💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 235
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 750
Чудя се нарочно ли дават само силови игри за да покажат, че жените сами са за никъде 😡
Да, пълна подигравка е тазгодишното разпределение на племената

# 751
елвиса увисна на гребането

# 752
Много са добри в тези битки Червените,с кеф ги гледам .

# 753
  • София
Да, определено неравностойна игра. И ми се струва, че е ясно още от сега колко много режисирано е всичко. Не за първи път, като режисиране, но толкова очевадно не е било. Но може и да греша.  Не разбрах кой ще е на пъзела от сините, Туньо ли?

# 754
  • София
Нарочно го прави това продукцията.
А после участниците били сексисти...
Как ли не.

# 755
Ей, продукцията отново се меси в играта. За пореден път. И все някак избирателно, не за всички, а когато реши, за да създаде интрига, да побутне развитието в някаква посока, да изманипулира мнението на играчи и зрители както й е удобно. Много подло и грозно, но и не е изненада.

Тези игри сякаш нарочно са подбрани така, че жените да нямат особен шанс. Много неравностойно. Жените са си обречени.

# 756
Чудя се нарочно ли дават само силови игри за да покажат, че жените сами са за никъде 😡
Тази продукция по принцип мрази жени и това се вижда не само от игрите, а и от целенасочения монтаж на двете племена, разделени по пол.
Не и по отношение на водещата , очевидно
Тази Ралица се е взела доста насериозно, сигурно пак по сценарий!!

# 757
Малко ми е :Жени без вас не можем, щот само ориз не можем ядем, требе и мусакица! Ама да знайте Оно пръч си требе!

# 758
  • BG-DE
Абсолютно, то ако така продължава скоро Амазонки няма да има 😡
Нарочно го прави това продукцията.
А после участниците били сексисти...
Как ли не.

# 759
Това дори не интересно да се гледа…
И Димо е един тъпанар, как се подхилква. Одисея било 🙄🙄

# 760
Браво, жени да мъкнат варели, да бяха дали един и на Ралица. Frowning1

# 761
Браво жени да мъкнат варели, да бяха дали един и на Ралица. Frowning1
Тя предвидливо е бременна и пере с Ленор!

# 762
Няма смисъл от тази показност и унижение над жените, всеки е наясно, че физически няма как да са равнопоставени на силни и здрави мъже. Интересно е когато има равнопоставени, колоритни отбори, а не на прегладнели жени да тупнат варели.

# 763
Аз мисля, че след някой друг епизод ще ги сменят отборите и съответно ще разпределят отбора на амазонките с този на мъжете и ще станат на равно. И все пак точно така излиза "Жените не може да се справите без мъжете" 🙄
Аман...

# 764
  • София
Бе не знам, ама не е ли редно играчите да минават през препятствията, а не да ги заобикалят? Това някой гледа ли го?

Общи условия

Активация на акаунт