая се озориха, ако не беше Туньо толкова зле, пак щяха да са последни горките. Били "отвяли" сините...

Ами отвяха ги, така си е. Първо, за тях няма значение, че синият пъзелист се издъни. Важен е резултатът - онзи реди много по-дълго и не стигна до никъде. Това ако не е отвяване. И второ, много добре си бяха навързали варелите и въпреки по-малките маса, ръст и физическа сила ги теглеха много по-лесно и на практика настигнаха сините. Това малко ли е?
Те се представиха супер с оглед на това, че играта беше тежка за жени, но обективно погледнато не мога да кажа, че имаше отвяване.

А Елвиса да не се пеняви много, случва се някой да се провали. И той не се справяше много добре с каяка. А и предполагам можеше някой да смени Туньо, те са си виновни.

# 928
  • София
Много ме дразни Виолета, че напада Момчил, въобще не мисля, че е женомразец. Наистина пита един път само Дунев, но това не е, защото е мъж, а защото е олимпиец, за всички това е връх и го уважават много.

Момчил се държи уважително, гори в игрите и нервничи понякога на арената, но не е от лошотия, иска победа.

# 929
Тая игра с дисковете е доста удобна за манипулация от екипа.. една лоша нивелация на машинката и някой отбор или два няма да имат никакъв шанс..

Общи условия

Активация на акаунт