💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 427
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 420
не знам дали някоя по-пъргава от оряшкова нямаше да е по-подходяща. тя изглежда малко тромава

# 421
Виолета е напълно права за манталитета на Гатьо, но това не я прави по-симпатична в моите очи. А той, горкият, изглеждат съвсем нелепо редом с Оряшкова и Дунев.

Цвети изглежда ще има трудности да се впише в  племето, но на мен ми харесва представянето й, доста силна е. Може да стигне доста напред според мен.
Естествено, че е права за Гатьо. Това обаче няма нищо общо с нейния манталитет.
Права беше и за това да подкрепи Дунев за храната, евентуално да помогнат на жените.
Дунев обаче страхотен човек, мъж, джентълмен. Доста добро попадение на продукцията.
Така е, Мери, съгласна. Радвам се, че имаме възможност да гледаме джентълментството на Дунев като контрапункт на ганьовщината. Полезно е.

# 422
10 пъти ще минават това трасе Head Band
Ники Мартинов се е улял тоя път.

# 423
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Гатьо е голям сельо. Истински бай Ганьо, особено редом до такива фини хора като Оряшкова и Дунев. Надявам се да не спечели!

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 22:14 от Reinа

# 424
Оряшкова няма шанс в тази битка, неподходяща за нея. И синхроните насред битка не помагат.

# 425
За Оряшкова съм. Много блага жена, с чист поглед

# 426
Люлката реално е многа тегава, ако не внимаваш, Тепърва ще видите за какво говоря...

# 427
Десет минавания са излишни

# 428
Очаквам някой д се контузи на тази люлка на смъртта,опасна ми се струва и то доста.

# 429
Тези десет минавания са предимство за най-младия, пък и той е тренирал по разни полоси, докато Дунев макар и във форма, е тренирал за върхови натоварвания.

# 430
  • София
От синхроните изглежда сякаш Дунев е победил.

Дали ако отида до кухнята да си приготвя едно кафе, ще изпусна много от тази битка? Sweat Smile

# 431
Жестока битка. Много искам Оряшкова да спечели.

# 432
И аз така виждам ,че Дунев е победител.

# 433
  • Другата България
Оуууууу! Обичам го този Димо! Heart
Ииииии, да! Оряшкова изпреварва кого - ГаНьо!
Той пък разчита на пъзела! На кое?

# 434
Оряшкова върви равномерно и добре премерено! Гатьо - урболешката!

Общи условия

Активация на акаунт