💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 210
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 765
Ако Дунев беше взел предимство, то щеше да е Виолета да връзва варелите!

# 766
Виолета: "Не сте ги вързали, като хората"
Ама госпожа и ти беше там, да ги беше вързала по-добре

# 767
Това е скандална игра честно.Даже не само за жените ами и за другото племе където са по-възрастни .Цяла продукция кръгла нула.

# 768
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Продукцията се гаври с жените, какви са тези силови битки, защо не подбраха телеметрия или нещо равностойно. Супер нечестно и става ясно, че продукцията иска целенасочено да разбие женския отбор и да натрие носа на зрителите, които искат да видят победител жена.

# 769
  • София
Има битки, в които мъжете не могат да победят жените, но тъжното е че на тези битки винаги се гледа с лошо око, и се определят като "женски", докато умението да вдигаш тежести и да премяташ гуми, се смята за висша човешка ценност.

# 770
Аз мисля, че след някой друг епизод ще ги сменят отборите и съответно ще разпределят отбора на амазонките с този на мъжете и ще станат на равно. И все пак точно така излиза "Жените не може да се справите без мъжете" 🙄
Аман...

Тук някой в темата беше написал, че жените са се разпаднали (на елиминации всеки път почти). Ама не мога да намеря на коя страница беше.

# 771
  • София
Виолета: "Не сте ги вързали, като хората"
Ама госпожа и ти беше там, да ги беше вързала по-добре
Тя е вързала първите три варела.

# 772
  • BG-DE
Аз мисля, че след някой друг епизод ще ги сменят отборите и съответно ще разпределят отбора на амазонките с този на мъжете и ще станат на равно. И все пак точно така излиза "Жените не може да се справите без мъжете" 🙄
Аман...

Тук някой в темата беше написал, че жените са се разпаднали (на елиминации всеки път почти). Ама не мога да намеря на коя страница беше.
И какво останали са само онези двете от синия отбор ли 🤔

# 773
Аман...

Логично при тези игри - винаги ще са на последно място, на реката и на елиминации Sad

# 774
То сигурно тази година това е и *гениалната* концепция - мачо да тупне при Амазонките и хоп,  андрогеновото сияние ще промени женския отбор и те ще разберат, че без мъже не може. 😆😆😆😆
Че без мъже не може, е абсолютен факт, но не и по този дебилен начин да го доказват, в крайна сметка си има нужда и от двата пола. Сигурна съм, че ако направят експеримент с игри само с участието на мъже, няма да е въобще така интересно- нито за  женската, нито за мъжката аудитория.

# 775
Не мога да разбера толкова силови битки защо са нужни?
Не разбирам и защо жени се съгласяват да участват в тях - като имаш адреналин те държи, ама това може да резултира в травма за цял живот. Пълно издевателство.

Иначе аз не вярвам, че 5 дни жените гладуват на реката. Мисля, че им дават по нещо малко. Гладен 5 дни човек да ходи на няколко битки в тоя пек, няма как да стане без колабирали. Айде тия истории на някой друг да ги разправят.

# 776
Има битки, в които мъжете не могат да победят жените, но тъжното е че на тези битки винаги се гледа с лошо око, и се определят като "женски", докато умението да вдигаш тежести и да премяташ гуми, се смята за висша човешка ценност.
Както Ванчето го беше казала: Кърти, чисти, извозва 🙄

# 777
Аман...

И какво останали са само онези двете от синия отбор ли 🤔

При 3ма човека ли разпадаха племето или при 4?
Значи минимум 4 жени са отпаднали от амазонките. Не намирам потребителя обаче. Ще тръгна пак по страниците, че имаше интересни неща писани.

# 778
Силови игри бих приел за равностойни, ако играе тежестта на тялото, например лицеви опори, набирания, някаква изометрия.. мъжкия мускул вдига примерно тяло 110кг, а женския 50кг.. нещо такова, има пропорция. Обаче да ми влачат варели, мерси. Във Фермата поне правеха товара пропорционален на теглото на играча, тук едва ли..

# 779
Аз като цяло не им хващам глобално концепцията да има винаги едно слабо племе, абонирано за последното място и вече същинския двубой между останалите две за първото място. И даже тази година е по-зле, защото преди поне "слабаците" имаха пъзелист, който да обърне играта, а в този сезон и в това отношение дори не са се смилили над Амазонките. Много по-интересно е силите да са изравнени и да има съспенс до последния момент. Сега знам, че Алекса е лоша дума тук, но играта стана много по-интересна, когато той влезе при сините и внесе сила.

Общи условия

Активация на акаунт