💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 301
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и благодаря за темата!

Много ми хареса епизода. Все повече симпатизирам на Амазонките, имат трески за дялане, но не са чак толкова трагични. Виктория е слабо звено, но другите с добър капитан имат шансове. В тази връзка Оряшкова е страхотна! Напълни ми душата снощи.
Гладиаторите са оле леле мале ле! Нямам търпение Гатьо да отпадне от жена, шампанско ще отворя! Те в шоуто обичат такъв развой и друг път се е случвало. Новите две момчета, които влязоха в отбора им, са ми много симпатични, жалко, че ще трябва да отбиват атаките на отбора си от началото. Чакам този отбор да стигне реката, тогава ще е интересно, защото те без храна трудно ще издържат и ще има драми. Крум да запази пресипналия глас, ще има смях с нефо:laughing:
Старейшините засега са топ племе. Мен Виолета вече ме разсмива - има конфликт между нея и Момчил, ама май Момчил изобщо не подозира, човекът си гледа играта и не я отразява Laughing

# 241
Здравейте, има ли линкове за гледане от чужбина?
Може би има и други но аз гледам във https://www.vidozzo.com/

Липсваше ми стопанинът с вайб на сериен убиец 😁

Ха, да!  Аз му викам - хипито!

Що се отнася до Гатьо - vvi ме изпревари. След като колективно се разбраха да вдигат дясна ръка, тоя вдига всеки път лява като викат -ау-ау-ау.  Егати войника, едно просто нещо не може да запомни да изпълни като другите.

Трети епизод също беше фрашкан с излишен пълнеж. Целия първи час (това на записа, а иначе сигурно е било повече) беше сълзи сополи и мрънкане.

Накрая битката си беше жива стъкмистика с цел женското племе да падне.  Очевидно неравностойни силови елементи ощетяващи жените.

# 242
Виктория, поради липса на мъже, на които да прилага кифленски номера, ще се задоволи с Оряшкова. Тепърва имаме да гледаме номера от селски вечеринки там.

# 243
  • Дубай
Оряшкова на мен ми направи много добро впечатление, както Ситнилска, също и Цвети и другата близначка,Мудева също се представи добре. В този си състав обаче не са равностойни, нито със сините, нито с червените.
Виктория си е типичното мрънкало, което е възможно да се откаже само. И дано го направи, че не е за издържане

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 09:20 от I.V

# 244
Добро утро на всички. Как ми липсваше на СлаБе кафето? 😁
  Много интересно тръгна сезона.Само няколко неща не ми харесват.
 Иска ми се повече да дават изгубените. При тях има много потенциал. И жалко, че само по веднъж на седмица ще ги гледаме на терен.Но си мисля , че половината от тях ще успеят да влязат в играта. Жалко, че най- вероятно и ще са на мушка като новопристигнали, особено ако отстранят един от "титулярите". Румен при жените ме съмнява да е отстрелян, но останалите ще попаднат в "змиярник" .
 И много се ядосвам за несправедливостта срещу женският каст. Толкова много подготвени и борбени жени, световни шампионки, ако бяха пръснати из племената щяха да "блестят". А сега само гледаме как се мъчат. Без да споменавам излишните имена не само в отбора им,  но и в предаването като цяло. Визирам само игрите до тук. Първата игра с мрежата: те първо са най- ниски и им беше трудно изобщо да се заловят за нея. След първото намокряне тя вече става и хлъзгава. А второ: когато и от двете страни преминава тежък мъж се и опъва максимално в средата. Забелязах като минаваше мистър крак , как изцяло се изпъна мрежата, нямаше стигане от земята. Можеше като за първа игра да пуснат само халки, ама не нали трябва да видим майсторството при мъжете, а жените кой ги брои.
 Вчерашната игра за малко, ако не беше онова излишното дребното момиченце, щяха да победят. Въпреки тежката игра за жени- шест метра стена , дърпане, сечене, точност... Все неща не присъщи за жени. А и проблема с топките. Защо за Бога не са намерили чисто жълти и сини топки? Не само Радосвета ( която плува доста добре за непрофесионалист), а и Радостин се объркаха. Нормално е адреналин, умора от плуването бързане и ако не си чул точно упоменато в условията цвета и бум ,грешка. Само , че при мъжете грешката е от рекордьор в плуването- бързо наваксване, а при жените от сътезател по спортно ходене. А бе несправедливо е разпределението. И при старейшините има котви, ама има и кой да наваксва, за жалост жените не са с такъв късмет.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 21:08 от Joy 05

