💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 282
  • 2 518
  •   2
Отговори
# 705
  • Mediterraneo
Аз сега обърнах внимание на момента с диска. И 100 пъти да го гледам, няма да видя умишленост от страна на Оряшкова. Може би съм предубедена- тя е един от моите фаворити.

# 706
  • София
За мен, Дунев не излъга племето си. Каза им това, което на него му е в главата - или предимство, или да помогне на някой, в неговата глава - на дъщеря си.

# 707
Дадоха ли как се е изкъпала Оряшкова ?
И само на мен ли ми се струва , че Виктория е с червило?

# 708
  • Mediterraneo
Аз на кадрите с Виктория превъртам бясно, защото просто не мога да я гледам.

# 709
Хайде, официално, добър вечер! Дано имаме интересен епизод, че на воля да си почешем езичетата змийски и пръстчетата по устройствата!
Като за начало продукцията ни припомни разрешението на Старейшините за лични облаги!
Туй Викиту все ли ще рИве?
Чушка, пипер, агрономство🤣

# 710
    Виктория не иска да губят някой от племето, ама няма и желание за игра и се чуди защо никой не ѝ отчита силните страни. Объркано същество.

# 711
    При Амазонките само Викито съществува, само нея слушаме на синхронизациите, почва да ми писва.

# 712
    Чушка е, не е пипер.😜

# 713
    Червените много ме кефят Smile .Изглежда много забавно при тях.

# 714
    Чушка е, не е пипер.😜
    А чушлетата са друг ботанически вид явно и растат на буркани😂👌

# 715
    • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
    Я какъв аграрен фитнес му удариха момчетата, много готино беше да ги видя с мотичките, така се поддържа форма, браво на момчетата.

# 716
    Тези Гладиаторите и на мен са ми много смешни ,особено отворковците в племето  Sweat Smile

# 717
    Тия Амазонки една по една ли ще се разкайват за решението си да се явят на кастинг? Май Загубените изгубени ще влязат сички без бой като цяло племе🤣

# 718
    Тия Амазонки една по една ли ще се разкайват за решението си да се явят на кастинг? Май Загубените изгубени ще влязат сички без бой като цяло племе🤣
    Напълно одобрявам

# 719
    Добър вечер! Simple Smile
    Много ми допадна Валентин ли беше, как защити решението на Дунев пред Момчил- мъж на място, не създаде интрига.

Общи условия

Активация на акаунт