💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 291
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 600
  • София
2 пъти го връщах никъде не го видях. Къде е то?

# 601
Е, той ако искаше да даде победата на Мария, имаше отлична възможност да го направи - нарежда си дисковете, отива до масата и чака Оряшкова да нареди своите. Като види, че Гатьо е по-бърз и е напът да приключи, просто докосва масата и готово.

Не мисля, че разполагаха технически с толкова много време- според мен дисковете нямаше как да се задържат толкова дълго без да паднат. Затова и всяка секунда имаше значение и не му се рискуваше всичко за отиде на кино в името на евентуална победа за Амазонките. Иначе допускам, че би го направил.
Но!- съм съгласна и с това, че се е надявал за инфо за дъщеря си, като родител и аз го разбирам отлично.

# 602
  • София
2 пъти го връщах никъде не го видях. Къде е то?
На диск 7- след 56-та мин.Никакъв коментар от Димо,никакво връщане по трасето Sad

# 603
  • София
Ама гледах - 7ми диск тя взе едно мъничко, а Ганьо беше на 4 или 5. Дунев взе последния 10

# 604
  • София
Покрай новината за Сандра, Бог да я прости,  гледам Румен Радев и едното момиче, то ми е много неприятно и анти, се били сгодили.

# 605
Хайде да видим до края на седмицата, но иначе за мен изненадата засега е Мудева и като характер и като умения в игрите. В епизод 1 ми се видя тотал щета, която ще дърпа Радев назад и ще мрънка и реве, но не е така. Честито за годежа им! Изглеждат хубава двойка!

# 606
  • София
Предвид глупавите опции, може би беше логично да избере грошовете, но все пак малко се изненадах. Всъщност те знаят ли, че втората половинка от двойката им е в племе, което има опция за влизане?

# 607
Любимци засега са ми: Момчил, Дунев и Цвети, но харесвам почти всички участници - само Виктория ми е анти, а Виолета ми е на кантар.

# 608
Според мен предполагат или повече се надяват. Все пак би трябвало да са гледали последния сезон.

# 609
  • София
Теодора Мудева все пак не е човек, който вижда физическо натоварване за пръв път, тя си е състезател по спортни танци. Ясно е, че не е силов участник и няма да спечели, но не очаквам и да е чувал с картофи, който всички да мъкнат.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 14:07 от Niya-

# 610
За фаворит ми е рано още  но на пръв поглед харесах Момчил ,Мудева и Дунев .Ще видим нататък как ще е.
Охх и този Крум не мога да го взема на сериозно просто с този глас дето вади Sweat SmileТотална карикатура ми е.Smiley

# 611
  • Другата България
Още нещо, което да отбележа като недостатък за мен до момента.
Синхроните. Едни и същи шумни и явно участници, които ще правят скандали и сеири, ги гледаме през целия епизод. Мрънкащата “амазонка“, Гатьо, Виолета....не помня други синхрони гледаме ли. Тук там Оряшкова и Дунев, Денислава, за да мрънка колко не харесва Васил, Румен Радев да ѝ приглася, Цвети влиза в кадър разбира се, защото и тя мрънка постоянно /според мен по сценарий/, и....дотук.
На близначките до момента не съм им чула гласа не само в синхрон, дори ги забравям, че са там. На Ситнилска също, добре, че ѝ удариха крака, за да го чуя. Рълев и той безгласна буква, а аз го харесвам него, ще ми се да го слушам повече. Радостин, Калоян....да не изреждам поименно, видно е на кои се набляга и е ясно с каква цел.

# 612
  • София
Diavolo, благодаря за анкетата и за това, че включва пълните им имена. Моят фаворит на прима виста е Калоян. Симпатизирам и на Теодора Мудева. Като играчи харесвам Краси Дунев и Виолета. Мария и Валентин също са ми симпатични. Останалите, които не са откровено "злодеи", сякаш все още не са имали достатъчно екранно време, за да привлекат вниманието върху себе си.

# 613
  • софия
За синхроните ще почакаме малко да се ошлайфат останалите. Не всеки може да говори пред камера. В началото сигурно доста от играчите се спичат. Предполагам, че с времето ще се намести и това.

# 614
Крум защо говори така, паднал му е гласа или му е такъв?

Общи условия

Активация на акаунт