# 245
Казах си, че сините са ми интересни, но Крум разби от към глас, обаче упорито си говори накрая човека.

Като перманентно нагълтал се с хелий ми звучи на мен 😄

# 246
Ох, как се смях вчера на реферчето на гласа. С глас се смях 😁😁😁

# 247
Прекалено много приказки (синхрони) на Виолета в този епизод, подразни ме чак. Къде е права, къде не е, ама просто прекалено много време ѝ отделиха. Другия, който ме дразни е Гатьо - за голям командир се е взел, пък ще го видим как ще плува като шамандура, много искам да видя такъв момент. В този епизод ме изненадаха (приятно) близначката Теодора и Туньо. Хареса ми как сините за отрицателно време отвяха Гладиаторите на пъзела, мисля, че при червените от младите момчета има добри пъзелисти, ама нали са "малък си и ще мълчиш", сигурно не могат да вземат думата. Щеше да е голям смях ако Амазонките бяха успели и те да ги победят, малко остана, предвид че са само жени, ако не бяха направили грешката с първата топка и пробите на Виктория на железата, като нищо мъжете щяха да са на реката. Този Крум се чудя да го харесвам ли, да не го ли харесвам, добре се справя в състезанията, с тоя пресипнал глас беше много смешен, забавлявах се, обаче големи простотии ръси (в недобрия смисъл). Капитанската битка тази вечер ще е интересна, струва ми се и на мен, че Дунев ще бие, но ще видим, може и да останем изненадани. Като цяло си мисля, че епизода можеше да е едно поне 30-40 мин по-кратък, тези пък Отшелниците, направо бях забравила, че ги има в един момент, съвсем за кратко ги дадоха.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 09:58 от ♒️ Meredith ♒️

# 248
  • София
Добре тръгна сезонът.
Разбира се, има си намесата на продукцията, но все пак тяхната цел е печалба, а не Оримпиада с излъчване на най-добрия спортист във всички дисциплини.

Засега силно ме дразни само Виктория.Сигурна съм, че ако беше в смесено племе, нямаше да има проблем и да е на реката, сгушена до някой от мъжете. Smile

Цвети изобщо не ме дразни със забележките си - както видяхме е права.

# 249
  • Дубай
Цвети е права, но е песимистка, което не ми харесва.... Постоянно изтъква силата на мъжете.

# 250
  • Пловдив
Мила Виктория,
Наистина ли не знаеше  къде отиваш?
Не си ли гледала предходни сезони?
Наистина ли предполагаше, че Резиденцията ще е единстевната ти локация?
Безмълвна съм пред страданиято й.

# 251
Това момче в профил страшно много ми прилича на Георги от миналия сезон! Даже като го видя и си викам Абе този и в новия сезон ли е? 😂

Аз на първите секунди на лотката гласа му ми заприлича на този на Георги, викам си А това ще да е брат на Георги, но нищо такова не казаха във визитката
И по физиономия, глас, стойка, изравняване прилича на Георги

На мен визуално ми е смесица между Жоро и Илиян,с превес към последния.

# 252
Фундаменталният проблем, който имаме е, че това което искаме ние тук и това което иска Тупарев са тотално различни неща. Неговата цел е печалба, която се постига чрез задържане пред екрана на максимален брой зрители. Преобладаващият брой зрители (и население въобще) са нискоинтелигентни хора.
Съответно целта се постига като се предлагат зрелища които да задържат пред екрана точно тези хора.

# 253
  • Дубай
Мила Виктория,
Наистина ли не знаеше  къде отиваш?
Не си ли гледала предходни сезони?
Наистина ли предполагаше, че Резиденцията ще е единстевната ти локация?
Безмълвна съм пред страданиято й.
И аз това се чудя... Какво толкова реве?! Когато се записваш в подобен формат, би трябвало да ти е пределно ясно какви са условията на реката,или е очаквала само резиденцията - типично по кифленски.

# 254
Да отбележа че всички приказки (а те са редовни и обилни) от типа "те ни подцениха" са абсолютно лишени от смисъл в този тип битки, които са чисти състезания с нула игрови елемент.
При тези състезания всеки натиска колкото може и няма НИКАКВО значение дали е подценил противника. Щеше да има ако мислейки че противника е пълна нула вземем да се разхождаме лежерно по терена, един вид що да се чекнем като ще ги победим тъй или иначе. Виждате че такова нещо няма. Всички дават колкото могат.

За какво подценяване говорят тогава???

Подценяване може да има в игра, когато се налага да мислиш как да надхитриш противника. Ако го подцениш - мислиш по-малко, действаш прибързано, правиш грашки, той те надиграва заради тези грешки.
В тези състезания които гледаме, няма никакво надхитряване и съответно няма никакво подценяване.

Общи условия

Активация на акаунт