💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 237
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 735
Оффф само аз ли съм на тъпия ЕОН, който има проблеми от 2 дни и изпускам интересните моменти Sad тези водещите пак ли гледат да наклепват и злепоставят хората.

# 736
Ралица пак като черна станция: Моля, госпожо, ма ние казахме друго!
Сега това ново правило ли е - грошовете само за себе си?
И само 50 … на любимците на продукцията винаги имаше и още нещо Sad

# 737
Аз ще гледам на запис, не знам какво става, но вече няколко вечери  почне ли предването, нета ми изчезва.
Някой те предипреждава за фалшиви новини😂

# 738
  • София
И сега, ако сините паднат, ще обвинят Дунев, тъй като не е взел предимство.

# 739
Цецо ,мноого добър тук .

# 740
Значи единствено пъзелите накрая според мен могат да спрат червените нищо  друго .Мъжете са си мъже.Силно племе

# 741
  • BG-DE
От анонса където се разправят нещо съдя, че вероятно сините падат. Този Дунев никак не ми е симпатичен, нещо много фалшиво лъха от него

# 742
Направо ми е жал за тези жени, няма как да пренебрегнем физиката, колкото и да са силни, в другите отбори има толкова много мъже, че нямат шанс според мен.

# 743
  • София
Превърнат в жертва единствено в твоя прочит на моя пост. Аз просто изказвах твърдение. Изобщо не става въпрос за жертви
Не беше само твоят пост тук, много хора имат същата хипотеза, далеч съм от мисълта, че едно мнение има силата да превърне някого в жертва, независимо чие е то. Един добър монтаж, обаче, със сигурност.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 21:34 от La Vikinga

# 744
  • София
Тези чисто силови игри са вече гавра с Амазонките.

# 745
  • София
Тези чисто силови игри са вече гавра с Амазонките.
Да, неравностойна игра...

# 746
Момичетата нямат шанс.Жалко .

# 747
  • BG-DE
Чудя се нарочно ли дават само силови игри за да покажат, че жените сами са за никъде 😡

# 748
Безумно неравностойна игра. Неслучайно не се състезават мъже срещу жени, има и категории, в които се разпределя силата… Това си е чиста гавра, идея нямам какво могат и да се радват от тази победа мъжете

# 749
  • София
Чудя се нарочно ли дават само силови игри за да покажат, че жените сами са за никъде 😡
Тази продукция по принцип мрази жени и това се вижда не само от игрите, а и от целенасочения монтаж на двете племена, разделени по пол.

Общи условия

Активация на акаунт