💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 263
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 690
Със сигурност и да не са могли сами да се сетят, менторите им са подшушнали, че е повече от вероятно така да стане, когато са разбрали, че ще влизат по двойки.

# 691
Виждам, че Гатьо е превърнат в жертва заради случка, с която няма нищо общо. Щял да бъде хипотетично разкъсан, ако неговите два диска се били залепили на вчерашната битка. Тази хипотеза има същата тежест като хипотезата, че ако Виолета беше капитан и беше избрала да вземе грошове, хипотетично щеше да получи по-различна реакция от тази, която получи Краси Дунев. Coulda, shoulda, woulda.
Превърнат в жертва единствено в твоя прочит на моя пост. Аз просто изказвах твърдение. Изобщо не става въпрос за жертви

# 692
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кажете за тази Сандра,умряла ли е какво?
Проверих за тази от Американския сървайвър ама си е жива и здрава жената, харчи си милионите. За друга Сандра не се сещам.

Оряшкова въобще не взе целенасочено дисковете(което забелязах още докато гледаме). В бързината и стреса се случват тези неща. Дори се вижда,че не ги подпира с ръце,а явно са залепени.
И Ганьо да беше,и него бих оправдала.

Калоян си каза,че е бил с момичета ама не сексуално и чака идеалната. На мен не ми пречи,ама ми е странно,защото е хубаво и социално момче. Евала така да го изтърси насред 1 тон тестостерон. И как олигофренски всички го гледаха и се чудиха как да коментират хахаха Laughing

# 693
Абе, наречете ме мнителна, но това голямо призанание го виждам като стратегия. Grinning Жоро го е обучавал, той най-добре знае, че да спретнеш една бърза любовна приказка си е печеливша ситуация. Знам ли, може да е честно момчето, но аз в акъла си вече почнах да го сватосвам с някои от момичетата. Grinning

# 694
Проверих за тази от Американския сървайвър ама си е жива и здрава жената, харчи си милионите. За друга Сандра не се сещам.

Оряшкова въобще не взе целенасочено дисковете(което забелязах още докато гледаме). В бързината и стреса се случват тези неща. Дори се вижда,че не ги подпира с ръце,а явно са залепени.
И Ганьо да беше,и него бих оправдала.

Калоян си каза,че е бил с момичета ама не сексуално и чака идеалната. На мен не ми пречи,ама ми е странно,защото е хубаво и социално момче. Евала така да го изтърси насред 1 тон тестостерон. И как олигофренски всички го гледаха и се чудиха как да коментират хахаха Laughing
Доколкото четох, Сандра е била някакъв кулинар и няма общо с каскадите тук.

# 695
  • Буркина Фасо
българка е. по другите теми писаха за нея. и в гугъл пише.

# 696
Да каже, че няма гадже и че в момента е свободен, пък.. всеки да мисли каквото си иска. На негово място мен би ме подразнило някаква тъпа мутра, дето познавам от 2 дни да ми задава лични въпроси. Но може и да е било "по сценарий"

Именно, защо трябва да изпада в искрено и лично пред хора които познава от няколко дни. Сценарий е 100 % , защо се е навил не знам

# 697
  • Sofia
Оряшкова какъв и е произхода? Във фейсбук са им много тъмни роднините

# 698
Калоян на снимките е като брат на Жоро от миналия сезон.

# 699
Оряшкова какъв и е произхода? Във фейсбук са им много тъмни роднините
Има ли някакво значение? Жената си има титли не по цвят и роднини!

# 700
  • Варна
Сандра Алексиева - известен кулинарен блогър - починала е внезапно.

Относно любими персонажи в ИВ все още се ориентирам, едва в началото на созона сме, на пръв прочит ми е симпатичен Гатьо, на моменти стои много смешно и нелепо особено с лапсусите - Донев, Орешарска - има да купува ризи като излезне. В синхроните говори с голЕм хъс и толкова му се иска да му повярват че е дзвер, но не му се получава, поне в моите очи. Трябва да има и такъв персонаж, АУ.

# 701
Точно приключвам с подкастите ( днес ми е почивен ден, че почти всичко за ИВ изядох с кориците 😁) и бързам веднага да напиша.

Голямо Браво от мен за Чакалчето. 👏👏👏  Идеален ко- водещ ( много добър Жорката )  и перфектен за тази тема гост. ( Гената не случайно е известен с дар- словото си.😁 ) Много добър подкаст. Супер интересен разбор направиха на участниците. Много интересна информация за подготовката за игрите. Голямо удоволствие ми беше ги слушам.😃Препоръчвам !!!

От друга страна Туджарката и Неделчо малко "предобриха манджата" . Не си бяха написали добре домашното за всички участници и чак аз се усъмних в собствената си памет.🤪 Визирам инфото от визитките. Без да броя че объркаха близначките, ама това на много хора може да се случи.😁 Ама пък за тези които познават, бяха много изчерпателни в коментарите.👏  Като цяло доста по- добри подкасти съм виждала от тях. Но все пак ,ако си фен заслужава се да се гледа. А за облога им Виолета срещу Дени, (защото са им помагали в подготовката), стискам палци на Туджаров. Не ,че искам Неделчо да се тормози с търчене, ама Дени ми е мнооого по - готина от майка си. 😁
И на мен Дени ми по харесва от майка ѝ! От Един за друг, и от тук оставам с впечатлението, че на нея ѝ се играе играта, харесва игрите /е, това, че я дават  по телевизията е друг въпрос/! Докато при мама е малко Вижте ме!

# 702
На вчерашната игра забелязах двата диска, но сега си направих труда да гледам играта отново и да следя торбичките, които хвърлят. Допускаме, че всички са имали равен брой торбички -10бр, на снимката отдолу се вижда следното:
Оряшкова малко преди това беше хвърлила своята предпоследна торбичка и тръгна обратно по трасето. Нея я няма на скрийншота. Пеньо, вдясно, току-що хвърли своята предпоследна и тръгва след Оряшкова. Дунев, вляво, се връща за своята последна торбичка. По пътя на логиката, ако Оряшкова беше пренесла два диска едновременно, то тук трябваше тя сега да има две жълти торбички. Според мен Пеньо на предната обиколка много се забави на мрежата, където Оряшкова успя да го настигне.
Не бих бързала да обвинявам някой в нечестност, както и да изпадам конспирации. Според мен и тримата се представиха много достойно, а Пеньо ми направи добро впечатление, че поздрави опонентите си.

# 703
Наваксах с епизода от вчера. За миг не се съмнявам в честността на играта на Оряшкова. Това е доблестен човек и си личи от километри. Впечатли ме много по трасето, а най-вече как се върна в племето, защото е лесно да се печели, но си личи кой какъв човек е като губи. Завърна се с усмивка, благ и несломен поглед, мислейки пак за тях, как трябва да им даде кураж и да им вдъхне надежда, пък макар и гладни.
Много им стискам палци на момичетата, имат качества, борбени са, не им трябва мъж, а вяра в себе си. Ако близначката 2 влезе на мястото на Виктория и учителката спре да се паникьосва ще са супер отбор.

# 704
Вървят някакви реклами за днешното предаване и май Вилето ще си покаже рогите кой какъв е и откъде е! Раниничко, ама играта си е нейна /и по сценарий 🤣/!

Общи условия

Активация на акаунт